سمعک شارژی

سمعک شارژی

با پیشرفت علم و تکنولوژی , تجهیزات پزشکی از جمله سمعک نیز به سرعت رو به پیشرفت حرکت کردند و امکانات زیادی به آنها افزوده شد. پیشرفت فناوری و تکنولوژی باعث شده بیشتر سمعک های امروزی قابلیت شارژ شدن به آن ها افزوده شده و سمعک شارژی راحتی را برای کاربران سمعک به ارمغان آورد.

کلینیک سمعک آلفا

آشنایی با سمعک شارژی

سمعک های شارژی برای افرادی است که نمی خواهند باتری سمعک را به طور منظم تعویض کنند. آنها برای افرادی هستند که می خواهند در تمام طول روز از قابلیت اطمینان و قدرت طولانی مدت سمعک خود اطمینان داشته باشند. سمعک های دیجیتال قابل شارژ امروزی از نظر تکنولوژی بسیار پیشرفته تر از گذشته هستند. امروزه سمعک های شارژی بسیار محبوب شده اند و مورد توجه همه برندهای بزرگ تولید کننده سمعک قرار گرفته اند و همه آنها را به طیف خود معرفی کرده اند. برخلاف سمعک‌های قدیمی تر با باتری‌های یکبار مصرف، این نوع سمعک ها حاوی دستگاه‌های شارژی دارای باتری های داخلی هستند که نیازی به برداشتن منظم ندارند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که سمعک خود را هر شب شارژ کنید شبیه به روشی که مثلا تلفن هوشمند خود را روشن می کنید و تا صبح به آماده کار می شود.

ویژگی های سمعک شارژی

سمعک های شارژی دارای ویژگی های منحصر بفردی هستند.سمعک های شارژی به شما امکان می دهند بدون نیاز به خرید و تعویض منظم باتری های سمعک از کیفیت صدای بهتر لذت ببرید. با باتری تعبیه شده در سمعک، این بدان معناست که دیگر نگران از بین رفتن باتری نباشید و دیگر دردسرهای ناخوشایند تعویض باتری را نخواهید داشت. امروزه برند های معتبر تولید کننده سمعک با استفاده از فناوری های جدید صدایی با کیفیت بالا را برای کاربران سمعک ایجاد میکنند.از جمله فناوری های مانند کاهش نویز و مدیریت و کنترل وزوزگوش این دستگاه‌ها دارای بلوتوث هستند و اتصال مستقیم به آیفون و گوشی‌های اندروید را ارائه می‌دهند. این به معنای پخش مستقیم صدا و تماس صوتی از آن تلفن ها بدون هیچ پخش کننده واسطه ای است.

به طور کل سمعک های شارژی فواید زیادی دارند. سمعک‌های شارژی، سهولت استفاده واقعی را برای شما فراهم می‌کنند، بدون اینکه هر چند روز یک بار با باتری‌های کوچک دست و پنجه نرم کنید. اندازه باتری‌های سمعک و در واقع خود سمعک‌ها می‌تواند برای کاربران آزاردهنده باشد، مخصوصاً اگر مشکل بینایی یا عدم مهارت در تعویض باتری سمعک داشته باشند.سمعک‌های شارژی قطعاً برای شما مناسب هستند. سمعک های شارژی به سادگی در شب در شارژر قرار می گیرند و صبح آماده استفاده هستند. علاوه بر این، نیازی نیست که نگران خرید و تعویض باتری باشید.

باتری های قابل شارژ به مراتب کم خطر تر و برای محیط زیست بهتر از باتری های سمعک یکبار مصرف هستند. باتری های یکبار مصرف در طول 5 سال بیش از صد ها بار برای هر سمعک دورریخته می شنوند و این برای محیط زیست بسیار مضر است.بنابراین با استفاده از سمعک های شارژی دورریختن باتری های یکبار مصرف کاهش و محیط زیست سبزتر و پاک تری خواهیم داشت.

استفاده از سمعک های شارژی باعث می شود که در خرید باتری های یکبار مصرف صرفه جویی شود در نتیجه کاهش هزینه ای در زمینه خرید باتری سمعک خواهیم داشت.از لحاظ عمر سمعک شارژی خود سمعک باید تا هفت تا ده سال دوام بیاورد اما باتری ها کمی متفاوت هستند. باتری های لیتیوم یون درون سمعک مهر و موم شده اند و معمولا فقط توسط سازنده سمعک قابل جابجایی هستند. گفته می شود در سال حدودا 6 باتری قابل شارژ نیاز باشد که توسط خود شرکت تعویض خواهد شد.برخی از سمعک‌های قابل شارژ با باتری‌های نقره-زینک مجهز هستند. این باتری ها قابل جابجایی هستند و به راحتی توسط متخصص شنوایی قابل تعویض هستند. می توانید انتظار داشته باشید که این باتری ها حدود یک سال دوام بیاورند. بعضی باتری های قابل شارژ هر 4 تا 5 سال یکبار (به طور متوسط) تعویض می شوند.

مزایا و معایب سمعک های شارژی

به طور کل مزایا و معایب سمعک های شارژی عبارتند از:

مزایا:

  • شارژ سریع و آسان است. شما به سادگی سمعک های قابل شارژ را روی شارژر قرار می دهید و آنها به طور خودکار شروع به شارژ می کنند.
  • با شارژ کامل، بهترین سمعک های شارژی می توانند تا 15تا20 ساعت دوام بیاورند، همچنین دریافت صدا و درک گفتار بسیار باکیفیت و واضح می باشد.
  • با سمعک های قابل شارژ، نیازی به تعویض پی در پی باتری ها ندارید.
  • عمر باتری طولانی تر: اکثر سمعک های قابل شارژ از باتری های لیتیوم یونی استفاده می کنند که قبل از نیاز به تعویض، سال ها دوام می آورند.
  • نسبت به سمعک با باتری های یکبار مصرف برای محیط زیست بهتر هستند.
  • سمعک های شارژی بدون خطرات بلع یا جاگذاری می باشند. باتری های یکبار مصرف خطراتی را برای کودکان ایجاد می کنند. کودک می تواند باتری های کوچک را ببلعد یا آنها را در گوش یا بینی خود قرار دهد.
  • عدم خراب شدن سمعک به علت قراردادن اشتباه باتری.

معایب:

  • نبود سمعک شارژی در همه انواع مدل ها برای کم شنوایی ها
  • سمعک های قابل شارژ ممکن است بیشتر از سمعک با باتری های معمولی هزینه داشته باشند.
  • ممکن است در یک زمان نقطه اتصال یا جایی برای شارژ سمعک وجود نداشته باشد یا برق قطع شده باشد.

خرید سمعک شارژی

انواع سمعک های شارژی

در این قسمت بهترین و جدیدترین سمعک های شارژی از برند های مختلف را به شما معرفی خواهیم کرد.

سمعک شارژی زیمنس(سیگنیا)

زیمنس اولین شرکتی بود که سمعک های قابل شارژ را به دنیا معرفی کرد.به تازگی شرکت زیمنس سمعک های قابل شارژ با تکنولوژی لیتیوم-یونی را معرفی کرده است.

  • Pure Charge&Go Nx:

سیستم برق لیتیوم یونی با ظرفیت بالا Pure Charge&Go Nx نگرانی کاربر را از تمام شدن شارژ سمعک بر طرف می کند. از اتصال بلوتوث برتر پشتیبانی می‌کند و به کاربران این امکان را می‌دهد تا از پخش صوتی با کیفیت بالا و طولانی مدت لذت ببرند. با شارژ کردن سمعک در هنگام خواب، آنها می توانند یک روز کامل از سمعک خود با خیال راحت استفاده کنند.طبیعی ترین صدا و بهترین درک گفتار و کاهش نویز به لطف تراشه Signia Nx,پخش صدا با کیفیت بالا, اتصال Ultra HD e2e از دیگر ویژگی های این مدل می باشد.Pure Charge&Go Nx با قابلیت شارژ بی سیم لیتیوم یونی مناسب، برای طیف وسیعی از کاربران قابل دسترسی است. اتصال بلوتوث عالی، پشتیبانی از راه دور با سیگنیا تله‌کر , شارژ بی‌سیم با تکنولوژی بالاو طراحی شیک و کوچک از مزایای این سمعک می باشد.

  • Signia Pure Charge&Go X

مدل سیگنیا Pure Charge&Go X یکی از معدود مدل های signia قابل شارژ است. این مدل همچنین دارای سنسورهای حرکتی آکوستیک، اتصال بلوتوث است و در رنگ های مختلف موجود است.کمپانی سیگنیا ادعا می کند که شارژ کامل 3-4 ساعت طول می کشد، اما 30 دقیقه شارژ، 6 ساعت استفاده را برای فرد فراهم می کند.این مدل دارای باتری لیتیوم یونی است. سیگنیا می گوید که این بدان معناست که این مدل زمان اجرای روزانه طولانی تر، طول عمر کلی بیشتر و زمان شارژ کمتری دارد.

  • Cellion Px:

سمعکهای شارژی زیمنس در گروه Primax به نام Celion و در به صورت رسیور داخل مجرا تولید شده اند که دارای باتری از نوع Lithium Ion هسستند و دارای ماندگاری زیاد و امکان شارژ سریع هستند .این مدل سمعک ها متناسب برای كاربرانی است كه برای تعویض باتری دچار مشكل می شوند. زیمنس برای این سمعکها نوعی شارژر القایی را طراحی کرده است که ضمن شارژ کردن، از سمعک رطوبت زدایی هم میکند . این سمعک ها هم در سطوح عملکردی 1، 2، 3، 5 و 7 تولید شده اند و رسیور سمعک های Cellion زیمنس نیز در انواع S، M، P و HP در دسترس هستند و از کم شنوایی ملایم تا کم شنوایی شدید را پوشش می دهند .این مدل سمعک یك سمعك قابل شارژ استثنایی بدون نیاز به تعویض باتری. این سمعك دو روز كامل شارژ نگه می دارد و به دلیل نداشتن درب باتری و طراحی پوسته یك تیكه آن دارای استاندارد IP68 است و كاملاً ضد آب می باشد. سمعك RIC قوی، ظریف و دارای باتری لیتیوم-یونی (بدون درب باتری) و قابلیت تنظیم از راه دور، این مدل بر خلاف مدل Nx دارای تكنولوژی OVP نیست، اما از آنجا كه قبل از سری سمعك Nx معرفی شده قیمت ارزانتری نسبت به مدل Nx دارد. قابل اتصال به easyTek و VoiceLink و همچنین قابلیت اتصال به اپلیكیشن touchControlنیز دارد.

سمعک های شارژی فوناک

سمعک Audéo B Phonak از اولین سمعک ها بود که از باتری های قابل شارژ لیتیوم یون استفاده کرد. از آن زمان، Phonak خط تولید سمعک های شارژی خود را به اکثر خانواده های محصولات پشت گوشی گسترش داده است که همگی از فناوری لیتیوم یون استفاده می کنند. Audéo Paradise پرچمدار فعلی خط تولید گسترده فوناک است. آنها نسل دوم سمعک های Phonak "Made For All" هستند که پخش بی سیم تمام محتوای صوتی را به هر دو گوش، به صورت استریو، از آیفون های اپل، تلفن های هوشمند اندروید و دستگاه های بلوتوث بی شماری ارائه می دهند.

  • Marvel Phonak Audéo

استفاده از Marvel با فناوری قابل شارژ قدرتمند در دسترس است، استفاده آسان، سریع شارژ می‌شود و یک روز کامل شنوایی از جمله پخش جریان اصوات صوتی را ارائه می‌دهد.

سمعک شارژی

سمعک های شارژی اتیکن

  • Oticon Opn S Minirite R

برخی از ویژگی های این سمعک به صورت زیر است:

- Oticon Opn S miniRITE R جدید ترکیبی منحصر به فرد از تجربه صدای طبیعی، اتصال عالی، و یک باتری لیتیوم یون قابل شارژ پیشرفته را ارائه می دهد و همه در یک طراحی زیبا و محتاطانه.
- زمان شارژ بسیار سریع سه ساعته برای یک روز استفاده کامل
- شارژ سریع - 30 دقیقه برای پنج تا شش ساعت شارژ اضافی
- شارژ القایی بدون تماس و قابل اعتماد
- شارژر بصری، آسان برای استفاده و شیک
- با فناوری Bluetooth® Low Energy به تلویزیون ها، تلفن های هوشمند و سایر دستگاه ها متصل می شود
- روشن/خاموش هوشمند – سمعک با قرار دادن در شارژر شروع به شارژ شدن می کند و پس از برداشتن خاموش می شود
- تعویض آسان باتری – تعویض باتری لیتیوم یونی در کلینیک؛ بدون نیاز به ارسال برای خدمات

  • Oticon More

Oticon More در اواخر سال 2020 شروع به کار کرد و روی فرایند هایی مانند طبیعی شدن صداهای دریافتی بیشتر متمرکز شد . Oticon More دارای باتری قابل شارژ قابل توجهی است که یک روز کامل پس از 3 ساعت یا 6 ساعت پس از 30 دقیقه شارژ می شود. در صورتی که فراموش کرده اید دستگاه های خود را یک شبه شارژ کنید، گزینه شارژ سریع مفید است. اندازه: Oticon More یک سمعک با طراحی شیک و براق است که به خوبی پشت گوش قرار می گیرد. اندازه آن مشابه سایر گزینه های پیشرو پشت گوش است. باتری: این مدل با باتری های داخلی قابل شارژ و یک جعبه شارژ ارائه می شود. 3 ساعت یک روز کامل را شارژ می کند. دارای خاصیت کنترل صدا بسیار خوبی است. میزان صدا را می توان از طریق برنامه یا با استفاده از دکمه های پشت دستگاه کنترل کرد. دارای قابلیت بلوتوث می باشد. Oticon More قابلیت اتصال به گوشی هایی با سیستم عامل ایفون و اندروید دارد. Oticon More توسط شنوایی شناسان کاملاً قابل تنظیم است. شنوایی شناس شما می تواند شخصی سازی ها را شخصا انجام دهد یا می تواند از طریق برنامه وارد سیستم شود و تنظیمات را از راه دور انجام دهد. این مدل ویژگی‌های ویژه ای دارد. این سمعک مجموعه کاملی از ویژگی‌های مدرن را دارد و با استفاده از هوش مصنوعی و شبکه‌های عصبی عمیق، محدودیت‌های ممکن را به حداقل می رساند.البته این مدل سمعک در حال حاضر به بازار ایران وارد نشده است و موجود نیست.

سمعک های شارژی Eargo

یک سمعک نامرئی است که قابل شارژ نیز می باشد .این محصول یکی از گزینه های نامرئی و همچنین قابل شارژ موجود در بازار است. کیس شارژ شیک آن می تواند سمعک شما را تنها در 2.5 ساعت شارژ کند و حدود 16 ساعت استفاده می کند. سمعک Eargo صدای واضح و طبیعی را برای کاربر سمعک فراهم مینماید. این محصول برای اکثر افرادی که کم شنوایی با فرکانس بالا دارند، پشتیبانی عالی ارائه می دهد. یکی از کوچکترین سمعک شارژی موجود در بازار می باشد و باتری آن قابل شارژ در کیس سبک Airpod است و هر بار شارژ حدود 2.5 ساعت طول می کشد و 16 ساعت صدا به شما انتقال می دهد. دارای 4 تنظیم صدا است که می تواند از طریق برنامه یا یکی از متخصصان شنوایی شناس آنها از راه دور تنظیم شود. همچنین قابلیت تنظیمات صدا نیز برای کاربر فراهم شده است. این مدل سمعک نیز در حال حاضر به بازار ایران وارد نشده است و موجود نیست.

سمعک های شارژی برنافن

  • سمعک برنافن مدل Viron

این مدل سمعک جز جدیدترین سمعک‌های قابل شارژ شرکت برنافن می باشد و مناسب برای کم‌شنوایی ملایم تا شدید است.دارای مدیریت نویز پویا است که بر اساس اطلاعات ارائه شده به طور مداوم از محیط، DNM پیکربندی جهت کاهش نویز را به صورت آنی تعیین می کند تا درک گفتار در نویز را بهینه کند و درک گفتار واضح و ساده تر شود.بسیار کوچک است، سمعکی هوشمند و دارای قابلیت وایرلس می باشد، به سبک Mini Rite با شارژ یون، لیتیومی با 5 ساعت شارژ 16 ساعت کار می‌کند.دارای سیستم بازخورد پویا می باشد یکی از قدرتمندترین و موثرترین سیستم لغو بازخورد است ، که با تجزیه و تحلیل با سرعت بالا، نیاز های کاربر را برای صدایی واضح در موقعیت‌های ایستا و پویا را برآورده می‌کند. سیستم شنوایی صدا را از همه جهات و زوایا تقویت می کند. برای محیط های آرام مناسب است.این سمعک‌ها در سطوح مختلف تکنولوژی (3، 5، 7) موجود می‌باشد.

  • سمعک برنافن مدل Zerena

Zerena با طیف وسیعی از لوازم جانبی طراحی شده برای بهبود سبک زندگی و تجربه استفاده سمعک شما سازگار است، از جمله:

کنترل از راه دور RC-A: برای تنظیم صدای سمعک یا ایجاد تغییرات برنامه و دارای عملکرد

سمعک های شارژِی Resound

ReSound One یک سمعک قابل شارژ می باشد که از لحاظ کیفیت قابل توجه است. محصول 2020 می باشد . کیفیت صدا و ویژگی های غنی مانند بلوتوث، یک جعبه شارژ ساده و یک باتری با ظرفیت عالی بسیار چشمگیر است. برای کاربران اندروید، این محصول امکان اتصال با اکثر گوشی های جدید را فراهم می کند. ReSound One کوچکتر از مدل قبلی ReSound (Linx Quatro) است و دارای یک میکروفون 3 جدید در داخل گوش است تا صدای طبیعی تری دریافت کنید. اندازه: این مدل پشت گوش، محتاطانه و کمی کوچکتر از مدل های قبلی سمعک Resound است.باتری: عمر باتری Resound One یکی از بهترین هاست. 30 ساعت ظرفیت و همراه با یک کیس شارژ است که شارژ با ظرفیت قابل توحه ای به شما ارائه می دهد.کنترل صدا: صدا را می توان به راحتی از طریق دکمه های تنظیم صدا در پشت سمعک یا از طریق برنامه ReSound تغییر داد. برنامه ReSound همچنین تغییرات دقیق تری مانند "فوکوس گفتار" را امکان پذیر می کند، که وضوح صداها و فوکوس جهت را افزایش می دهد و به شما امکان می دهد تصمیم بگیرید اصوات کدام جهت را می خواهید تقویت کنید. بلوتوث: این مدل اتصال به اندروید و ایفون را ارائه می دهد تا بتوانید به موسیقی و تماس های تلفنی گوش دهید. ReSound One همچنین می تواند به تلویزیون شما نیز متصل شود.

سمعک های شارژی Starkey

Livio Edge از Starkey، یک سازنده مستقر در آمریکا است که سابقه طولانی در تولید سمعک های با کیفیت دارد. مانند Oticon More، Starkey نیز سرمایه گذاری های قابل توجهی در زمینه فناوری پیشرفته انجام داده است، از جمله مجموعه ای از سمعک های قابل شارژ. سمعک های شارژی Livio Edge هم در پشت گوش و هم در مدل های قالب گیری سفارشی عرضه می شوند. هر دو به اندازه کافی باتری دارند تا پس از شارژ کامل یک روز کامل را پشت سر بگذارند. هم سمعک پشت گوش و هم سمعک سفارشی با استفاده از یک مینی توربوشارژر جیبی شارژ می شوند .سمعک های Livio Edge از بهترین گزینه های قابل شارژ موجود در بازار هستند. مدل جدید سفارشی داخل گوش آنها برای افرادی که از عینک یا ماسک استفاده می کنند ویا نمی خواهند چیزی پشت گوششان باشد بسیار گزینه مناسبی است است. اندازه: قالب گیری سفارشی در گوش (ITE) یا پشت گوش. باتری: هر دو گزینه قالب‌گیری سفارشی و پشت گوشی دارای باتری‌های قابل شارژ داخلی هستند که تمام روز دوام می‌آورند. همچنین می‌توانید توربو شارژری تهیه کنید که تنها با چند دقیقه شارژ سریع، ساعت‌ها عمر باتری به شما می‌دهد. کنترل صدا: لبه Livio در پشت گوش از طریق برنامه و از طریق دکمه های روی دستگاه کنترل می شود. سمعک قالب‌گیری شده سفارشی Livio Edge از یک کنترل از راه دور، برنامه یا یک دکمه کوچک روی بدنه سمعک استفاده می‌کند.بلوتوث: هر دو مدل پشت گوش و سفارشی دارای بلوتوث برای اتصال به گوشی های ایفون و اندروید هستند. سمعک های Livio Edge به طور کامل توسط متخصص شنوایی شناس قابل تنظیم هستند. Starkey دارای برخی از ویژگی‌های منحصر بفرد ، از جمله ترجمه زبان، تشخیص سقوط و ردیابی می باشد.

انواع باتری های سمعک شارژی

سمعک ها باعث می شوند افرادی که از کم شنوایی رنج می برند بتوانند نگرانی و مشکل شنوایی خود را تا حد زیادی برطرف کنند.اجزای هر سمعک بر عملکرد آن تاثیر می گذارند از جمله باتری سمعک. آنها به باتری هایی نیاز دارند که هم کوچک و هم قدرتمند باشند. انواع مختلفی از باتری وجود دارند از جمله باتری یکبار مصرف و باتری های قابل شارژ.در این قسمت قصد داریم انواع مختلف باتری قابل شارژ برای دسته سمعک های شارژی را برای شما شرح دهیم. باتری های سمعک قابل شارژ برای اندازه کوچک خود انرژی زیادی را ارائه می دهند. آن‌ها همچنین می‌توانند راحتی بیشتری رابرای استفاده کاربر سمعک ارائه کنند. با محیط زیست سازگار هستند و آسیب کمتری به آن وارد میکنند. اگرچه ممکن است باتری های قابل شارژ قیمت اولیه بالاتری داشته باشند اما با مزایایی که دارند معقول به نظر می رسند.در حال حاضر سه نوع باتری قابل شارژ برای سمعک موجود است:

  • باتری های قابل شارژ نیکل متال هیدرید

تا همین اواخر، بیشتر باتری های قابل شارژ برای سمعک ها، باتری های نیکل-فلز هیدرید یا NiMH بودند. نکته مثبت این مدل باتری این است که این باتری ها ازیک فناوری آزمایش شده با زمان استفاده می کنند که بیش از یک دهه است که در سمعک استفاده می شود, به این صورت که آنها اغلب در حین استفاده از سمعک شارژ می شوند. متأسفانه، باتری‌های NiMH در مقایسه با باتری‌های سمعک یکبار مصرف روی هوا، چگالی انرژی پایینی دارند. در نتیجه، قبل از نیاز به شارژ مجدد، دوام نمی آورند. در واقع، باتری‌های NiMH معمولاً نمی‌توانند با نیازهای انرژی سمعک‌های دیجیتالی امروزی مطابقت داشته باشند.

  • باتری های قابل شارژ لیتیوم یون

باتری های قابل شارژ لیتیوم یون در تلفن های هوشمند، تبلت ها، لپ تاپ ها و حتی دستگاه های مختلف پزشکی از جمله سمعک های خاص کاربرد دارند. آنها انرژی بالا و اندازه کوچکی دارند، بنابراین می توانند انتخابی ایده آل برای سمعک به نظر برسند. در واقع، می توان انتظار داشت که باتری های قابل شارژ لیتیوم یون، انرژی کافی برای 24 ساعت استفاده مداوم برای استفاده کنندگان سمعک ارائه دهند.این باطری ها در درون سمعکها تعبیه شده اند و دیگر نیازی به باز کردن درب باطری و تعویض این باطری ها نیست . یکی دیگر از مزایای این باطری ها دوام شارژر آنهاست که با شارژ کامل تا 24 ساعت به صورت دائم این سمعک ها کار میکنند. دوام و مقاومت بیشتر در مقابل رطوبت ،گرد و خاک و عرق که باعث میشود این باطری ها دیرتر خراب شده و عمرشان بیشتر میشود. باتری‌های لیتیوم یونی اغلب حتی پس از شش سال همچنان قوی هستند. متأسفانه، این باتری ها دارای محدودیت هایی هستند. به عنوان مثال، این واقعیت که آنها مهر و موم شده به دستگاه وارد می شوند به این معنی است که آنها را فقط می توان در دستگاه های طراحی شده برای این نوع باتری استفاده کرد. همچنین باتری‌های لیتیوم یونی حاوی اجزای سمی هستند و در صورت آسیب دیدن، خطر آتش‌سوزی جدی را ایجاد می‌کنند.

  • باتری های قابل شارژ نقره روی

باتری‌های قابل شارژ نقره-زینک برای سمعک فناوری جدیدتری هستند. چگالی انرژی بالایی دارند و با یک بار شارژ، انرژی کافی را برای 24 ساعت استفاده مداوم ارائه می دهند. باتری سمعک نقره روی قابل جابجایی هستند، بنابراین می توانید یک باتری را شارژ کنید در حالی که از باتری دیگری برای تامین انرژی سمعک خود استفاده می کنید. بنابراین نگرانی اتمام شارژ سمعک در وسط روز برطرف می شود. آنها نه تنها در سمعک هایی که به طور خاص برای باتری های نقره-روی طراحی شده اند، بلکه برای مدل های دیگری که برای پذیرش این نوع باتری اقتباس شده اند نیز قابل استفاده هستند. باتری های قابل شارژ نقره روی غیر سمی و بسیار پایدار هستند. آنها کاملا قابل بازیافت هستند، بنابراین با محیط زیست سارگارند. باتری های قابل شارژ نقره روی سمعک معمولاً پس از یکسال استفاده فرسوده می شوند و باید سالی یک بار باید تعویض شوند در نتیجه باعث ایجاد هزینه اضافی می شوند.

حالا ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که کدام نوع باتری برای سمعک قابل شارژ شما مناسب تر است؟ ممکن است به دلیل اینکه در سمعک‌های روی- نقره هم‌زمان می‌توان از باطری‌های یک‌بار مصرف استفاده کرد مورد مقبولیت باشد. اما بخاطر شارژ قابل اطمینان تر باطری‌های یون لیتیوم و دوام بیش‌ترو ظرفیت قابل قبول آن‌ها و این‌که در سمعک‌های جدید پیشرفته از این باطری‌ها استفاده شده است، انتخاب سمعک‌های روی- نقره محدودتر شده و می‌توان نتیجه گرفت در حال حاضر تکنولوژی برتر باطری یون- لیتیوم می‌باشد.

قیمت سمعک شارژی

نحوه استفاده از سمعک های شارژی

  • همیشه قبل از اولین بار استفاده کامل آن را شارژ کنید.
  • در شارژر هوشمند شارژر هنگام قطع یا وصل شدن به برق، LEDهای سبز رنگ را برای مدت کوتاهی در پشت شارژر نشان می دهد تا نشان دهد که کار می کند و آماده شارژ سمعک شماست.
  • در شارژر رومیزی وقتی چراغ سبز جلو روشن شود، متوجه خواهید شد که شارژر رومیزی شما به درستی کار می کند و به پریز دیواری وصل می شود.
  • سمعک خود را در شارژر خود قرار دهید . چراغ های سمعک شما وقتی در شارژر قرار می گیرند باید روشن شوند.
  • درب شارژر به عنوان محافظ و ذخیره برای سمعک شما عمل می کند. هنگام شارژ، وقتی درب را باز می کنید، LED های سمعک روشن می شوند تا وضعیت شارژ آن را نشان دهند.
  • اگر باتری سمعک شارژی شما از نوع لیتیم یون می باشد مهم است که سمعک خود را خشک و دور از دمای شدید نگه دارید.

خرید سمعک شارژی

در خرید سمعک قابل شارژ نکاتی وجود دارد که به شما کمک می کند سمعک مناسبی را خریداری بفرمایید:

  • تکنولوژی هوشمند مورد استفاده در سمعک
  • دارای سیستم تقویت درک گفتار
  • طراحی آن
  • باطری به کار رفته شده در سمعک و ظرفیت آن
  • مجهز بودن به سیستم وایرلس و بلوتوث
  • دارای مداراتی جهت حذف فیدبک و سوت و کاهش نویز
  • توانایی سمعک در نگه داشتن شارژ کافی

قیمت سمعک شارژی

قیمت سمعک شارژی به عوامل مختلفی مانند برند سمعک, تکنولوژی سمعک, تحت پوشش بیمه قرار گرفتن و... بستگی دارد. همچنین نوع و ظرفیت باتری نیز بر روی قیمت سمعک قابل شارژ تاثیر می گذارد. شما می توانید با مراجعه به ادیولوژیست سمعک متناسب با میزان و نوع کم شنوایی و همچنین سن و شرایط زندگی خود را بیابید.

تعمیر سمعک شارژی

سمعک ها شگفتی های کوچک فناوری هستند. علیرغم اندازه کوچکشان، دارای قطعات پیچیده زیادی هستند و در هر ثانیه بسیاری از عملکردهای پیشرفته را انجام می دهند. اگر مشکوک هستید که سمعک شما نیاز به تعمیر دارد، این مراحل را قبل از تماس با متخصص شنوایی خود امتحان کنید.ابتدا بررسی کنید تا مطمئن شوید سمعک روشن است, این کار ساده به نظر می رسد، اما می تواند در عیب یابی موثر باشد.صدا را زیاد کنید, مطمئن شوید که کنترل صدا در سطح مناسبی است و به طور تصادفی کم یا تغییر نکرده است.باتری را بررسی کنید, اگر باتری های یکبار مصرف دارید، یا اگر باتری قابل شارژِ می باشد که قابل جابه جایی می باشد مطمئن شوید که باتری های شما به درستی در سمعک قرار گرفته اند. باتری های خود را تست کنید یا باتری های تازه را امتحان کنید تا مطمئن شوید که مشکل از باتری ها نیست. اگر باتری های سمعک شما به طور ناگهانی دوام زیادی ندارند، می تواند نشان دهنده نیاز به تعمیر باشد. اگر سمعک شما یک مدل BTE (پشت گوش) است، لوله را بررسی کنید: لوله BTE گاهی اوقات ممکن است به مرور زمان آسیب ببیند یا فرسوده شود. اگر لوله‌های سمعک علائمی از ساییدگی یا شکستگی نشان می‌دهد، متخصص شنوایی‌تان می‌تواند آن را به سرعت و به راحتی برطرف کند. بازخورد یا سوت زدن بیش از حد می تواند نشان دهنده خرابی سمعک باشد و نیاز به تعمیر داشته باشد. اگر یکی از سمعک‌های شما به‌طور جبران‌ناپذیری آسیب دیده باشد، کیس ترک خورده است یا سوراخ‌های قابل مشاهده‌ای در هر جای پوسته یا صفحه ظاهری وجود دارد نشان دهنده این است که سمعک نیاز به تعمیر دارد.رعایت نکاتی مانند عدم ضربه خوردن سمعک یا جلوگیری از رسیدن رطوبت و دمای بیش از حد به آن باعث می شود که سمعک شما عمر طولانی تری داشته باشد. اما ممکن است گاهی اوقات سمعک شما بر اثر عوامل مختلفی مانند ضربه, جرم گوش یا رطوبت دچار مشکلاتی می شود و یا سمعک دارای سوت آزاردهنده ای باشد و عملکرد مناسبی نداشته باشد بنابراین برای حل این مشکل و اصلاح خرابی آن حتما باید به یک متخصص شنوایی مراجعه فرمایید و یا حتی می توانید اگر مشکلی برای سمعک و باطری پیش بیاید آن را برای شرکت اصلی و بخش تعمیرات آن بفرستید. سمعک ها دارای تجهیزات بسیار کوچکی هستند و برای بررسی و تعمیر آن باید به افراد متخصص در این زمینه مراجعه فرمایید. تعمیر به موقع سمعک موجب می شود از هزینه های گزاف در آینده جلوگیری شود. شما می توانید در صورت بروز مشکل برای سمعکتان با شماره های قید شده در پایان همین مقاله با متخصصین کلینیک سمعک آلفا تماس بگیرید.

کلینیک سمعک آلفا

نمایندگی سمعک شارژی

کلینیک تخصصی آلفا انواع سمعک های شارژی و معمولی, سمعک های هوشمند و دیجیتالی را در مدل های مختلف و برند های معتبر به شما مراجعه کنندگان گرامی ارائه می کند. انواع سمعک های شارژی برند های معتبر دنیا مانند زیمنس(سیگنیا),فوناک,اتیکن و...در کلینیک تخصصی و مرکز شنوایی آلفا تجویز می شود. همچنین تنظیم سمعک های شارژی توسط متخصصین و پرسنل با تجربه برای مراجعه کنندگان گرامی انجام میگیرد.

باتری سمعک قابل شارژ

باتری سمعک قابل شارژ برای هر بار استفاده امکان شارژ شدن را دارد. این باتری ها که در داخل سمعک جاسازی شده است برای هر بار شارژ کردن نیازی به بیرون آوردن آن ها نیست. یکی از مزایای مهمی که باتری های سمعک شارژی دارد، صرفه جویی در هزینه خرید است. به طوری که نیازی به آن نیست که همانند باتری‌های یک بار مصرف، پس از استفاده، باتری جدیدی خریداری شود. زیرا هر بار که این باتری ها خالی شوند، مجددا با شارژ کردن قابل استفاده هستند. همچنین عمر این باتری ها بسیار زیاد است و به دفعات فراوانی می توان آن ها را شارژ کرد.

قیمت باتری سمعک شارژی

قیمت باتری سمعک شارژی به عوامل مختلفی بستگی دارد. عواملی همانند سایز باتری، برند سازنده، مدت زمان نگهداری از شارژ، تعداد دفعات شارژ کردن، جنس باتری، کشور سازنده و .... روی قیمت باتری سمعک شارژی تاثیر می گزارد. به طور کلی توصیه می شود که برای خرید باتری سمعک شارژی، حتما به کیفیت و اصل بودن باتری توجه خاصی نشان دهید. زیرا در بازار نمونه های بی کیفیت و تقلبی این گونه باتری ها به فراوانی عرضه می شود که البته قیمت های ارزانی هم دارند. چنانچه قصد دارید باتری سمعک شارژی را یک مرکز معتبر خریداری کنید که کیفیت بالایی هم داشته باشد، خرید از کلینیک آلفا می تواند انتخاب بسیار مناسبی باشد.

کلینیک سمعک آلفا انواع وسایل کمک شنوایی از جمله سمعک و باتری های قابل شارژ را در مدل های مختلف و بهترین کیفیت عرضه می کند. باتری‌هایی که در این کلینیک عرضه می شود، ساخت برندهای معروف و معتبر بوده و کیفیت و طول عمر آن ها بسیار بالاست.

باتری شارژی سمعک

باتری شارژی سمعک با قابلیت شارژ شدن استفاده از سمعک را برای کاربران بسیار راحت می کند. زیرا نیازی به آن نیست که کاربر هر بار که باتری یک بار مصرف، تمام شود، آن را از سمعک خارج کرده و باتری جدید داخل آن قرار دهد. این ویژگی به خصوص برای سالمندان می تواند مزیت بزرگی باشد. زیرا این قبیل افراد قادر نیستند به راحتی باتری را پس از هر بار استفاده، تعویض کنند. باتری سمعک شارژی در مراکز و فروشگاه‌های مختلفی عرضه می شود که از نظر کیفیت و کارایی تفاوت‌های بسیاری دارند. به همین دلیل برای آن که باتری باکیفیت و بادوامی را خریداری کنید، ضروری است به مراکز و کلینیک های معتبر و شناخته شده مراجعه کنید.

 

برخی از سوالات متداول مراجعه کنندگان:

  • باتری های به کار رفته در سمعک ها از چه نوع می باشد؟
    معمولا باتری های به کار رفته در سمعک ها از نوع لیتیوم یونی می باشد.

  • چند وقت یکبار نیاز به تعویض باتری های قابل شارژ می باشد؟
    باتری های قابل شارژ نسبت به باتری های یکبار مصرف بسیار کم نیاز به تعویض دارند.البته زمان تعویض باتری های قابل شارژ با توجه به نوع باتری و سمعک متفاوت است اما معمولا 4تا6 بار در سال لازم است که تعویض شوند.

  • آیا سمعک های شارژی برای تمام کم شنوایی ها وجود دارند؟
    متاسفانه سمعک های شارژی برای همه انواع کم شنوایی وجود ندارند و تنوع کمتری دارند.

  • آیا کیفیت سمعک شارژی با باتری خور متفاوت می باشد؟
    سمعک های باتری خور می توانند رده های بالا و متوسط داشته باشند.سمعک های شارژی یک تکنولوژی جدید هستند که چند سالی است در بازار موجود می باشند.سمعک های شارژی دارای تکنولوژی پیشرفته هستند و در دسته های رده پایین قرار ندارند.بنابراین کیفیت سمعک های شارژی بسیار مطلوب می باشد.

  • آیا سمعک هایی با تکنولوژی بالا برای سالمندان و کودکان لازم است؟
    هرچه تکنولوژی سمعک پیشرفته تر و جدیدتر باشد, کیفیت آن بهتر و صدایی که ارائه می دهد بسیار به صدای طبیعی نزدیک تر است.بنابراین برای تجربه شنوایی بهتر لازم است که سمعکی با تکنولوژی پیشرفته خریداری شود.

سمعک برتر آماده ارائه خدمات شنوایی سنجی به شما همراهان گرامیست.

. آماده‌ی پاسخگویی به شما هستیم...
Close and go back to page
سمعک آلفا

نشانی: تهران، گاندی شمالی، تقاطع خیابان شریفی، روبروی کلانتری ۱۰۳، ساختمان پزشکان گاندی، پلاک ۸، طبقه همکف، واحد یک
تلفن: ۸۸۶۷۴۸۸۶-۰۲۱

  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • تلفن تماس ضروری: ۰۹۱۰۳۰۶۱۹۴۹
اینستاگرام سمعک برتر
فیس بوک سمعک برتر

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت نزد مدیریت سمعک آلفا محفوظ می‌باشد.

تماس و مشاوره با سمعک آلفا