بهترین نوع سمعک پشت گوش (BTE)

 

سمعک پشت گوش در پشت لاله گوش قرار می گیرد و با یک لوله یا Thin tube صدا را به داخل گوش می رساند. سمعک پشت گوشی را با سمعک ریک نباید اشتباه گرفت. مرکز ارزیابی شنوایی سمعک آلفا عرضه کننده با کیفیت ترین سمعک های پشت گوشی می باشد. همچنین کیفیت مواد قالب مورد استفاده از مرغوب ترین مواد اولیه و در بهترین لابراتوار ها می باشد.

سمعک پشت گوشی یا همان BTE چیست؟

این مدل دارای یک بدنه است که قطعات سمعک درون آن قرار می‌گیرد و همانطور که از اسم آن پیداست، در پشت گوش قرار می‌گیرد. این بدنه از طریق یک تیوپ پلاستیکی کوچک به داخل گوش متصل می‌شود و صدا را به بیمار می‌رساند. قطعات سمعک پشت گوشی شامل میکروفون، آمپلی فایر، رسیور و قالب و لوله رابط می‌باشد. میکروفون اصوات را جمع آوری کرده و به آمپلی فایر می‌دهد تا پردازش شوند. بعد از اینکه تقویت انجام شد، صدا به رسیور داده می‌شود تا به گوش بیمار هدایت شود. انواع مختلفی از سمعک پشت گوشی تولید و به بازار عرضه شده است که یکی از بهترین آن سمعک سوپر پاور است.

سمعک پشت گوشی از نظر طرح، رنگ، اندازه و تکنولوژی ، قدرت دارای انواع مختلفی است. سمعک به صورت SP – XP – HP – P – M – S دارای قدرت های مختلفی است. به علت بزرگی سمعک و دید آن در گوش اکنون با پیشرفت تکنولوژی سمعک ریک جایگزین مناسبی برای سمعک پشت گوشی است. در سمعک پشت گوشی از کانال گوش و مقداری از صدفه یا تمام آن قالب گرفته می شود و پس از آماده شدن قالب اصلی شلنگ نسبت به گوش اندازه گیری شده و سمعک به لوله قالب وصل می گردد.

مزایای سمعک پشت گوشی

این دسته از سمعک‌ها قابلیت‌ها و مزایای بسیار دارند:

  • اتصال بی‌سیم و بلوتوثی

آن‌ها می‌توانند بدون زحمت به دستگاه‌های هوشمند متصل شوند و دسترسی و راحتی کاربر را افزایش دهند.

  • سازگاری با انواع مختلف کم شنوایی

سمعک‌های BTE برای پوشش دادن طیف وسیعی از سطوح کم شنوایی مناسب هستند.

  • قابل تنظیم برای اندازه‌های مختلف گوش

سمعک‌های پشت گوشی به راحتی می‌توانند به راحتی با اندازه‌ها و ابعاد مختلف انواع مجرای گوش سازگار شوند.

  • ظرفیت بالا برای ارائه قابلیت‌های بسیار

از آنجایی که سمعک‌های پشت گوش (BTE) کمی بزرگتر از سایر انواع سمعک هستند و همچنین به دلیل جدا بودن بدنه پشت گوش، قادر به ارائه سطوح بالاتری از تکنولوژی نسبت به برخی سمعک‌های کوچکتر هستند.

  • کنترل از راه دور

سمعک‌های BTE دارای قابلیت کنترل از راه دور هستند که به راحتی برای تلکویل، تنظیم صدا و تنظیمات برنامه مدیریت می‌شوند. سمعک‌های پشت گوشی را می‌توان از طریق یک سری دکمه یا سوئیچ روی بدنه کنترل کرد، یا می‌توان آن را با انواع کنترلرهای خارجی مانند برنامه‌های گوشی هوشمند یا ریموت اختصاصی جایگزین نمود.

  • قدرت باتری پیشرفته

سمعک‌های پشت گوشی باتری‌های بزرگ‌تری دارند و تنها با یک بار شارژ، امکان استفاده طولانی‌تری را به کاربر ارائه می‌کنند. سمعک‌های پشت گوشی (BTE) می‌توانند بهترین عمر باتری را در بین انواع سمعک‌های موجود در اختیار شما قرار دهند. سمعک پشت گوشی در دو مدل باتری یکبار مصرف و قابل شارژ موجود است.

  • استفاده ساده

سمعک‌های پشت گوشی از نظر طراحی تنوع بالایی دارند. این تنوع طراحی به این معنی است که سمعک پشت گوشی برای همه سنین مناسب است.

  • کاهش مشکلات فیدبک و نویز در سمعک‌های پشت گوشی

میکروفون و پردازنده این دسته از سمعک‌ها در مقایسه با سمعک‌های ITE بسیار دور از یکدیگر قرار می‌گیرند که در نهایت خطر بازخورد را کاهش می‌دهد.

معایب سمعک پشت گوشی

مانند هر دستگاه دیگری، سمعک‌های پشت گوشی نیز معایبی دارند:

  • کاهش کیفیت صدا

در برخی مدل‌های پشت گوشی کیفیت صدا در مقایسه با مدل‌های ITE یا ITC کمتر است.

  • تاثیر صدای باد بر آن

سمعک‌های پشت گوشی در هنگام استفاده در فضاهای باز، به احتمال زیاد دچار نویز ناشی از صدای باد می‌شوند.

  • قابل دید بودن

اگر مایل نیستید سمعک پشت گوشی شما توسط دیگران قابل مشاهده باشد، ممکن است مدل پشت گوشی برای شما مناسب نباشد. این دسته از سمعک‌ها مستقیماً در خارج از گوش قرار می‌گیرند و در نتیجه بیشتر در معرض توجه دیگران قرار می‌گیرند.

سمعک پشت گوشی پاور

سمعک پشت گوشی پاور

سمعک سوپر پاور چیست؟

سمعک‌های سوپر پاور قدرتمند‌ترین سمعک‌های موجود هستند که در مدل‌ پشت گوشی به بازار عرضه شده‌اند و بیشترین تقویت صدای لازم را برای کم شنوایی‌های شدید تا عمیق فراهم می‌کنند. در حال حاضر این دسته از سمعک‌ها تنها در مدل پشت گوشی به بازار عرضه شده اند؛ البته با توجه به پیشرفت صنعت لوازم کمک شنوایی در سال‌های اخیر، می‌توان انتظار داشت در آینده در مدل‌های داخل گوشی نیز تولید و به بازار عرضه شوند. برای سمعک سوپر پاور از باتری ۶۷۵ استفاده می‌شود که ظرفیت بالایی دارد و معمولاً دوهفته یکبار به تعویض نیاز پیدا می‌کند.

به طور معمول سمعک سوپر پاور برای افرادی که از کم شنوایی عمیق رنج می‌برند تجویز می‌شود تا تقویت لازم انجام شده و صدای واضحی برای آنها فراهم گردد. سمعک‌های سوپر پاور برای بیمارانی با افت شنوایی خفیف تا متوسط مناسب نیست، زیرا قدرت بالای آن بیمار را آزرده خاطر می‌کند. شایان ذکر است که به سمعک‌های سوپر پاور با قدرت بیشتر UP گفته می‌شود و در برندهای مختلف قابل تهیه هستند.

زمانی که سلول‌های مویی گوش داخلی آسیب دیده باشند، کم شنوایی فرد شدید تا عمیق بوده و نیاز دارند که از سمعک سوپر پاور استفاده کنند. این گروه از سمعک‌ها برای طیف محدودی از افراد کم شنوا کاربرد دارد و همانطور که از اسم آن پیداست قدرت زیادی دارد و نیازی نیست برای تمامی بیماران کم شنوا تجویز گردد. در برخی موارد، تجویز اشتباه سمعک سوپر پاور می‌تواند بیمار را از سمعک زده کند. بیمار آزمایشات مختلف را انجام می‌دهد؛ سپس شنوایی‌شناس با توجه به نتایج شنوایی‌سنجی و شرایط زندگی بیمار، تشخیص می‌دهد سمعک سوپر پاور برای او مناسب است یا خیر. برندهای اتیکن، زیمنس (سیگنیا)، فوناک، برنافون و ریساند از جمله برندهایی هستند که سمعک‌های سوپر پاور باکیفیتی به بازار ارائه کرده اند.

تفاوت سمعک سوپر پاور با اولتراپاور در چیست؟

همانطور که بیان کردیم سمعک‌های UP یا همان اولتراپاور قدرت بیشتری نسبت به سوپرپاور دارند و مناسب افرادی هستند که از کم شنوایی شدید تا عمیق رنج می‌برند. کاربر با استفاده از سمعک اولتراپاور می‌تواند تجربه شنوایی بی‌نظیری داشته باشد و صدا را با بهترین کیفیت ممکن و به صورت واضح دریافت نماید.

برای خرید سمعک سوپر پاور به کجا مراجعه کنم؟

توصیه می‌شود برای خرید سمعک به مراکز شنوایی معتبر و کلینیک‌های سمعک باسابقه مراجعه کنید. عملکرد گوش بسیار حساس است و بهتر است خدمات و محصولات باکیفیتی در این زمینه دریافت نمایید. کلینیک سمعک آلفا با بیش از ۲۴ سال سابقه یکی از بهترین مراکز شنوایی در تهران است که خدمات شنوایی مختلف را با بهترین کیفیت توسط کادری متخصص و باتجربه و با استفاده از جدیدترین دستگاه‌های شنوایی روز دنیا به شما هموطنان گرامی ارائه می‌کند.

این مجموعه نمایندگی رسمی فروش انواع سمعک تولیدی توسط برندهای معتبر است. تجویز سمعک، انجام انواع آزمایشات شنوایی، تعمیر و تنظیم انواع سمعک و همچنین ارائه مشاوره درمانی، از جمله خدمات کلینیک سمعک آلفا هستند. امکان خرید اقساطی سمعک نیز فراهم شده است. برای دریافت نوبت و یا کسب هرگونه اطلاعات بیشتر، از طریق شماره تلفن‌های قید شده در بخش تماس با ما، با کارشناسان کلینیک سمعک آلفا در ارتباط باشید.

چرا نگهداری سمعک مهم است؟

به خاطر داشته باشید که دستورالعمل‌های نظافت و نگهداری ارائه شده توسط متخصص ادیولوژیست یا برند سازنده را دنبال کنید تا از طول عمر و عملکرد بهینه دستگاه خود اطمینان حاصل کنید.

تمیز کردن و مراقبت منظم می‌تواند عمر سمعک شما را افزایش دهد و تجربه شنوایی شما را در بهترین حالت خود نگه دارد. از شنوایی‌شناس خود یک کیت تمیز کننده سمعک پشت گوشی بخواهید تا بتوانید دستگاه‌های خود را در خانه در زمان مناسب تمیز کنید.

سمعک پشت گوشی

تفاوت سمعک پشت گوشی و ریک چیست؟

یکی از سوالات رایج مراجعین این است که تفاوت سمعک RIC و سمعک BTE چیست؟ سمعک‌های RIC بدنه کوچک‌تری دارند که در پشت گوش قرار می‌گیرد که توسط یک سیم و گیرنده مجزا به کانال گوش متصل می‌شود.

سمعک‌های ریک به دلیل قرار گرفتن آن‌ها در نزدیکی پرده گوش، صدای طبیعی‌تری را ارائه می‌دهند. این گروه از سمعک‌ها برای کم شنوایی خفیف تا متوسط مناسب هستند و کمتر در معرض دید هستند.

از سوی دیگر، سمعک‌های BTE دارای پوشش بزرگ‌تری در پشت گوش هستند که یک لوله یا قالب، صدا را به داخل کانال گوش هدایت می‌کند. سمعک‌های پشت گوشی سطوح مختلف کاهش شنوایی را از خفیف تا عمیق پوشش می‌دهند. سمعک‌های پشت گوشی کنترل آسان‌تری دارند و برای کاربرانی که مشکلات مهارتی دارند مناسب ترند.

قیمت سمعک پشت گوشی به چه مواردی بستگی دارد؟

به طور کلی قیمت سمعک به سطح تکنولوژی به کار رفته در سمعک بستگی دارد اما برخی موارد مانند برند تولید کننده، سال ساخت، مدل، شکل ظاهری و طراحی سمعک نیز بر قیمت تاثیر گذار است.

بهترین برندهای تولید کننده سمعک پشت گوشی

امروزه تمامی برندهای معتبر تولید کننده سمعک در دنیا تلاش کرده‌اند محصولات باکیفیتی به بازار عرضه کنند. سیگنیا (زیمنس سابق)، اتیکن، ویدکس، استارکی، ریساند، برنافون، سونیک، فوناک و یونیترون از بهترین برندهای تولید کننده سمعک پشت گوشی در دنیا هستند. برندهای نامبرده تلاش کرده‌اند از آخرین فناوری‌های شنوایی دنیا در محصولات تولیدی خود استفاده کنند تا مشکلات شنوایی بیماران تا حد زیادی برطرف شود.

کلینیک سمعک آلفا

برای خرید سمعک پشت گوشی به کجا مراجعه کنیم؟

قبل از خرید سمعک نیاز است آزمایشات شنوایی انجام دهید تا درجه و نوع کم شنوایی شما مشخص شود. سپس شنوایی‌شناس بر اساس نتایج به دست آمده و شرایط زندگی شما، سمعک مناسب را برایتان تجویز می‌کند. کلینیک تخصصی سمعک آلفا یکی از بهترین مراکز شنوایی در تهران است که ۲۴ سال سابقه فعالیت حرفه‌ای در این زمینه دارد.

این مجموعه نمایندگی رسمی فروش انواع سمعک تولیدی توسط برندهای معتبر است. تجویز سمعک، انجام انواع آزمایشات شنوایی، تعمیر و تنظیم انواع سمعک و همچنین ارائه مشاوره درمانی، از جمله خدمات کلینیک سمعک آلفا هستند. تمامی خدمات توسط کادری حرفه‌ای و مجرب و با استفاده از جدیدترین دستگاه های شنوایی روز دنیا به شما هموطنان گرامی ارائه می‌شود. امکان خرید اقساطی سمعک نیز فراهم شده است. برای دریافت نوبت و یا کسب هرگونه اطلاعات بیشتر، از طریق شماره تلفن‌های قید شده در بخش تماس با ما، با کارشناسان کلینیک سمعک آلفا در ارتباط باشید.

سمعک برتر آماده ارائه خدمات شنوایی سنجی به شما همراهان گرامیست.

. آماده‌ی پاسخگویی به شما هستیم...
Close and go back to page
سمعک آلفا

نشانی: تهران، گاندی شمالی، تقاطع خیابان شریفی، روبروی کلانتری ۱۰۳، ساختمان پزشکان گاندی، پلاک ۸، طبقه همکف، واحد یک
تلفن: ۸۸۶۷۴۸۸۶-۰۲۱

  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • تلفن تماس ضروری: ۰۹۱۰۳۰۶۱۹۴۹
اینستاگرام سمعک برتر
فیس بوک سمعک برتر

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت نزد مدیریت سمعک آلفا محفوظ می‌باشد.

تماس و مشاوره با سمعک آلفا