انواع سمعک

در مرکز ارزیابی شنوایی سمعک آلفا انواع سمعک در برند ها و مدل‌های مختلف سمعک موجود است. سمعک سیگنیا، سمعک اتیکن و ... از جمله برندهای مطرح قابل ارائه در کلینیک آلفا میباشد. سمعک‌های هوشمند و فراهوشمند با برندهای مختلف از جمله سمعک های فراهوشمند زیمنس به صورت داخل گوشی، پشت گوشی و ریک دارای بهترین کیفیت و تکنولوژِی هستند و به صورت شارژی (سمعک بدون باتری) و باتری خور موجود می باشند. در رده‌های پایینتر سمعک‌های دیجیتال و آنالوگ است که البته به خاطر حفظ سلامت گوش این دو نوع سمعک توصیه نمی شود.

کلینیک سمعک آلفا

درباره سمعک

سمعک ها دستگاه های تقویت کننده صدا هستند که برای کمک به افرادی که دارای اختلال شنوایی هستند طراحی شده اند. سمعک ها تجهیزات شنوایی کوچکی هستند که زندگی را برای افراد کم شنوا و افراد دارای اختلالات شنوایی راحت کرده اند. سمعک ها توسط ادیولوژیست (شنوایی شناس) تجویز و تنظیم می شود.

اکثر سمعک ها از چندین قطعه الکترونیکی مشابه استفاده می کنند، از جمله میکروفونی که صدا را دریافت می کند، مدار تقویت کننده ای که صدا را بلندتر می کند، یک بلندگوی مینیاتوری (گیرنده) که صدای تقویت شده را به داخل کانال گوش می رساند و باتری هایی که قطعات الکترونیکی را تغذیه می کنند. میکروفون های کوچک صداهای محیط را جمع آوری می کنند. یک تراشه کامپیوتری با تقویت کننده، صدای ورودی را به کد دیجیتال تبدیل می کند. این صدا را بر اساس کم شنوایی، نیازهای گوش دادن و سطح صداهای اطراف شما تجزیه و تحلیل و تنظیم می کند. سپس سیگنال های تقویت شده دوباره به امواج صوتی تبدیل می شوند و از طریق بلندگوها که گیرنده نامیده می شوند به گوش شما می رسند.

منبع تغذیه سمعک از طریق باتری تامین می شود. بسته به مدل، سمعک دارای دهانه ای برای محفظه باتری یا نقاط تماس برای شارژ باتری است. بعضی از سمعک ها دارای باتری های قابل شارژ می باشد که تکنولوژی جدیدی است و استفاده از سمعک را برای فرد آسان می کند. سمعک دارای ویژگی های اختیاری نیز می باشد که می تواند برای کمک به موقعیت های ارتباطی مختلف قرار گیرد و استفاده شود. مانند میکروفون جهت دار که به شما در مکالمه در محیط های پر سر و صدا کمک می کند و به طور خاص، این امکان را فراهم می کند که صدایی که از یک جهت خاص می آید در مقایسه با صدای سایر جهات در سطح بیشتری تقویت شود.

با پیشرفت تکنولوژی, سمعک ها نیز به مرور زمان با استفاده از فناوری های پیشرفته ,شنوایی واضح و شفافی را برای کاربران سمعک فراهم کرده است. سمعک ها از نظر طراحی و قابلیت استفاده بسیار پیشرفت کرده اند. سمعک های هوشمند محبوب ترین و موثرترین گزینه درمانی برای هر نوع کم شنوایی هستند زیرا عملکرد خودکار را ارائه می دهند. این به کاربران اجازه می دهد تا به طور طبیعی با محیط خود تعامل داشته باشند در حالی که الگوریتم های دستگاه صدای مورد نظر را افزایش می دهند. 

با سمعک‌های هوشمند، می‌توانید به راحتی همه دستگاه‌های خود را مانند تلویزیون و تلفن همراه هوشمندتان را با سمعک خود همگام‌سازی کنید. ویژگی‌های بی‌سیم همچنین برای بهبود توانایی شنوایی شما و سهولت برقراری ارتباط با دیگران کار می‌کنند. بسیاری از سمعک ها می توانند از طریق فناوری بلوتوث به تلفن شما متصل شوند تا مکالمات واضح و واضحی را ارائه دهند. اولین قدم برای یافتن سمعک مناسب برای شما با شنوایی سنجی همراه است که به شنوایی شناس این امکان را می دهد که سمعک مناسب با بهترین کارکرد را برای شما مشخص کند. سمعک مناسب شما , باتوجه به نتایج تست های شنوایی سنجی , میزان و نوع کم شنوایی شما, شرایط زندگی و کار و فعالیت شما و... تعیین می شود.

انواع سمعک

انواع سمعک

سمعک ها از لحاظ شکل و اندازه, برند و همچنین  تکنولوژی به انواع مختلفی تقسیم بندی می شوند:

 انواع سمعک از لحاظ ظاهری

  • سمعک های پشت گوشی (BTE): 

 بیشتر قطعات در یک قالب سخت پلاستیکی قرار دارند که پشت گوش قرار می گیرد. کیس توسط یک قطعه لوله شفاف به یک قالب گوش یا گوشی متصل می شود. این نوع سمعک در تمامی سنین برای کم شنوایی های خفیف تا شدید و عمیق قابل استفاده است. همچنین، سمعک های پشت گوشی به راحتی قابل تمیز کردن و جابجایی هستند و نسبتاً محکم هستند. نوع جدیدی از سمعک های BTE به نام mini BTE (یا "روی گوش") امروزه عرضه شده اند. همچنین پشت/روی گوش قرار می گیرد، اما کوچکتر است. یک لوله بسیار نازک و تقریبا نامرئی برای اتصال کمک به کانال گوش استفاده می شود. Mini BTE نه تنها باعث کاهش انسداد در کانال گوش می شود، بلکه باعث افزایش راحتی، کاهش بازخورد و رفع نگرانی های زیبایی برای بسیاری از کاربران می شود.

  • سمعک های داخل گوش (ITE):

 تمام قسمت های سمعک در پوسته ای قرار دارند که در قسمت بیرونی گوش قرار می گیرد. این نوع سمعک  بزرگ‌تر از سمعک های درون کانال و کاملاً درون کانال گوش هستند اما برای برخی افراد که به دلیل زیبایی و اندازه کوچکتر نسبت به سمعک های پشت گوشی تمایل استفاده از سمعک های داخل گوش را دارند می تواند مناسب باشد. قاب نگهدارنده اجزای الکترونیکی آن از پلاستیک سخت ساخته شده است. با سمعک ITE، بلندگو در داخل قالب قرار می گیرد و صداهای بهینه شده را به گوش کاربر می رساند. تنظیمات با استفاده از کنترل از راه دور انجام می شود و بسیاری از مدل ها قابلیت اتصال بی سیم مانند بلوتوث به تلفن های همراه و تلویزیون در دسترس هستند.  این نوع سمعک نیز برای انواع کم شنوایی های خفیف تا شدید به کار گرفته می شود.استفاده از سمعک های داخل گوش برای افرادی که سابقه پارگی پرده گوش یا عفونت های مزمن و مکرر گوش دارند توصیه نمی شود.

  • سمعک‌های داخل کانال (ITC): 

این نوع سمعک ها بزرگتر از سمعک هایCIC هستند.محل قرارگیری این سمعک ها در بخش کوچکی از کانال و ابتدای مجرای گوش می باشد.برای این مدل ,باتری سمعک سایز 312 استفاده می شود.این نوع سمعک ها را می توان برای طیف وسیعتری از افت شنوایی در مقایسه با سمعک های CIC تجویز کرد. ITC برای اکثر سطوح کم شنوایی توصیه می شود. با این حال، باید به یک شنوایی شناس مراجعه کنید تا ببینید چه چیزی برای شما مفید است.  میکروفون های دوگانه تعبیه شده در آنها به بهبود درک گفتار در یک محیط پر سر و صدا کمک می کند. ITC ها می توانند با طیف گسترده ای از ویژگی های مولد و راحت مانند بی سیم و تله کویل همراه باشند. این ویژگی ها برای اتصال دستگاه هایی مانند تلفن همراه کار می کنند.

  •  سمعک‌های کاملاً درون کانال (CIC): 

 این نوع سمعک ها در رده سمعک های نامرئی قرار می گیرند . برای کم شنوایی های ملایم تا متوسط برای بزرگسالان تجویز می شوند.سمعک های CIC با قالبگیری از کانال گوش, کاملا داخل مجرای گوش فرد قرار داده می شوند. سمعک های کاملاً درون کانال (CIC) در عمق کانال گوش شما قرار می گیرند به طوری که عملاً نامرئی هستند. از مزایای آن می توان به زیبایی ظاهری، کاهش بازخورد و کیفیت صدای عالی اشاره کرد. همچنین این مدل سمعک کمتر مستعد تداخل صدا ,مانند باد است. اگر سبک زندگی شما شامل ورزش و فعالیت باشد ,  این مدل سمعک می تواند انتخاب مناسبی باشد.

انواع سمعک از لحاظ تکنولوژی

  • سمعک های آنالوگ:

این دسته از سمعک ها از ابتدایی ترین و ساده ترین سمعک ها برای افراد کم شنوا بودند.اجزای آن , دارای سه قسمت اصلی میکروفون , تقویت کننده و بلندگو می باشد.سمعک های آنالوگ امواج صوتی را به سیگنال های الکتریکی تبدیل کرده و سپس بلندتر می کنند. این سمعک ها معمولاً ارزان تر هستند و دارای کنترل های ساده صدا هستند.در سمعک های آنالوگ تمامی صدا ها افزایش می یابد و سمعک بین صدای گفتار و سر و صدا تفاوتی قائل نمی شود.یک مزیت آن این است که اجزای سمعک ساده تر می باشد و در نتیجه تعمیرات آن کم هزینه تر و ساده تر است.البته این سمعک معایبی دارد از جمله عدم توانایی سمعک در کنترل خروجی صدا و افزایش همه صدا ها از جمله صداهای مزاحم.همچنین این سمعک ظاهر بزرگی نیز دارد و برای کسانی که به طراحی و ظاهر کوچک سمعک اهمیت می دهند , مناسب نیست.

  • سمعک های دیجیتال:

سمعک های دیجیتال نسل دوم سمعک ها می باشند که امواج صوتی را به کدهای عددی مشابه کدهای کامپیوتری تبدیل می کنند و سپس آنها را تقویت می کنند. این کد شامل اطلاعاتی در مورد جهت صدا و زیر و بم یا حجم آن است.مدار پردازشی این نوع, دیجیتال است که یکی از مزیت های این دسته از سمعک ها می باشد که کارایی بهتری نسبت به سمعک های آنالوگ ارائه می دهند. اکثر آنها به طور خودکار تنظیم می شوند. اگرچه هزینه این نوع از سمعک آنالوگ بیشتر است، اما کارکرد بسیار بهتر است, همچنین کوچکتر و قدرتمندتر هستند. در سمعک های دیجیتال صدا از طریق میکروفون دریافت می شود و توسط پردازنده هایی که در سمعک وجود دارد پردازش می شود و در نهایت توسط سیگنال هایی به مغز می رسد.این سمعک ها دارای پردازشگر DSP می باشند که موجب عملکرد بهتر در سمعک می شوند.

  • سمعک های هوشمند و فراهوشمند:

سمعک های هوشمند و فراهوشمند با تکنولوژی پیشرفته خود صدای واضح و شفافی را به فرد ارائه می کند. دارای فناوری های جدید و سیستم بلوتوث و وایرلس پیشرفته امکان اتصال به دستگاه های هوشمند مختلفی را فراهم می کند.
تنظیماتی که برای سمعک های قدیمی انجام می دادید، دستی بودند. شما خودتان صدا را تغییر می دادید و تنظیمات مورد نظر را انجام می دادید. یکی از پیشرفت های قابل توجه در فناوری های سمعک، توانایی سمعک های هوشمند جهت یادگیری آنچه شما می خواهید و تنظیمات مد نظر شماست. آنها تنظیمات مختلف را حفظ می کنند و تغییراتی را برای شما ایجاد می کنند که ترجیح شماست. بنابراین نیاز به هر گونه تنظیمات دستی را از بین می برد. سخت ترین گزینه برای مقابله با کم شنوایی، قرار دادن خود در موقعیت های اجتماعی است. حتی با استفاده از سمعک، در محیط های پر سر و صدا ممکن است با مشکل مواجه می شوید. تعیین دقیق محل  صدای مورد نظر دشوار است، بنابراین شما همیشه در موقعیت هایی قرار می گیرید که با دوستان و آشنایان در حال مکالمه هستید ولی به دلیل شلوغی و محیط پر سرو صدا ممکن است فرایند شنوایی به مشکل بخورد. سمعک های هوشمند و فراهوشمند این موضوع را کاملاً تغییر می دهند و این مشکل را برطرف می نماید.
 به لطف فناوری پیشرفته خود، می توانند صدای پس زمینه را در حالی که منبع گفتار را هدف قرار می دهند، سرکوب کنند. به طور خلاصه، وقتی در یک محیط پر سر و صدا هستید، شنیدن صحبت های دیگران را برای شما آسان می کنند. بنابراین، نگرانی شما برای معاشرت و حضور در محیط های اجتماعی از بین می رود. البته هر چقدر فناوری به کار رفته در سمعک پیشرفته تر باشد, قیمت آن بیشتر خواهد بود.

انواع سمعک - سیگنیا

انواع برند ها و کمپانی های معتبر تولید کننده سمعک

 کمپانی زیمنس توسط دو فرد به نام های ورنر زیمنس و هالسکی در سال 1847 تاسیس شد و در زمینه های مختلف بصورت بین المللی فعالیت می کند. زیمنس اولین تولید کننده سمعک در سال 1913 می باشد.
اولین سمعک BTE (پشت  گوشی) آنها در سال 1959 و اولین سمعک داخل گوش (ITE) آنها در سال 1966 عرضه شد. در سال 2015 خط تولید سمعک زیمنس توسط کمپانی سیوانتوس خریداری شد. سپس این کمپانی خط تولید سمعک جدیدی را با نام سیگنیا راه اندازی کرد و از آن پس سمعک های تولیدی با نام سیگنیا به بازار عرضه می شود.
سمعک های زیمنس نسبت به برخی از سمعک های پیشرفته ای که امروزه تولید می شوند مقرون به صرفه تر هستند. سیگنیا پلتفرم جدیدی به نام Xperience راه اندازی کرده است. با جدیدترین فناوری YourSound، سمعک Signia Xperience می‌تواند متغیرهای محیطی را بیش از هر زمان دیگری تشخیص دهد. آنها همچنین دارای یک حسگر حرکت یکپارچه برای درک اینکه چگونه شنوایی تحت تأثیر حرکت کاربر قرار می گیرد. 
سمعک های سیگنیا با فناوری پلتفرم Xperience Signia Pure 312 و Signia Pure Charge&Go X به بازار عرضه شده اند.همچنین به تازگی  در سال 2021 سیگنیا پلتفرم Ax را معرفی کرده است. این پلتفرم صدا را هوشمندانه و به صورت خودکار پردازش کرد. تقویت صدا تغییر میکند و در شنیدن با کیفیت و تشخیص بالا بسیار کمک کننده می باشد.این پلتفرم اولین فن آوری پردازشی تقسیم در جهان است. سمعک Signia Pure Charge&Go X یک سمعک گیرنده قابل شارژ در کانال (RIC) با اتصال بلوتوث است. باتری‌های قابل شارژ لیتیوم یون بهبودیافته 16 درصد کوچک‌تر هستند و 20 درصد ظرفیت شارژ بیشتری نسبت به Signia Pure Charge&Go Nx دارند. این دستگاه ها همچنین دارای یک سوئیچ جدید برای تنظیم آسان تر هستند و دارای یک شارژر القایی جدید است که به عنوان رطوبت گیر نیز عمل می کند. سمعک های Styletto به دلیل طراحی براق، عملکرد بالا و کیفیت صدای طبیعی شناخته شده اند. باتری‌های قابل شارژ لیتیوم یون آن‌ها به شکلی باریک و منحنی شکل می‌گیرند که به صورت صاف در کنار سر قرار می‌گیرد و در رنگ‌های مختلف موجود است. سمعک های Styletto X دارای پخش بی سیم استریو تماس های تلفنی و موسیقی به طور مستقیم از گوشی های هوشمند هستند و همچنین پخش بی سیم از تلویزیون ها را از طریق میکروفن StreamLine و لوازم جانبی تلویزیون StreamLine Signia فعال می کنند.

Oticon  توسط هانس دمانت در سال 1904 تأسیس شد و این کمپانی در دانمارک مستقر است. اتیکن پیشگام در فناوری سمعک ها همراه با تأکید زیادی بر تحقیق و توسعه است. این شرکت در بیش از 130 کشور فعال است و نمایندگی های زیادی در سرتاسر جهان دارد. مانند تمام تولید کنندگان بزرگ، Oticon مدل های سمعک خود را در سطوحی از فناوری و ویژگی ها سازماندهی می کند تا متناسب با سبک زندگی و بودجه هر بیمار باشد.
سمعک اتیکن در سال 1991 توانست برای اولین بار در دنیا، سمعکی تمام اتوماتیک طراحی و عرضه کند و در سال 1996 نیز با رونمایی از سمعک کاملا دیجیتال خود به نام DigiFocus، صنعت سمعک را دچار پیشرفتی چشمگیر کرد.
Oticon در زمینه سمعک برای کسانی که کم شنوایی متوسط ​​تا عمیق دارند و خدماتی برای کسانی که کم شنوایی شدیدتر دارند تخصص دارد. یکی از پیشگامانه ترین فناوری های آنها، شنوایی مغزی نام دارد. این ویژگی‌ها کمک می‌کنند گفتار تا حد ممکن آشنا باشد، توانایی درک گفتارکه از کدام جهت می‌آید و گفتار را از نویز پس‌زمینه متمایز می‌کند. در نتیجه درک گفتار برای کاربر سمعک بسیار مطلوب تر خواهد بود.
برنامه Oticon On در گوشی های هوشمند به شما امکان می دهد سمعک را تنظیم کنید. برنامه Oticon On  دارای کنترل از راه دور، HearingFitness (آموزش شنوایی)، پشتیبانی از صدای وزوز و ابزارهایی برای اتصال به شبکه IFTTT است. Oticon لوازم جانبی و فناوری کمکی را برای کمک به افراد در ارتباط بهتر با دنیای اطراف خود ارائه می دهد. جدیدترین محصول Oticon ConnectClip است، یک لوازم جانبی چند منظوره برای Oticon More، Opn، Xceed و Ruby که امکان پخش تماس های تلفنی و صدا را فراهم می کند. همچنین می تواند به عنوان یک میکروفون از راه دور در جلسات، مراسمات مختلف، اتومبیل ها و استادیوم های ورزشی عمل کند. Oticon مجموعه کاملی از انواع مدل های سمعک را در همه اندازه ها و رنج های قیمتی تولید می کند. 
آخرین محصول شاخص آنها Oticon More  نام دارد. Oticon More دارای سریع‌ترین سرعت پردازش در بین تمامی مدل‌های خود است و نمایش دقیق و طبیعی صداها را با استفاده از پلتفرم Polaris ارائه می‌کند. این مدل سمعک برای سطوح خفیف تا شدید کم شنوایی مناسب است.
اتیکن برای بزرگسالانی که کم شنوایی شدید یا عمیق دارند، Oticon Xceed را نیزارائه کرده است. Xceed یک سبک BTE فوق العاده با یک تقویت کننده است که صدای قوی و واضحی رامنتشر می کند. برای افرادی که ناشنوایی یک طرفه دارند ، Oticon سمعک CROS PX را نیزارائه می دهد. سمعک CROS حاوی یک فرستنده با یک میکروفون است که به صورت بی سیم صدا را از گوش ضعیف شما به گوش با وضعیت بهتر می فرستد.این مدل با باتری قابل شارژ موجود است.

Widex که در سال 1956 تأسیس شد، یک کمپانی سازنده سمعک دردانمارک است که به دلیل علامت تجاری Widex Sound شناخته شده است. Widex Sound دسترسی افراد کم شنوایی را به طیف کاملی از صداها فراهم می‌کند، ملایم‌ترین صداها را تقویت می‌کند. Widex متعهد به پیشرفت فناوری سمعک است و اولین کسی بود که سمعک دیجیتال داخل گوش را توسعه داد.
ویدکس سمعک های هوشمند با کارایی بسیار زیادی به بازار عرضه کرده است. سمعک EVOKE ویدکس به طور خودکار تنظیمات سمعک را متناسب با نیازهای شما و محیط شما انجام می دهد. همچنین این سمعک دارای قابلیت اتصال بلوتوثی می باشد و صدای واضح و شفافی را به شما ارائه می کند.
سمعک BEYOND ویدکس به کاربران این امکان را می دهد که با یک برنامه راحت و کارآمد، موسیقی، رسانه و تماس های تلفنی را از گوشی های هوشمند آیفون و اندروید خود مستقیماً به سمعک خود پخش کنند. از طریق برنامه BEYOND، کاربران سطح بالایی از شخصی‌سازی را تجربه می‌کنند تا از بهترین صدا برای رفع نیازهای خاص خود اطمینان حاصل کنند. با امکان انتخاب از میان فهرستی از اولویت‌های شنیداری، کاربران می‌توانند تنظیمات صدا و الگوهای برنامه‌ای را تنظیم کنند که عناصری را که به شنوایی آنها در محیط‌های مختلف کمک می‌کنند، ترکیب کنند. 
کاربران سمعک ممکن است صدای هر سمعک را جداگانه تنظیم کنند، وضوح گفتار و راحتی را سفارشی کنند، باندهای فرکانس بالا، متوسط ​​و پایین را یکسان کنند، صداهای هر دو سمعک را با هم ترکیب کنند و جهت میکروفون ها را انتخاب کنند. 
Unique ویدکس یک سمعک دیجیتالی است که صدا را به سرعت پردازش می کند و تنظیمات خودکار را برای تجربه گوش دادن یکپارچه انجام می دهد. با کاهش صدای باد و از بین بردن صدای پس‌زمینه، راحتی را برای کاربران سمعک در تنظیمات مختلف فراهم می‌کند. 
این مدل سمعک ها در سبک های زیر موجود هستند: میکرو کاملاً داخل کانال، کاملاً داخل کانال، داخل گوش، گیرنده در کانال و پشت گوش. سمعک Dream صدایی شفاف و واضحی را به کاربران ارائه می دهد. با تشخیص گفتار بهبود یافته در محیط‌های پر سر و صدا و برنامه‌های ویژه‌ای که برای گوش دادن به موسیقی و رسانه طراحی شده‌اند از ویژگی های این مدل سمعک می باشد. تشخیص گفتار در نویز بلند 21 درصد بهبود یافته است. فناوری True-Input طیف وسیع تری از صدا را در اختیار کاربران قرار می دهد.
 با پیشرفت های تکنولوژیکی سمعک Dream، عمر باتری آن 20 درصد بیشتر افزایش یافته و باعث شده خیال کاربر را از لحاظ ظرفیت و عمر باتری سمعک راحت کند. سمعک های Dream در سبک های زیر موجود می باشند: کاملاً داخل کانال میکرو، کاملاً داخل کانال، داخل گوش، گیرنده در کانال و پشت گوش.

  • فوناک (Phonak)

برای بیش از 70 سال، این شرکت سمعک های شنوایی را توسعه، تولید و توزیع کرده است. کمپانی فوناک در سال 1947 در کشور سوییس تاسیس شد. هدف این شرکت برآوردن نیازهای اجتماعی و روانی افراد مبتلا به کم شنوایی است از اهمیت حیاتی برخوردار می باشد. فوناک مجموعه کاملی از راه حل های شنوایی برای هر نسلی، از نوزادان گرفته تا بزرگسالان مسن، دارد. 
فناوری FM فوناک کاملا دیجیتال است و کیفیت صدای بی نظیری دارد. در نوامبر 2018، سمعک های فوناک با راه اندازی مارول، اولین سمعک با قابلیت پخش صدای استریو به طور مستقیم به و از هر گوشی هوشمند، بدون نیاز به پخش کننده میانی، امواج شوکی را به سراسر جهان شنوایی فرستاد. فوناک خدمات فوق العاده ای را برای کاربران سمعک در سراسر جهان انجام داده است.
در سال 2020، Phonak به روز رسانی Marvel in the Phonak Paradise را راه اندازی کرد که تجربه شنوایی عالی را با اتصال بی سیم پیشرو در صنعت ارائه می کند.

  • ریساند Resound

شرکت دانمارکی Resound از سال 1943 شروع به تولید و ساخت سمعک کرده است. Resound یک شرکت تابعه از شرکت عمومی GN Store Nord است.
ریساند یکی از بزرگترین کمپانی های تولید سمعک در جهان می باشد و انواع سمعک در تمام سطوح کم شنوایی را تولید می کند. سمعک Enya Resound به عنوان سمعک BTE و ITE موجود است. این مدل سمعک بی سیم با ظاهر محتاطانه و کیفیت صدای مطلوب ارائه می شود. حتی در محیط های پر سر و صدا و شنیدن صدای فردی که با او صحبت می کنید برای شما مشکلی به وجود نمی آورد.
 با سیستم میکروفون جهت دار، صدای  مخرب پس زمینه سرکوب می شود و تمرکز به جلو منتقل می شود. Enzo Resound یکی دیگر از انواع مدل های سمعک ریساند می باشد. سیستم شنوایی Enzo BTE Resound  برای کم شنوایی های خفیف تا عمیق مناسب است . 
فناوری صدای فراگیر یک تجربه شنوایی طبیعی را در هر دو گوش ایجاد می کند. طراحی کوچک و مستحکم سمعک احساس راحتی و یک سمعک بادوام را برای کاربر سمعک تامین می کند. Linx یک سمعک بسیار کوچک BTE است که برای کم شنوایی خفیف تا عمیق مناسب است. می توان آن را مستقیماً به گوشی های هوشمند متصل کرد و بدون هیچ گونه لوازم جانبی از طریق آن کار کرد . 
به لطف فناوری های مورد استفاده، به طور خودکار با نویز پس زمینه سازگار می شود و شنوایی فضایی بسیار خوبی را امکان پذیر می کند. علاوه بر این، سمعک به طور خودکار صدای پس زمینه را سرکوب می کند. Linx Resound یکی از برترین محصولات Resound است. این یک تجربه صدای طبیعی به خصوص برای کاربر ایجاد می کند. مدل های Linx Resound را می توان به سه دسته مختلف تقسیم کردکه ازنظر قیمت وعملکرد متفاوت هستند.مدل های 2 Linx,Resound مدل های 3D Linx Resound و مدل‌های Quattro Resound از این مدل ها می باشد.

انواع سمعک و قیمت

هر چقدر تکنولوژی به کار رفته در سمعک ها پیشرفته تر باشد, قیمت سمعک افزایش پیدا می کند. سمعک های آنالوگ به دلیل قدیمی تر بودن، ارزان تر هستند. سمعک های دیجیتال به دلیل فناوری های پیشرفته تر به کار رفته در سمعک نسبت به سمعک های آنالوگ گران ترند. نسل جدید سمعک های هوشمند و فراهوشمند به دلیل ارائه تکنولوژی های پیشرفته تر و جدید که موجب فراهم کردن صدای واضح تر می شود, قیمت های بالاتری دارند.همچنین مدیریت وزوزگوش, سیستم کاهش نویز و قابلیت بلوتوث و وایرلس از دیگر قابلیت های سمعک های جدید هستند که بر روی قیمت تاثیردارند. برند سازنده, سال ساخت, گارانتی و خدمات پس از فروش نیز دیگر گزینه های تاثیرگذار بر قیمت سمعک می باشند.

کلینیک تخصصی سمعک آلفا

برای خرید سمعک , ابتدا تست های شنوایی سنجی انجام میگیرد, تا سمعک متناسب با نوع و میزان کم شنوایی و همچنین میزان کم شنوایی فرد برای او مشخص شود. در کلینیک تخصصی آلفا انواع تست های شنوایی, همراه با تجویز و ارائه انواع سمعک توسط متخصصین و پرسنل با تجربه انجام می گیرد.

کلینیک سمعک آلفا ارائه دهنده انواع سمعک

انواع سمعک موجود در کلینیک آلفا

انواع سمعک در کلینیک آلفا, با توجه به نتایج آزمایشات شنوایی و همچنین شرایط کار و زندگی فرد تجویز و ارائه می شود. تجویز انواع سمعک در مدل ها و اندازه های گوناگون متناسب با انواع کم شنوایی ها, توسط پرسنل و متخصصین آموزش دیده کلینیک آلفا صورت می گیرد. همچنین مشاوره و ارائه برنامه درمانی نیز در کلینیک انجام میگیرد.

کلینیک تخصصی سمعک آلفا به عنوان مجهزترین شنوایی سنجی در تهران،  نمایندگی فروش انواع مدل های سمعک تولید شده برند های معتبر دنیا را داراست. انواع سمعک ها در مدل های پشت گوشی, داخل گوشی, نامرئی, شارژی , باتری خور , هوشمند و فراهوشمند و... در کلینیک آلفا موجود می باشد. همچنین در این مرکز میتوانید بهترین سمعک برای سالمندان را نیز تهیه بفرمایید. برای اطلاعات بیشتر و دریافت نوبت با شماره تلفن های مربوطه تماس بگیرید.

آیا سمعک شنوایی طبیعی و واقعی من را به حالت عادی برمیگرداند؟

خیر. سمعک با تقویت صدا ها باعث می شود راحت تر بشنوید, اما نمی تواند عملکرد طبیعی گوش شما را برگرداند.

سمعک را از کجا تهیه نماییم؟

توصیه می شود جهت خرید سمعک به مراکز شنوایی و کلینیک های تخصصی سمعک مراجعه شود.

عمر مفید سمعک چند سال است؟

عمر مفید سمعک حدود 5 تا 6 سال می باشد.بسیاری از سمعک ها پس از این مدت نیز هنوز به خوبی کار می کنند در حالی که بعضی دیگر ممکن است نیاز به تنظیم یا تعمیر داشته باشند.

در صورت کمبود یک نوع مدل سمعک , اصرار برخرید یک مدل خاص درست است؟

خیر, چون شخص را از استفاده از سمعک محروم می نماید و بهتر است از مدل های سمعک موجود در کشور که به بازار عرضه شده است, یک مدل خوب و معقول را با توجه به بودجه شخص خریداری شود تا از پیشرفت کم شنوایی و ایجاد عوارض و مشکلات متعدد جلوگیری شود.

چه عواملی باعث افزایش عمر یک سمعک می شود؟

قرار ندادن سمعک در جای مرطوب, نظافت سمعک, ضربه ندیدن سمعک و در صورت ایجاد مشکل در سمعک توسط افراد غیر متخصص تعمیر نشود.

اگر تمام راه‌های درمانی را رفته‌اید و نتیجه‌ای ندیده‌اید، به کلینیک سمعک آلفا مراجعه نمایید.

سمعک برتر آماده ارائه خدمات شنوایی سنجی به شما همراهان گرامیست.

. آماده‌ی پاسخگویی به شما هستیم...
Close and go back to page
سمعک آلفا

نشانی: تهران، گاندی شمالی، تقاطع خیابان شریفی، روبروی کلانتری ۱۰۳، ساختمان پزشکان گاندی، پلاک ۸، طبقه همکف، واحد یک
تلفن: ۸۸۶۷۴۸۸۶-۰۲۱

  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • تلفن تماس ضروری: ۰۹۱۰۳۰۶۱۹۴۹
اینستاگرام سمعک برتر
فیس بوک سمعک برتر

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت نزد مدیریت سمعک آلفا محفوظ می‌باشد.

تماس و مشاوره با سمعک آلفا