شنوایی سنجی نوزاد

شنوایی نوزاد از هفته بیست و هفتم در بدن مادر کامل می شود. شنوایی نوزاد بعد از تولد باید کامل باشد. سابقا نمیدانستند چرا برخی کودکان بی توجه هستند و یا بد صحبت می کنند. اما اکنون دستگاه های مختلف سنجش شنوایی نوزاد و اهمیت تست غربالگری بیمارستانی و مراکز بهداشت والدین را به اهمیت تست شنوایی نوزاد بیشتر واقف کرده است. نوزاد باید کامل بشنود تا کامل شروع به صحبت کند اگرشنوایی کودک به هر دلیلی مانند عفونت مکرر گوش یا نقص در ساختار گوش یا تشکیل نشدن برخی از قسمت های عصب شنوایی کامل نباشد نوزاد دچار کم شنوایی یا ناشنوایی است.

وقتی تست اولیه شنوایی بیمارستانی را انجام می دهید این پایان ماجرا نیست هرچند که تست شنوایی خوب یا اصطلاحا PASSباشد . چراکه در بیمارستان به دلیل فاکتور های مختلف مانند سروصدای بیمارستانی، عدم تمرکز ادیولوژیست در انجام تست و سرعت انجام ، تست شنوایی نوزاد معتبر نیست. متاسفانه مراکزخانه بهداشت نیز به دلیل مشکلات دستگاه و پایین بودن دقت و نبودن سیستم پیشرفته دستگاه تست شنوایی نوزاد از دقت لازم و صددرصد برخوردار نیستند. هرچند که از مراکز بیمارستانی بهتر است.

مرکز ارزیابی شنوایی سمعک آلفا که بهترین مرکز شنوایی سنجی نوزاد در تهران می باشد، معتبرترن مرکز انجام تست شنوایی می باشد. تستهای شنوایی مانند TEOAE/ DPOAE/ AABR/ ASSSR و تست های رفتاری همگی برای سنجش شنوایی نوزاد می باشد.
بعد از انجام تست شنوایی نوزاد در بیمارستان در 10 روز به بعد که کودک دو یا سه بار حمام رفته است زمان انجام تست او در کلینیک های تخصصی شنوایی می باشد. اگر تست شنوایی نوزاد PASS شد، تست های تکمیلی مانند DPOAE در دو ماه آینده انجام می شود و تست های دیگری مانند تیمپانومتری با توجه به زمانی که ادیولوژیست معین می کند قابل انجام است. 

اگر تست شنوایی نوزاد پاس نشد اصولا در چند مرحله ی 20 روزه همین تست را تکرار می کنند و اگر باز هم تست جواب نداد منتظر می مانند مه نوزاد سه ماهه شود و تست ABR که در حقیقت پاسخ ساقه مغز می باشد ، انجام می شود. اصولا بهتر است تست ABR را در مراکزی که از لحاظ اعتبار بالا هستند انجام دهید زیرا به سرنوشت نوزاد بستگی دارد. میزان درصد شنوایی با این تست مشخص می شود. والدین باید بدانند به هر دلیلی که کم شنوایی برای کودک پیش آمده اکنون وقت آن است که به سرنوشت نوزادشان لطمه نزنند و سریع از لحاظ روحی خود را بهبود بخشند و از بین انواع سمعک، سمعک مورد نیاز برای کودک خود را تهیه کنند. وقتی نوزاد کم می شنود یا نمیشنود طبیعتا نمی تواند صحبت کند.

سمعک مناسب برای نوزادان

با توجه به میزان کم شنوایی نوزاد سمعک مناسب تجویز می شوداز گوش نوزاد باید قالب کاملا پر گرفته شود. کلینیک تخصصی شنوایی سنجی آلفا با توجه به سابقه کاری خیلی بالا و سروکار داشتن چندین و چند ساله ( بیش از 20 سال) با نوزادان در انجام قالبگیری گوش و تست های شنوایی مربوط به نوزاد و تجویز سمعک نوزاد مهارت های لازم و دانش لازم را دارا می باشد. اصولا سمعکی باید برای کودک انتخاب شود که از لحاظ تکنولوژی و شنیدن صدای معلم، تلفن، تلوزیون و صدای محیطی بسیار راحت باشد و صدا وضوح کافی را داشته باشد.

سمعک های پشت گوشی مناسبترین مدل سمعک برای نوزادان است. البته تکنولوژی سمعک باید پیشرفته باشد تا تلفظ کلمات درست شکل بگیرد. روزهای اولی که کودک سمعک را استفاده می کند شاید گذاشتن سمعک و نگه داری آن پشت گوش سخت باشد اما تل سمعک یکی از راه کارها برای نگه داری سمعک پشت گوش است. کلاس های تربیت شنوایی و گفتار درمانی و در صورت لزوم قرارگرفتن در نوبت کاشت حلزون پروسه های بعدی پس از خرید سمعک می باشد. تمامی مراحل توسط مرکز ارزیابی شنوایی سمعک آلفا که بهترین شنوایی سنجی در مرکز تهران است، توضیح داده خواهد شد.

گوش درد کودک

یکی از مسائلی که باید در نظر بگیریم این است که تا چهار ماهگی موقع شیر دادن سر نوزاد کمی بالاتر از سر وی قرار بگیرد تا شیر وارد گوش نشود. وقتی مایع وارد گوش می شود بچه دچار درد گوش می گردد و بسیاری از گریه های نوزاد بابت این موضوع است. چکاب های هر سه ماه یکبار شما را مطمئن می کند که گوش میانی کودکتان سالم است. عفونت های مکرر گوش می تواند باعث کم شنوایی دائم در کودک بشود. کودکانی که دارای لوزه هستند و خیلی سریع سرما می خورند در معرض اوتیت گوش میانی و کم شنوایی می باشند. اوتیت حاد گوش میانی در کودکان زیر 7 سال بیشترین آمار مشکلات گوشی است. درمان اوتیت گوش ابتدا یک شنوایی سنجی کامل و بعد از دارودرمانی و در موارد لزوم استفاده از VT می باشد. مرکز ارزیابی شنوایی سمعک آلفا کلیه متخصصین را برای انجام مشکلات گوش دارا می باشد.

سمعک برتر آماده ارائه خدمات شنوایی سنجی به شما همراهان گرامیست.

. آماده‌ی پاسخگویی به شما هستیم...
Close and go back to page
سمعک آلفا

نشانی: تهران، گاندی شمالی، تقاطع خیابان شریفی، روبروی کلانتری ۱۰۳، ساختمان پزشکان گاندی، پلاک ۸، طبقه همکف، واحد یک
تلفن: ۸۸۶۷۴۸۸۶-۰۲۱

  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • تلفن تماس ضروری: ۰۹۱۰۳۰۶۱۹۴۹
اینستاگرام سمعک برتر
فیس بوک سمعک برتر

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت نزد مدیریت سمعک آلفا محفوظ می‌باشد.

تماس و مشاوره با سمعک آلفا