سایت

سمعک از لحاظ تکنولوژی

انواع سمعک از لحاظ تکنولوژی

 

سمعک دیجیتال با سمعک آنالوگ متفاوت است. نسل دوم سمعک ها می باشد و مدار پردازشی آن دیجیتال است بنابراین کارایی بسیاربهتری نسبت به سمعک آنالوگ دارند. سمعک دیجیتال دارای سه قسمت رسیور یا گیرنده، مدار پردازشی و میکروفن یا بلندگو است. باتری نیز تامین انرژی سمعک را برعهده دارد. پردازشگر DSP باعث عملکرد بهتر سمعک و افزایش درک گفتار می شود. صدا در سمعک دیجیتال توسط میکروفن دریافت می شود، در پردازشگر پردازش شده یعنی اول به صورت صفر و یک خوانده شده و دوباره به صورت امواج توسط گیرنده(رسیور) به مغز می رسد. مرکز ارزیابی شنوایی سمعک آلفا برای افرادی که بودجه پایینی دارند سمعک دیجیتال را توصیه میکند.

سمعک‌ها دستگاه‌های تقویت کننده صدا هستند که برای کمک به افرادی که کم شنوایی دارند طراحی شده اند. اکثر سمعک‌ها چندین قطعه الکترونیکی مشابه دارند:

  • میکروفونی که صدا را دریافت می‌کند.
  • مدار تقویت کننده که صدا را بلندتر می‌کند.
  • یک بلندگوی مینیاتوری (گیرنده) که صدای تقویت شده را به داخل کانال گوش می‌رساند.
  • باتری‌هایی که انرژی بخش‌های الکترونیکی سمعک را تامین می‌کنند.

انواع سمعک‌ها از لحاظ تکنولوژی

سمعک‌ها بر اساس فناوری مورد استفاده به دو دسته کلی آنالوگ و دیجیتال تقسیم‌بندی می‌شود:

  • سمعک آنالوگ

امروزه سمعک‌های آنالوگ کمتر استفاده می شوند. آن‌ها با تقویت همه صداها (گفتار و نویز) به یک روش، امواج صوتی پیوسته را بلندتر می‌کنند. برخی از سمعک‌های آنالوگ دارای یک ریزتراشه برای ذخیره تنظیمات برنامه‌های متعددی هستند که در محیط‌های مختلف گوش دادن، مانند یک مکان ساکت (کتابخانه) یا در یک مکان پر سر و صدا (رستوران یا زمین فوتبال) استفاده می‌شوند.

با تغییر محیط گوش دادن، تنظیمات سمعک ممکن است با فشار دادن یک دکمه روی سمعک تغییر کند. هزینه سمعک‌های آنالوگ نسبت به دیگر مدل‌ها پایین‌تر است. شایان ذکر است که تجهیزات قرار گرفته در این گروه از سمعک‌ها ساده‌تر بوده و در نتیجه تعمیرات آن‌ها نیز کم هزینه‌تر می‌باشد. امروزه سمعک‌های آنالوگ دیگر تولید نمی‌شوند.

  • سمعک دیجیتال

امروزه سمعک‌های دیجیتال گزینه رایج‌تری هستند و توسط اغلب کاربران استفاده می‌شوند. این دسته از سمعک‌ها تمامی ویژگی‌های قابل برنامه ریزی سمعک‌های آنالوگ را دارند، اما بر خلاف آن‌ها امواج صوتی را به سیگنال‌های دیجیتال تبدیل می‌کنند و با پردازش آن‌ها، صداهای دقیق و واضح‌تری را برای کاربر تولید می‌کنند.

ریزتراشه‌های موجود در سمعک‌های دیجیتال، گفتار و سایر صداهای محیطی را تجزیه و تحلیل می‌کنند و تنظیمات چند برنامه را ذخیره می‌کنند. سمعک‌های دیجیتالی امکان پردازش صدای پیچیده‌تری را در طول فرآیند فراهم می‌کنند که ممکن است عملکرد سمعک را در موقعیت‌های خاص، مانند نویز پس‌زمینه بهبود ببخشد. شایان ذکر است که سمعک های دیجیتالی و هوشمند انعطاف‌پذیری بیشتری در برنامه ریزی سمعک دارند؛ بنابراین صدایی که منتقل می‌کنند می‌تواند با نیازهای یک الگوی خاص از کاهش شنوایی بیمار مطابقت داشته باشد.

پیشرفت فناوری سمعک‌های دیجیتال باعث شده سمعک‌های جدید هوشمند و وایرلس دار به بازار عرضه شوند که امکانات منحصربفردی را به کاربر سمعک ارائه می‌کنند. به دلیل قابلیت‌ها و امکانات بیشتر سمعک‌های دیجیتال، این گروه از سمعک‌ها با قیمت بالاتری به بازار عرضه می‌شوند.

از لحاظ قیمت، سمعک آنالوگ حدود یک میلیون تومان یا بیشتر در هر گوش قیمت گذاری شده . سمعک آنالوگ تمامی صداها را یکسان بلند می کند اما در سمعک دیجیتال تنظیم های اولیه ای برای محدود کردن نویز وجود دارد. مدار سمعک از نوع AGC است که حداکثر تلاش را در حذف خش خش دارد. میکروفن آن یک سویه است و بنابراین در سمتی که گوش سمعک دارد صدا را بهتر دریافت می کند. با یک قالبگیری خوب و صحیح و انتخاب درست سمعک از لحاظ قدرت، می توان به یک رضایت متوسط دست یافت. قیمت سمعک دیجیتال بسیار متفاوت است، زیرا مدارات آن ها و امکاناتشان متفاوت می باشد. شما سمعک دیجیتال واقعی را از بالای دو میلیون تومان می توانید پیدا کنید اما اینکه کدام یک واقعا مدار نویزگیر و افزایش درک شنوایی داشته باشند، مساله ای است که ادیولوژیست باید به شما کمک کند. مرکز ارزیابی شنوایی سمعک آلفا با کادری مجرب و اخلاق حرفه ای آنچه را که مناسب کاربر است به او معرفی می کند. بهتر است وقتی سمعک دیجیتال خراب می شود اقدام به خرید سمعک جدید بکنید چون کیفیت به خودی خود در این سمعک ها پایین است و با تعمیرات قطعه کیفیت آن تنزل بیشتری خواهد کرد. سمعک های دیجیتال برای کسانیکه درک شنوایی پایینی دارند مناسب نیست.

چه عواملی بر قیمت سمعک تاثیر می گذارد؟

به طور معمول هر چقدر فناوری به کار رفته در سمعک پیشرفته تر باشد، قیمت آن بالاتر است. برند تولید کننده، سال ساخت، شکل ظاهری و طراحی از دیگر مواردی هستند که بر قیمت سمعک تاثیر گذارند.

type of hearing aids of technology

ادامه مطلب

سمعک پشت گوشی

بهترین نوع سمعک پشت گوش (BTE)

 

سمعک پشت گوش در پشت لاله گوش قرار می گیرد و با یک لوله یا Thin tube صدا را به داخل گوش می رساند. سمعک پشت گوشی را با سمعک ریک نباید اشتباه گرفت. مرکز ارزیابی شنوایی سمعک آلفا عرضه کننده با کیفیت ترین سمعک های پشت گوشی می باشد. همچنین کیفیت مواد قالب مورد استفاده از مرغوب ترین مواد اولیه و در بهترین لابراتوار ها می باشد.

سمعک پشت گوشی یا همان BTE چیست؟

این مدل دارای یک بدنه است که قطعات سمعک درون آن قرار می‌گیرد و همانطور که از اسم آن پیداست، در پشت گوش قرار می‌گیرد. این بدنه از طریق یک تیوپ پلاستیکی کوچک به داخل گوش متصل می‌شود و صدا را به بیمار می‌رساند. قطعات سمعک پشت گوشی شامل میکروفون، آمپلی فایر، رسیور و قالب و لوله رابط می‌باشد. میکروفون اصوات را جمع آوری کرده و به آمپلی فایر می‌دهد تا پردازش شوند. بعد از اینکه تقویت انجام شد، صدا به رسیور داده می‌شود تا به گوش بیمار هدایت شود. انواع مختلفی از سمعک پشت گوشی تولید و به بازار عرضه شده است که یکی از بهترین آن سمعک سوپر پاور است.

سمعک پشت گوشی از نظر طرح، رنگ، اندازه و تکنولوژی ، قدرت دارای انواع مختلفی است. سمعک به صورت SP – XP – HP – P – M – S دارای قدرت های مختلفی است. به علت بزرگی سمعک و دید آن در گوش اکنون با پیشرفت تکنولوژی سمعک ریک جایگزین مناسبی برای سمعک پشت گوشی است. در سمعک پشت گوشی از کانال گوش و مقداری از صدفه یا تمام آن قالب گرفته می شود و پس از آماده شدن قالب اصلی شلنگ نسبت به گوش اندازه گیری شده و سمعک به لوله قالب وصل می گردد.

مزایای سمعک پشت گوشی

این دسته از سمعک‌ها قابلیت‌ها و مزایای بسیار دارند:

  • اتصال بی‌سیم و بلوتوثی

آن‌ها می‌توانند بدون زحمت به دستگاه‌های هوشمند متصل شوند و دسترسی و راحتی کاربر را افزایش دهند.

  • سازگاری با انواع مختلف کم شنوایی

سمعک‌های BTE برای پوشش دادن طیف وسیعی از سطوح کم شنوایی مناسب هستند.

  • قابل تنظیم برای اندازه‌های مختلف گوش

سمعک‌های پشت گوشی به راحتی می‌توانند به راحتی با اندازه‌ها و ابعاد مختلف انواع مجرای گوش سازگار شوند.

  • ظرفیت بالا برای ارائه قابلیت‌های بسیار

از آنجایی که سمعک‌های پشت گوش (BTE) کمی بزرگتر از سایر انواع سمعک هستند و همچنین به دلیل جدا بودن بدنه پشت گوش، قادر به ارائه سطوح بالاتری از تکنولوژی نسبت به برخی سمعک‌های کوچکتر هستند.

  • کنترل از راه دور

سمعک‌های BTE دارای قابلیت کنترل از راه دور هستند که به راحتی برای تلکویل، تنظیم صدا و تنظیمات برنامه مدیریت می‌شوند. سمعک‌های پشت گوشی را می‌توان از طریق یک سری دکمه یا سوئیچ روی بدنه کنترل کرد، یا می‌توان آن را با انواع کنترلرهای خارجی مانند برنامه‌های گوشی هوشمند یا ریموت اختصاصی جایگزین نمود.

  • قدرت باتری پیشرفته

سمعک‌های پشت گوشی باتری‌های بزرگ‌تری دارند و تنها با یک بار شارژ، امکان استفاده طولانی‌تری را به کاربر ارائه می‌کنند. سمعک‌های پشت گوشی (BTE) می‌توانند بهترین عمر باتری را در بین انواع سمعک‌های موجود در اختیار شما قرار دهند. سمعک پشت گوشی در دو مدل باتری یکبار مصرف و قابل شارژ موجود است.

  • استفاده ساده

سمعک‌های پشت گوشی از نظر طراحی تنوع بالایی دارند. این تنوع طراحی به این معنی است که سمعک پشت گوشی برای همه سنین مناسب است.

  • کاهش مشکلات فیدبک و نویز در سمعک‌های پشت گوشی

میکروفون و پردازنده این دسته از سمعک‌ها در مقایسه با سمعک‌های ITE بسیار دور از یکدیگر قرار می‌گیرند که در نهایت خطر بازخورد را کاهش می‌دهد.

معایب سمعک پشت گوشی

مانند هر دستگاه دیگری، سمعک‌های پشت گوشی نیز معایبی دارند:

  • کاهش کیفیت صدا

در برخی مدل‌های پشت گوشی کیفیت صدا در مقایسه با مدل‌های ITE یا ITC کمتر است.

  • تاثیر صدای باد بر آن

سمعک‌های پشت گوشی در هنگام استفاده در فضاهای باز، به احتمال زیاد دچار نویز ناشی از صدای باد می‌شوند.

  • قابل دید بودن

اگر مایل نیستید سمعک پشت گوشی شما توسط دیگران قابل مشاهده باشد، ممکن است مدل پشت گوشی برای شما مناسب نباشد. این دسته از سمعک‌ها مستقیماً در خارج از گوش قرار می‌گیرند و در نتیجه بیشتر در معرض توجه دیگران قرار می‌گیرند.

سمعک پشت گوشی پاور

سمعک پشت گوشی پاور

سمعک سوپر پاور چیست؟

سمعک‌های سوپر پاور قدرتمند‌ترین سمعک‌های موجود هستند که در مدل‌ پشت گوشی به بازار عرضه شده‌اند و بیشترین تقویت صدای لازم را برای کم شنوایی‌های شدید تا عمیق فراهم می‌کنند. در حال حاضر این دسته از سمعک‌ها تنها در مدل پشت گوشی به بازار عرضه شده اند؛ البته با توجه به پیشرفت صنعت لوازم کمک شنوایی در سال‌های اخیر، می‌توان انتظار داشت در آینده در مدل‌های داخل گوشی نیز تولید و به بازار عرضه شوند. برای سمعک سوپر پاور از باتری ۶۷۵ استفاده می‌شود که ظرفیت بالایی دارد و معمولاً دوهفته یکبار به تعویض نیاز پیدا می‌کند.

به طور معمول سمعک سوپر پاور برای افرادی که از کم شنوایی عمیق رنج می‌برند تجویز می‌شود تا تقویت لازم انجام شده و صدای واضحی برای آنها فراهم گردد. سمعک‌های سوپر پاور برای بیمارانی با افت شنوایی خفیف تا متوسط مناسب نیست، زیرا قدرت بالای آن بیمار را آزرده خاطر می‌کند. شایان ذکر است که به سمعک‌های سوپر پاور با قدرت بیشتر UP گفته می‌شود و در برندهای مختلف قابل تهیه هستند.

زمانی که سلول‌های مویی گوش داخلی آسیب دیده باشند، کم شنوایی فرد شدید تا عمیق بوده و نیاز دارند که از سمعک سوپر پاور استفاده کنند. این گروه از سمعک‌ها برای طیف محدودی از افراد کم شنوا کاربرد دارد و همانطور که از اسم آن پیداست قدرت زیادی دارد و نیازی نیست برای تمامی بیماران کم شنوا تجویز گردد. در برخی موارد، تجویز اشتباه سمعک سوپر پاور می‌تواند بیمار را از سمعک زده کند. بیمار آزمایشات مختلف را انجام می‌دهد؛ سپس شنوایی‌شناس با توجه به نتایج شنوایی‌سنجی و شرایط زندگی بیمار، تشخیص می‌دهد سمعک سوپر پاور برای او مناسب است یا خیر. برندهای اتیکن، زیمنس (سیگنیا)، فوناک، برنافون و ریساند از جمله برندهایی هستند که سمعک‌های سوپر پاور باکیفیتی به بازار ارائه کرده اند.

تفاوت سمعک سوپر پاور با اولتراپاور در چیست؟

همانطور که بیان کردیم سمعک‌های UP یا همان اولتراپاور قدرت بیشتری نسبت به سوپرپاور دارند و مناسب افرادی هستند که از کم شنوایی شدید تا عمیق رنج می‌برند. کاربر با استفاده از سمعک اولتراپاور می‌تواند تجربه شنوایی بی‌نظیری داشته باشد و صدا را با بهترین کیفیت ممکن و به صورت واضح دریافت نماید.

برای خرید سمعک سوپر پاور به کجا مراجعه کنم؟

توصیه می‌شود برای خرید سمعک به مراکز شنوایی معتبر و کلینیک‌های سمعک باسابقه مراجعه کنید. عملکرد گوش بسیار حساس است و بهتر است خدمات و محصولات باکیفیتی در این زمینه دریافت نمایید. کلینیک سمعک آلفا با بیش از ۲۴ سال سابقه یکی از بهترین مراکز شنوایی در تهران است که خدمات شنوایی مختلف را با بهترین کیفیت توسط کادری متخصص و باتجربه و با استفاده از جدیدترین دستگاه‌های شنوایی روز دنیا به شما هموطنان گرامی ارائه می‌کند.

این مجموعه نمایندگی رسمی فروش انواع سمعک تولیدی توسط برندهای معتبر است. تجویز سمعک، انجام انواع آزمایشات شنوایی، تعمیر و تنظیم انواع سمعک و همچنین ارائه مشاوره درمانی، از جمله خدمات کلینیک سمعک آلفا هستند. امکان خرید اقساطی سمعک نیز فراهم شده است. برای دریافت نوبت و یا کسب هرگونه اطلاعات بیشتر، از طریق شماره تلفن‌های قید شده در بخش تماس با ما، با کارشناسان کلینیک سمعک آلفا در ارتباط باشید.

چرا نگهداری سمعک مهم است؟

به خاطر داشته باشید که دستورالعمل‌های نظافت و نگهداری ارائه شده توسط متخصص ادیولوژیست یا برند سازنده را دنبال کنید تا از طول عمر و عملکرد بهینه دستگاه خود اطمینان حاصل کنید.

تمیز کردن و مراقبت منظم می‌تواند عمر سمعک شما را افزایش دهد و تجربه شنوایی شما را در بهترین حالت خود نگه دارد. از شنوایی‌شناس خود یک کیت تمیز کننده سمعک پشت گوشی بخواهید تا بتوانید دستگاه‌های خود را در خانه در زمان مناسب تمیز کنید.

سمعک پشت گوشی

تفاوت سمعک پشت گوشی و ریک چیست؟

یکی از سوالات رایج مراجعین این است که تفاوت سمعک RIC و سمعک BTE چیست؟ سمعک‌های RIC بدنه کوچک‌تری دارند که در پشت گوش قرار می‌گیرد که توسط یک سیم و گیرنده مجزا به کانال گوش متصل می‌شود.

سمعک‌های ریک به دلیل قرار گرفتن آن‌ها در نزدیکی پرده گوش، صدای طبیعی‌تری را ارائه می‌دهند. این گروه از سمعک‌ها برای کم شنوایی خفیف تا متوسط مناسب هستند و کمتر در معرض دید هستند.

از سوی دیگر، سمعک‌های BTE دارای پوشش بزرگ‌تری در پشت گوش هستند که یک لوله یا قالب، صدا را به داخل کانال گوش هدایت می‌کند. سمعک‌های پشت گوشی سطوح مختلف کاهش شنوایی را از خفیف تا عمیق پوشش می‌دهند. سمعک‌های پشت گوشی کنترل آسان‌تری دارند و برای کاربرانی که مشکلات مهارتی دارند مناسب ترند.

قیمت سمعک پشت گوشی به چه مواردی بستگی دارد؟

به طور کلی قیمت سمعک به سطح تکنولوژی به کار رفته در سمعک بستگی دارد اما برخی موارد مانند برند تولید کننده، سال ساخت، مدل، شکل ظاهری و طراحی سمعک نیز بر قیمت تاثیر گذار است.

بهترین برندهای تولید کننده سمعک پشت گوشی

امروزه تمامی برندهای معتبر تولید کننده سمعک در دنیا تلاش کرده‌اند محصولات باکیفیتی به بازار عرضه کنند. سیگنیا (زیمنس سابق)، اتیکن، ویدکس، استارکی، ریساند، برنافون، سونیک، فوناک و یونیترون از بهترین برندهای تولید کننده سمعک پشت گوشی در دنیا هستند. برندهای نامبرده تلاش کرده‌اند از آخرین فناوری‌های شنوایی دنیا در محصولات تولیدی خود استفاده کنند تا مشکلات شنوایی بیماران تا حد زیادی برطرف شود.

کلینیک سمعک آلفا

برای خرید سمعک پشت گوشی به کجا مراجعه کنیم؟

قبل از خرید سمعک نیاز است آزمایشات شنوایی انجام دهید تا درجه و نوع کم شنوایی شما مشخص شود. سپس شنوایی‌شناس بر اساس نتایج به دست آمده و شرایط زندگی شما، سمعک مناسب را برایتان تجویز می‌کند. کلینیک تخصصی سمعک آلفا یکی از بهترین مراکز شنوایی در تهران است که ۲۴ سال سابقه فعالیت حرفه‌ای در این زمینه دارد.

این مجموعه نمایندگی رسمی فروش انواع سمعک تولیدی توسط برندهای معتبر است. تجویز سمعک، انجام انواع آزمایشات شنوایی، تعمیر و تنظیم انواع سمعک و همچنین ارائه مشاوره درمانی، از جمله خدمات کلینیک سمعک آلفا هستند. تمامی خدمات توسط کادری حرفه‌ای و مجرب و با استفاده از جدیدترین دستگاه های شنوایی روز دنیا به شما هموطنان گرامی ارائه می‌شود. امکان خرید اقساطی سمعک نیز فراهم شده است. برای دریافت نوبت و یا کسب هرگونه اطلاعات بیشتر، از طریق شماره تلفن‌های قید شده در بخش تماس با ما، با کارشناسان کلینیک سمعک آلفا در ارتباط باشید.

ادامه مطلب

سمعک نامرئی

سمعک نامرئی

سمعک نامرئی، سمعک ریزی است که داخل خم دوم گوش قرار گرفته و هر چه کانال گوش بزرگتر باشد، بیشتر داخل گوش می رود و دید کمتری دارد. این سمعک محبوب جزو ریزترین سمعک های دنیا است. تکنولوژی سمعک های داخل گوشی بسیار متفاوت است و بر مبنای آن کیفیت سمعک فرق می کند. سمعک مخفی نامریی به صورت CIC یا IIC  به صورت تکنولوژی سمعک هوشمند، سمعک فراهوشمند، سمعک دیجیتال وجود دارد. اصولا آخرین تکنولوژی ها در این سمعک به کار می رود. ربات آن ها را می سازند و یا به صورت قالب گیری از خم دوم گوش سفارشی ساخته می شود.

خرید سمعک نامرئی کلینیک سمعک آلفا - خرید سمعک نامرئی

سمعک نامرئی چیست؟

از دست دادن شنوایی می تواند برای هر کسی اتفاق بیفتد و می تواند ناشی از چیزهای مختلف باشد، مانند صدای بلند ناگهانی، دارو یا فقط بالا رفتن سن. کم شنوایی می تواند توانایی شرکت در فعالیت های اجتماعی، لذت بردن از موسیقی و حتی مکالمه با دوستان را محدود کند. استفاده از سمعک یک گزینه درمانی بسیار موثر در کاهش مشکلات شنوایی می باشد. البته بعضی افراد ترجیح می دهند سمعک چندان جلب توجه نکند بنابراین سمعک نامرئی یک گزینه ایده آل می باشد.

سمعک های نامرئی(Invisible hearing aid) آنقدر کوچک هستند که در قسمت بیرونی گوش دیده نمی شوند. آنها به طور منظم در کانال گوش قرار می گیرند و اغلب به طور سفارشی با نیازهای شنوایی فردی ویا شکل گوش شما تنظیم می شوند. پوشش بیرونی سمعک نامرئی یک قالب گوش سفارشی است که از اثری از گوش که توسط یک متخصص شنوایی سنجی با خمیر سیلیکونی تزریق شده در کانال گوش ساخته شده است. تمام قطعات الکترونیکی سمعک در داخل محفظه سفارشی قرار گرفته اند که به راحتی در کانال گوش قرار می گیرد.  البته این مورد را باید در نظر گرفت که همه گوش ها برای استفاده از سمعک IIC مناسب نیستند. آناتومی گوش باید شکل و اندازه مناسبی داشته باشد تا تمام اجزای الکترونیکی داخل سمعک نامرئی( IIC )را در خود جای دهد. مورفولوژی طبیعی مجرای گوش هنگام انتخاب سمعک در نظر گرفته می شود. 
استفاده از سمعک های داخل گوشی و کاملا داخل مجرای گوش برای افرادی که کانالی بسیار باریک دارند یا شکلی که مانع از قرار گرفتن آن در کانال می شود، گزینه ای مناسب نیست. همچنین اگر کانال گوش شما تحت عمل جراحی قرار گرفته است، باید به متخصص شنوایی و یا شنوایی شناس خود اطلاع دهید.
علاوه بر سمعک های نامرئی سفارشی, سمعک های نامرئی پیش ساخته نیز وجود دارد که متناسب با شکل و آناتومی گوش به بیمار ارائه می شود. سمعک نامرئی از پیش ساخته توسط کمپانی بطور کامل ساخته می شود. برای تجویز این نوع سمعک نیاز به قالب گیری از مجرای گوش نمی باشد. قالب های این نوع از سمعک های نامرئی بصورت آماده و در سایزهای مختلف در دسترس است. در برخی موارد مجرای گوش بسیار باریک و پرپیچ و خم است و امکان قرارگیری قالب های آماده درون گوش وجود ندارد. در این موارد توصیه می شود از گوش قالب گرفته شود و ساخت سمعک بصورت اختصاصی انجام شود.

بسیاری از سمعک های IIC سفارشی ممکن است در ابتدا باعث شوند که درک بیشتری از صدای خود داشته باشید. این احساس به عنوان "انسداد" شناخته می شود. انسداد معمولا زمانی رخ می دهد که یک سمعک سفارشی مجرای گوش شما را به طور کامل پر کند. بسته به درجه و شدت کم شنوایی شما ممکن است در ابتدا بیشتر یا کمتر صدای خود را بشنوید. انسداد معمولاً در چند روز اول استفاده از سمعک بیشتر قابل توجه است زیرا مغز شما در حال تطبیق با شنیدن صداهایی است که مدت‌هاست نشنیده‌اید. با گذشت زمان و استفاده مداوم از سمعک، مغز شما به سرعت صدای شما را تطبیق داده و تشخیص می دهد و بنابراین درک انسداد چندان قابل توجه نخواهد بود.

سمعک های نامرئی  درست مانند انواع دیگر سمعک ها , از سه قسمت میکروفون، تقویت کننده و بلندگو تشکیل شده اند. صداها از طریق میکروفون سمعک دریافت می شود که سپس امواج صوتی را قبل از ارسال به تقویت کننده به سیگنال های الکتریکی تبدیل می کند. سپس قدرت این سیگنال ها توسط تقویت کننده افزایش می یابد و از طریق بلندگوی سمعک به داخل گوش ارسال می شود. سمعک های نامرئی ممکن است با گزینه تله کویل عرضه نشوند، اگرچه برخی از سازندگان اکنون سمعک های بی سیم IIC را ارائه می دهند که از نظر اندازه کمی بزرگتر از گزینه های کلاسیک هستند.سمعک های IIC کوچکترین و CIC کوچکترین و قوی ترین سمعک های داخل گوشی هستند.

سمعک‌های نامرئی امروزی حتی کوچک‌تر از نمونه‌های قبلی خود هستند و حتی می‌توان آن‌ها را در رنگی سفارش داد که بیشتر با پوست کاربر مطابقت دارد. امروزه سمعک های نامرئی هوشمند به بازار عرضه شده اند که بسیار از لحاظ کیفیت و فناوری دارای ویژگی های بسیار هوشمندی می باشد. سمعک نامرئی هوشمند به سمعکی گفته می شود که قابلیت تغییر اتوماتیک برخی از ویژگی های پردازشی را دارد. سمعک نامرئی دارای یک میکروفون است. به همین دلیل نمیتوان انتظار تغییر جهت تمرکز و دریافت صدا را داشت. البته در موارد وایرلس دوگوشی این قابلیت به مقدار کمی فراهم شده است. برنامه تلفن در سمعک نامرئی هوشمند بصورت اتوماتیک تغییر می کند. همچنین امکان تغییر سطح صدا در مدل های پیشرفته سمعک نامرئی هوشمند با ورود به محیط های جدید وجود دارد. گوش ما مانند یک آنتن عمل می کند و موج صوتی را به داخل کانال گوش، جایی که سمعک در آن قرار دارد، هدایت می کند. سمعک نامرئی صدای بسیار طبیعی به کاربر ارائه می دهد حس صدا طبیعی است، جهت گیری بهبود یافته و صدای مزاحم باد تا حد زیادی کاهش می یابد. پردازش صدای پیشرفته و کاهش نویز آن‌ها به شما کمک می‌کند تا روی مکالمه تمرکز کنید و آن‌ها را حتی در نویزهای مخرب پس‌زمینه درک کنید. این مدل از سمعک نسبت به سبک های دیگر نیاز به نگهداری بیشتری دارد. این باعث می شود که آنها بیشتر در معرض آسیب ناشی از تجمع جرم گوش در پورت میکروفون، که در داخل کانال گوش قرار دارد، آسیب ببینند.
سمعک های نامرئی براساس شکل و اندازه و تکنولوژی نیز به دسته هایی گروهبندی می شوند:

سمعک نامرئی

انواع سمعک نامرئی

  • سمعک نامرئی IIC 

این نوع مدل سمعک نامرئی ، کوچکترین سمعک سفارشی موجود است و در دسته سمعک های غیرقابل دیدن و مخفی می باشد. آنها به گونه ای طراحی شده اند که کاملاً در مجرای گوش شما (گوش خارجی) قرار گیرند و بنابراین کاملا نامرئی هستند. سمعک های IIC متناسب با بخش عمیق استخوانی کانال گوش شما هستند. در واقع این سمعک ها در چند میلیمتری پرده ی تمپان و گوش میانی قرار می گیرند.
سمعک نامرئی IIC بطور کامل در عمق مجرای گوش قرار می گیرد. کوچکترین نوع سمعک سفارشی، ابزارهای IIC به طور نامرئی در خم دوم کانال گوش قرار می گیرند. سمعک های IIC با قابلیت قرارگیری عمیق می تواند باعث کاهش چشمگیر احساس مسدود شدن مجرا شوند یعنی از بازآوایی اصوات  در گوش شما جلوگیری می کند. IIC به طور خاص برای کم شنوایی خفیف تا متوسط ​​طراحی شده است. این سمعک قابلیت پوشش کم شنوایی های ملایم تا متوسط را فراهم می کند. تمام قسمت های سمعک نامرئی IIC درون گوش پنهان است و قابل دید نمی باشد.
سمعک نامرئی IIC کوچکترین و ریزترین نوع سمعک نامرئی می باشد. برخی موارد به دلیل سایز کوچک سمعک IIC نامرئی امکان استفاده از تله کویل وایرلس وجود ندارد. معمولا سمعک نامرئی IIC دارای دستگیره خاصی است و کاربر با استفاده از آن می تواند سمعک را درون گوش گذاشته و بردارد. سمعک نامرئی IIC بطور مستقیم در معرض جرم و رطوبت گوش است و به همین دلیل نیاز به نظافت و مراقبت ویژه دارد. برخی از کنترل ها باید با کنترل از راه دور یا برنامه تلفن هوشمند به صورت خارجی مدیریت شوند، زیرا به دلیل اندازه کوچک، قرار دادن همه کنترل ها در قسمت بیرونی هر سمعک غیرممکن است.

  • سمعک نامرئی CIC

قبل از سمعک های IIC (invisible in canal) سمعک CIC کوچکترین سمعک موجود در بازار بود. این سمعک ها به گونه ای طراحی شده اند که تمام اجزاء آن ها درون مجرای گوش قرار می گیرد و بنابراین تنها سطح خارجی آن ها و درب باطری از بیرون قابل رویت است. رنگ سمعک نیز معمولا به گونه ای است که با رنگ پوست فرد هماهنگ بوده و کمتر جلب توجه می کند. پوسته سمعک های CIC با قالبگیری از گوش فرد به صورت اختصاصی ساخته می شود. سمعک نامرئی CIC کاملا درون مجرای گوش قرار میگیرد. اما نسبت به سمعک IIC بزرگتر است و در قسمت عمق مجرای گوش قرار نمی گیرد. سطح بیرونی سمعک نامرئی CIC ممکن است از بیرون دیده شود. امکان بکارگیری سیستم وایرلس در سمعک نامرئی CIC بیشتر است. چراکه فضای سمعک CIC بیشتر است و در قسمت بیرونی تری قرار می گیرد. مزیت دیگر سمعک CIC نسبت به IIC این است که کم شنوایی های بیشتری را پوشش می دهد.
امکان پوشش کم شنوایی ملایم تا تقریبا شدید با سمعک نامرئی CIC وجود دارد. مراقبت و نظافت سمعک CIC هم مشابه با سمعک IIC ضروری است.سمعک های CIC که کوچکترین سبک سفارشی هستند، عمیقاً و کاملاً در داخل کانال گوش قرار می گیرند. میکروفون سمعک درون مجرای گوش قرار گرفته و نسبت به سمعک پشت گوشی مزایایی دارد. از جمله این که استفاده از تلفن راحت تر است و لازم نیست فرد گوشی تلفن را بالاتر از گوش بگذارد. همچنین ویژگی های اکوستیکی که به طور طبیعی توسط لاله گوش فراهم می شود و در مکان یابی اصوات از جلو و عقب نقش دارد، حفظ می گردد. البته این سمعک ها به دلیل اندازه کوچک خود، همه ی قابلیت هایی که سمعک های پشت گوشی دارند را ندارند. به عنوان مثال فاقد میکروفون جهت دارد هستند. بنابراین ممکن است برای شنیدن اصوات در حضور نویز زمینه دچار مشکل شوند. آنها برای کاهش شنوایی خفیف تا متوسط ​​مناسب هستند. به نسبت ساز کوچک خود بسیار قدرتمند بوده و معمولا می تواند کم شنوایی ملایم تا متوسط را پوشش دهد. توجه داشته باشید که این مدل اغلب برای کم شنوایی های شدید تجویز نمی شود، زیرا فیدبک گیری آن برای میزان تقویت زیاد دشوار است.
اندازه کوچک سمعک های CIC باعث می شود در مقایسه با سبک های دیگر، از جمله سبک های ITE، کمتر آشکار شوند. شنوایی شناس شما ممکن است سمعک های CIC را توصیه کند اگر ترجیح می دهید از سمعک های نامرئی استفاده کنید. در صورتی که فرد ضعف بینایی یا مشکل حرکتی داشته باشد، این مدل سمعک برایش مناسب نخواهد بود.

  • سمعک های ITC

ITCبه سمعک های نیمه پوسته نیز معروف هستند. آنها بسیار شبیه به سمعک های ITE (داخل گوش) هستند، اما تفاوت اصلی این است که آنها کوچکتر هستند و در قسمت پایینی گوش - مجرای گوش - نصب می شوند. سمعک های ITC در داخل مجرای گوش قرار می گیرند و برای کسانی که به دنبال سمعکی محتاطانه برای بهبود شنوایی خود هستند، انتخابی مناسب می باشد. این مدل  در قسمت پایینی کاسه گوش خارجی قرار می گیرند و استفاده از آنها را راحت و آسان می کنند. از آنجایی که آنها کمی بزرگتر از مدل های CIC هستند، عمر باتری بیشتری دارند و می توانند ویژگی های اضافی مانند میکروفون های جهت دار برای درک بهتر در محیط های پر سر و صدا و کنترل هایی مانند کنترل صدا را میزبانی کنند. این نوع مدل ها برای کم شنوایی خفیف و متوسط ​​مناسب هستند.
استفاده از سمعک های ITC به دلیل موقعیت و اندازه آنها با تلفن ها آسان است و بسیاری از دستگاه های مدرن با گوشی های هوشمند سازگار هستند. سمعک های ITC برای همه بیماران، از جمله کسانی که کم شنوایی شدیدتری دارند، مناسب نیستند. در برخی موارد، این سمعک ها به اندازه کافی قدرتمند نیستند تا نتایج بهینه را ایجاد کنند و ممکن است گزینه مناسبی برای کسانی که مستعد عفونت های مکرر گوش هستند نباشند. اندازه سمعک به این معنی است که تمیز کردن و مراقبت از سمعک ITC دشوارتر است. همچنین برداشتن سمعک کمی دشوارتر از سمعک BTE (پشت گوش) یا ITE (داخل گوش) است. از آنجایی که سمعک های ITC کوچکتر هستند، ممکن است تعویض باتری ها نیز دشوارتر باشد و خطر افتادن و آسیب رساندن به سمعک بیشتر باشد.ینابراین این نوع مدل سمعک ها نیاز به مراقبت و توجه زیادی دارد.
بسیاری از کاربران سمعک استفاده از سمعک ITC را به دلیل سهولت در کنترل و تنظیم ترجیح می دهند. آنها دارای کنترل های اولیه هستند و فقط تنظیمات پیشرفته نیاز به تنظیم خارجی دارند.

دلایل انتخاب سمعک نامرئی

سمعک های نامرئی در مدل های داخل گوش و کاملا درون کانال گوش به گونه ای ساخته شده اند که تمام قطعات (میکروفون, گیرنده و آمپی فایر) همه در داخل گوش قرار میگیرند و نمایان نمی باشد. این بدان معناست که نیازی به قطعات خارجی مانند محفظه ای که در پشت گوش قرار می گیرد, وجود ندارد. این مدل ها دارای خاصیت خودتنظیمی می باشند و چون در اعماق کانال می باشند دارای حس راحتی در گوش دادن هستند و از صدای باد و نویز و سوت های آزار دهنده در امان اند. سمعک های نامرئی برای کم شنوایی های خفیف تا متوسط بسیار مناسب اند و می توانند در این حیطه کم شنوایی عملکرد بسیار مطبوبی داشته باشد.

مزایا و معایب سمعک نامرئی

مزایای سمعک نامرئی:

  • اندازه و طراحی آن

یکی از مزایای بزرگ این سمعک اندازه کوچک و ظاهر تقریبا نامرئی سمعک است.که این مزیت مهمی برای افرادی است که ترجیح می دهند سمعک چندان نمایان نباشد. از آنجایی که سمعک های نامرئی در بخش استخوانی مجرای گوش و در چند میلیمتری پرده ی تمپان قرار می گیرند کاملا ناپیدا هستند. این موضوع برای افرادی که با ظاهر سمعک مشکل دارند بسیار حائز اهمیت است .
سمعک‌های نامرئی امروزی در اندازه های  کوچک‌تر از مدل های  قبلی خود طراحی شده اند و این امکان نیز وجود دارد که آن‌ها را در رنگی سفارش داد که بیشتر با پوست کاربر مطابقت دارد. آنها به صورت سفارشی در گوش شما قالب گیری می شوند، بنابراین برای یک سبک زندگی فعال تناسب دارند. مزیت اصلی این سمعک محل قرار گرفتن آن در مجرای گوش است. قرار گرفتن در عمق مجرای گوش باعث می‌شود که گوش خارجی و مجرای گوش وظیفه خودشان را انجام دهند. بدان معنی که حالت قیف مانند مسیر صدا به سمت پرده گوش حفظ می‌شود و تغییری نمی‌کند.

  • راحتی

سمعک های نامرئی راحتی فوق العاده ای را به دو صورت ارائه می دهند. اولاً، آنها معمولاً نسبت به سایر دستگاه‌ها بسیار عمیق‌تر در کانال گوش می‌نشینند و لرزش داخلی کمتری ایجاد می‌کنند و به محدود کردن تأثیر اعوجاج غیرطبیعی صدا کمک می‌کنند. ثانیاً، سمعک‌های نامرئی که معمولاً کوتاه‌تر هستند، اغلب انتشار یا تخلیه امواج صوتی با صدای کم را به گوش بیرونی آسان‌تر می‌کنند و در نتیجه باعث تحریک کمتری در استفاده‌کنندگان روزانه می‌شوند. سمعک های نامرئی بسیار کارآمد هستند. از آنجایی که آنها نسبت به سایر سمعک‌ها بسیار نزدیک‌تر به پرده گوش قرار می‌گیرند، مدل‌های سمعک نامرئی برای رسیدن به همان سطح بلندی صدا برای شنونده به قدرت یا خروجی صدای زیادی نیاز ندارند. آنها همچنین می توانند احتمال تجربه بازخورد را کاهش دهند، به ویژه در هنگام تلفن که یک مشکل بزرگ برای بسیاری از کاربران سمعک می باشد.

  • قدرت

سمعک های نامرئی عملاً می توانند برای اصلاح بیشتر کم شنوایی های خفیف تا متوسط ​​شدید مورد استفاده قرار گیرند.بنابراین این نوع سمعک قدرت لازم را برای بهبود کم شنوایی های گوناگون را خواهد داشت. برخی از سمعک های CIC که رسیور خیلی قوی دارند را می توان برای کم شنوایی های شدید تا عمیق تجویز کرد.

  • کاهش تداخل خارجی

 صدای باد، خش خش و سوت به دلیل جا افتادن نامناسب سمعک در مجرای گوش می تواند بر کارایی سمعک تأثیر بگذارد. جای عمیق سمعک های نامرئی مشکل سوت زدن را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

  • کیفیت صدای طبیعی

این مدل سمعک ها همچنین یک کیفیت صدای بسیار عالی  را ارائه می دهند. به لطف تقویت طبیعی صدا، بسیاری از کاربران به سرعت به این شیوه شنیداری جدید عادت می کنند.همچنین این مدل سمعک ها اعوجاج و فیدبک بسیار کمی دارند.

  • استفاده راحت تر در مکالمات تلفنی

سمعک های نامرئی برخلاف دیگر سمعک ها از جمله سمعک های پشت گوشی ، هنگام مکالمه با تلفن بسیار ساده هستند چرا که میکروفون این سمعک ها داخل مجرا قرار می گیرد و مزاحم تلفن نیست.

قیمت سمعک نامرئی

معایب سمعک نامریی

  • جرم گوش

سمعک های نامرئی نسبت به سایر مدل های خارج گوشی نیاز به مراقبت بیشتری دارند زیرا احتمال خرابی سمعک بر اثر رطوبت (تعریق، جرم یا ترشحات گوش) بیشتر است. همچنین احتمال مسدود شدن میکروفون سمعک با جرم گوش نیز وجود دارد.جرم گوش برای استفاده از سمعک نامرئی می تواند مشکل ایجاد کند و باعث آسیب به بلندگو سمعک و میکروفون سمعک شود.به این صورت که جرم گوش داخل بلندگو و میکروفون رفته و در نتیجه باعث خرابی آنها و از کار افتادن سمعک می شود.

  • عدم به کار گیری میکروفون جهت دار و قابلیت بلوتوث

اندازه کوچک سمعک های نامرئی تعداد میکروفن های این دستگاه ها را به یک عدد محدود می کند، در نتیجه استفاده از میکروفون های دایرکشنال در این سمعک ها امکان پذیر نیست.همچنین در اغلب مدل های سمعک نامرئی قابلیت بلوتوث تعبیه نشده است.در نتیجه امکان کنترل سمعک به وسیله گوشی هوشمند وجود ندارد و برای تنظیم آن باید به شنوایی شناس مراجعه کرد.

  • عمر باتری کمتر

این مدل سمعک ها دارای باتری قابل شارژ نیستند و باید به طو متوسط باتری های یکبار مصرف آنها را هر 5تا7 روز یکبار تعویض نمود. باتری این سمعک ها کوچک تر از سمعک های دیگر است به همین علت سریعتر از سایر سمعک ها باید تعویض شود.

  • مناسب نبودن برای همه افراد

همه گوش ها برای استفاده از سمعک IIC مناسب نیستند. آناتومی گوش باید شکل و اندازه مناسبی داشته باشد تا تمام اجزای الکترونیکی داخل سمعک نامرئی( IIC )را در خود جای دهد. گوش افراد با هم دیگر متفاوت است و اگر مجرای گوش فرد بسیار کوچک باشد سمعک IIC را نمیتوان در عمق مجرا قرار داد.

  • عدم تعبیه تنظیمات دستی

یکی دیگر از معایب سمعک های نامرئی این است که به دلیل سایز کوچک آنها امکان تعبیه تنظیمات دستی برای این دسته از سمعک ها وجود ندارد و امکاناتی نظیر ولوم کنترل صدا و میکروفونهای جهت دار در این سمعک ها دیده نمی شود.همچنین نمی توان از برنامه های مختلف در محیط های گوناگون بهره برد.در نتیجه شما مجبور به استفاده از تنظیماتی هستید که متخصص شنوایی برایتان تنظیم کرده است.

اجزای تشکیل دهنده سمعک نامرئی

به منظور کارکرد صحیح سمعک‌های نامرئی، 5 عنصر اصلی در سمعک وجود دارد که باعث شنوایی بهتر می‌شود. اجزای تشکیل دهنده در سمعک نامرئی عبارتند از:

  • میکروفون: صداهای محیطی را دریافت و به سیگنال‌های الکتریکی تبدیل می‌کند؛ پس از تبدیل این سیگنال‌ها به سیستم تقویت کننده سمعک ارسال می‌شود.
  • تقویت کننده: این قطعه وظیفه‌ی افزایش امواج صوتی دریافتی را دارد، پس از این مرحله، امواج صوتی به پردازنده سیگنال فرستاده خواهد شد.
  • پردازنده سیگنال دیجیتال (DSP): در این مرحله تمامی صداها توسط پردازنده، بررسی می‌شود تا از نظر راحتی صدا و همچنین وضوح گفتار، بهبود بخشیده شود.
  • گیرنده: صداهای پردازش شده و بهبود یافته، از طریق یک گیرنده یا بلندگو که داخل گوش قرار می‌گیرد، به گوش فرد کم شنوا خواهد رسید.
  • باتری: با اینکه معمولا سمعک‌ها در مدل‌های مختلف باتری خور و قابل شارژ عرضه می‌شوند، اما باتری به عنوان منبع تغذیه سمعک نامرئی در هر دو مدل، وجود دارد.

در سمعک نامرئی، تمامی قطعات ذکر شده، در یک قاب پلاستیکی کوچک قرار دارد که به راحتی داخل کانال گوش قرار می‌گیرد. با این حال یکی از نکاتی که در مورد اجزای سمعک نامرئی باید مورد توجه قرار دهید، این موضوع است که به دلیل ابعاد کوچک سمعک‌های نامرئی، معمولا تکنولوژی‌های به کار گرفته شده در سمعک محدود بوده و در برخی موارد فاقد تکنولوژی‌های ساده تر مثل بلوتوث است.

در سمعک نامرئی به چه مواردی توجه کنیم؟

هنگام خرید سمعک نامرئی، فاکتورهای متعددی وجود دارد که باید در نظر گرفته شود، در ادامه به مهمترین آنها پرداخته خواهد شد:

  • به طور کلی سمعک نامرئی باید به طور سفارشی و توسط ادیولوژیست در کانال گوش قرار گیرد. از طرفی دیگر در برخی موارد پس از مطرح کردن نیاز فرد و درخواست سمعک نامرئی، باید توسط متخصص پروتز، فرایند قالب‌گیری انجام شود تا مدل سمعک متناسب با شکل مجرای گوش، مطابقت داشته باشد.
  • با اینکه در سمعک نامرئی به دلیل ابعاد کوچک، از تکنولوژی‌های محدودی استفاده می‌شود، با این حال توجه به فناوری مورد استفاده در سمعک، باید با دقت انجام شود تا به بهترین نحو میزان کم شنوایی فرد برطرف شود. توصیه می‌شود به منظور کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، با متخصص ادیولوژیست صحبت کنید و یا در هنگام خرید سمعک، در مورد تمامی ویژگی‌های سمعک نامرئی اطلاعات به دست آورید.
  • ظرفیت باتری در سمعک نامرئی یکی دیگر از موارد مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد، چرا که در این نوع سمعک به دلیل ابعاد کوچک به طور معمول از باتری‌های یکبار مصرف استفاده می‌شود. بنابراین اگر در این نکته برای شما اهمیت زیادی دارد، گزینه‌های خرید شما بسیار محدودتر از قبل می‌شود.
  • توجه به مدل و رنگ سمعک نامرئی می‌تواند در اعتماد به نفس فرد کم شنوا، به طور مستقیم اثرگذار باشد. بهتر است پیش از خرید سمعک مدل‌های مختلف و رنگ‌های موجود سمعک مورد نظر خود را بررسی کرده و پس از آن اقدام به خرید سمعک کنید.
  • قیمت سمعک نامرئی یکی دیگر از عوامل موثر در خرید این محصول است. توصیه می‌شود بودجه‌ی مشخصی برای خرید سمعک مد نظر قرار دهید و در هنگام مشاوره پیش از خرید، محدودیت‌های مالی خود را با کارشناس فروش سمعک مطرح کنید.

سمعک نامرئی برای چه افرادی مناسب است؟

سمعک های نامرئی برای افرادی که دارای مجرای گوش و شکل گوش مناسب می باشند قابل استفاده است. البته با مشورت با شنوایی شناس و انجام تست های شنوایی می توان سمعک متناسب با نوع و میزان کم شنوایی خود را بیابید.
در صورتی‌ که شکل و اندازه مجرای گوش شما مناسب باشد، سمعک‌های نامرئی انتخاب مناسبی برای کم شنوایی متوسط و سطحی هستند. چنانچه بیمار سبک زندگی فعالی داشته باشد و یا بر زیبایی ظاهری و دیده نشدن سمعک تاکید ویژه داشته باشد، این مدل سمعک ها گزینه مناسبی برای او خواهد بود.  در کم شنوایی متوسط مشکلی از نظر انسداد وجود ندارد و سمعک نامرئی به خوبی این میزان کم شنوایی را پوشش می‌دهد.
در انتخاب نوع سمعک نامرئی درجه ناشنوایی تعیین کننده است. از آنجایی که قدرت سمعک های نامرئی IIC محدود است (در حال حاضر حداکثر 50dB)، آنها فقط در اصلاح کم شنوایی خفیف تا متوسط ​​(بین 20٪ تا 70٪) موثر خواهند بود. اگر از این آستانه فراتر رفت، متخصص شنوایی راه‌حل بهتری را توصیه می‌کند، یعنی دستگاهی مانند  CIC، یا در بیشتر موارد، میکروفون RIC پشت گوش را به بیمار معرفی میکند که در بهبود کم شنوایی موثر باشد و بهترین کارکرد را داشته باشد.

سمعک نامرئی برای چه افرادی مناسب نیست؟

معمولا برای افراد دارای کم شنوایی بسیار شدید و عمیق سمعک نامرئی تجویز نمی شود.سمعک‌های نامرئی معمولا برای افراد دارای کم شنوایی در فرکانس‌های بالا مناسب نیستند. به علت این‌که این افراد شنوایی خوبی در فرکانس‌های پایین دارند و فقط در فرکانس‌های بالا کم شنوایی دارند. بنابراین وقتی که سمعک نامرئی را در مجرای گوش شان قرار می‌دهند، دچار گرفتگی یا انسداد غیر قابل‌ تحملی در گوش‌شان می‌شوند.
از نظر تئوری، می‌توان با قرار دادن سمعک نامرئی در قسمت استخوانی مجرای گوش تا حدی مشکل گرفتگی یا انسداد را در این موارد از بین برد. اما ممکن است قرار گرفتن سمعک نامرئی کاملا در عمق کانال باعث احساس درد و ناراحتی شود و فرد نتواند از سمعک استفاده کند. بیشتر شنوایی‌شناسان سمعک  IIC را برای فردی با کم شنوایی شدید پیشنهاد نمی‌کنند. به علت این‌که بهره سمعک  IIC برای کم شنوایی شدید کم هست و نمی‌تواند این میزان کم شنوایی را به خوبی پوشش دهد. در این موارد سمعک  CIC توصیه می‌شود. از نظر اندازه سمعک‌های  CIC کمی از سمعک‌های  IIC بزرگتر هستند. در حال حاضر، هیچ سمعک نامرئی برای افرادی که مبتلا به کم شنوایی عمیق هستند، وجود ندارد.
به دلیل کوچک بودن مجرای گوش نوزادان, سمعک نامرئی مناسب کودکان و نوزادان دچار کم شنوایی نمی باشد. معمولا به سالمندان نیز این مدل سمعک پیشنهاد نمیشود. به دلیل لرزش دست یا وجود بیماری مانند آلزایمر در سالمندان ممکن است این مدل سمعک ها را به دلیل کوچک بودن گم کنند.افرادی که سابقه پارگی پرده گوش را دارند و همچنین در گذشته دچار عفونت گوش شده اند نمیتوانند از سمعک نامرئی استفاده کنند.
افرادی که زیاد عرق میکنند و جرم گوششان زیاد است, ممکن است در استفاده از سمعک های نامرئی دچار مشکل می شوند. سمعک نامرئی برای افرادی که گوش آنها چرب بوده و دائماً در حال تولید سرومن می باشد, گزینه مناسبی نیست. وجود جرم گوش زیاد و باعث کاهش عمر سمعک و قطعی پیاپی سمعک می شود و کیفیت صدا برای بیمار را نیز کاهش می دهد. اگر بینایی یا مهارت دستی خوبی ندارید این سمعک ها برای شما مناسب نیستند. چراکه این سمعک ها به دلیل اندازه ی مینیاتوری خود دقت زیادی میطلبند.

علل محبوبیت سمعک نامرئی

  • رضایت بیمار

    ریز بودن سمعک و سیستم رازداری سمعک با موبایل یا ریموت از مزایای سمعک مخفی است. علاوه بر این که خود سمعک نامرئی به صورت فراهوشمند در محیط های مختلف اتومات تنظیم می شود.

  • مکان یابی جهت دار

    افراد کم شنوا در جهت یابی مشکلات فراوان دارند. اما سمعک نامرئی، مخصوصا زمانی که دوطرفه استفاده می شود، این مشکل را حل می کند.

  • کیفیت بالای سمعک نامرئی

    نزدیک بودن به پرده گوش و درنتیجه رسیدن طبیعی صدا به گوش، کیفیت و وضوح بالا را در سمعک نامرئی ایجاد می کند.

  • عدم فیدبک در سمعک نامرئی

    زیرا کاملا سایز گوش است و فیدبک یا اعوجاج باعث بدعملکردی در آن نمی شود و به اصطلاح سمعک سوت نمی زند.
    درصورتیکه تغییر وزن زیاد داشته باشید و یا قالبگیری به خوبی انجام نشده باشد، سمعک دچار سوت خواهد شد. سمعک نامرئی به علت قرارگیری در خم گوش و نزدیک پرده گوش نیاز به تقویت بالا ندارد.

  • کاهش اثر انسداد

    این اثر پدیده ای است که به علت قرارگیری سمعک در کانال گوش رخ می دهد و شخص صدا را از درون لوله و گرفته می شنود.
    اما به علت اینکه تقویت فرکانس های پایین در سمعک نامرئی از تکنولوژی جدیدی برخوردار است، اثر انسداد را نمیبینیم.

  • قدرت و تقویت بالای صدا

    اندازه کوچک این سمعک و تقویت بالای آن در سمعک نامرئی سفارشی بسیار محبوب است و باعث رضایت در کاربران سمعک گشته است.
    جهت انتخاب بهترین سمعک و خدمات مشاوره سمعک با ما در ارتباط باشید.

جهت انتخاب بهترین سمعک و خدمات مشاوره سمعک با ما در ارتباط باشید.

سمعک آلفا برای راحتی بیماران، کلیه برندها را با قیمت های مختلف به صورت سمعک کوچک و سمعک پنهان ارائه می دهد. قیمت این مدل سمعک ها بر اساس تکنولوژی و پوشش دهی کم شنوایی بیشتر تعیین شده و مناسب با تمامی بودجه ها طراحی شده است. تقریبا برای هر گوش از 3 میلیون تومان به بالا شروع شده و تا 16 میلیون نیز در ایران و وجود دارد.

قیمت سمعک

انواع سمعک نامرئی(از لحاظ برند تولیدکننده)

  • Phonak (فوناک)

Lyric یک سمعک بسیار کوچک و از سری مدل های نامرئی است. Lyric  در کانال گوش شما قرار می گیرد و کاملاً دور از دید باقی می ماند . در حالی که سمعک های سنتی صدای خارج از گوش را ضبط و پردازش می کنند، Lyric از آناتومی طبیعی گوش برای تقویت و ارائه یک تجربه شنیداری کامل و طبیعی به شما استفاده می کند. دارای صدای واضح و طبیعی می باشد. کاربران این نوع مدل سمعک  وضوح بیشتر و درک صدای فرکانس بالا مطلوبی را تجربه می کنند. همچنین این مدل دارای سیستم مدیریت و کنترل وزوزگوش می باشد. به دلیل تناسب عمیق در کانال گوش,  صدای باد در عملکردش تاثیری نمیگذارد. مقاومت خوبی در برابر آب و رطوبت دارد. البته Lyric  برای تمام سطوح کم شنوایی مناسب نیست و برای استفاده از این نوع میزان کم شنوایی و نتایج تست های شنوایی و همچنین سبک زندگی فرد تاثیر گذار می باشد. Phonak Virto B Titanium یکی دیگر از سمعک های نامرئی کمپانی فوناک می باشد. این مدل با استفاده از تیتانیوم مستحکم ساخته شده و در 2 سطح فناوری موجود است. تیتانیوم به دلیل استحکام برتر، وزن سبک و دوام آن شناخته شده است. بنابراین فوناک با ساخت سمعک از تیتانیوم و استفاده از قطعات مینیاتوری توانسته است Virto B Titanium را 26 درصد کوچکتر از مدل قبلی خود کند Virto B Titanium جدیدترین عضو از خانواده سمعک Phonak's Belong است. Virto B Titanium از سیستم عامل بسیار موفق AutoSense استفاده می کند که به سمعک اجازه می دهد تا بدون نیاز به تنظیم دستی به طور خودکار با تغییرات محیط سازگار شود. این بدان معناست که شما همیشه در هر کجا که باشید، وضوح شنیداری مطلوب را دریافت خواهید کرد.

  • Signia (سیگنیا)

سیگنیا (زیمنس سابق) یکی دیگر از تولیدکنندگان مهم سمعک های نامرئی است. سیگنیا با توجه به اینکه مصرف کنندگان مختلف نیازهای کاملاً متفاوتی دارند، سه محصول نامرئی ارائه می دهد: Insio Primax IIC، Insio Nx IIC و Insio Silk Nx. این مدل‌ها ویژگی‌های متفاوتی دارند و قیمت‌های متفاوتی دارند تا نیازهای منحصر به فرد مصرف‌کنندگان را برآورده کنند. از سمعک های نامرئی سیگنیا می توان به سری  Insio  اشاره کرد .
این مدل سمعک, یک مدل سمعک نامرئی سفارشی داخل گوش می باشد که کیفیت صدای خوبی را با هزینه مناسب ارائه می دهد. طراحی فوق العاده نامرئی و کیفیت صدای استثنایی از ویژگی های دیگر مدل سمعک های نامرئی اینزیو می باشد. دارای فناوری Nx می باشد که این فناوری صدای طبیعی صدای شما را به خوبی با تمام صداهای اطراف ترکیب می کند. این به شما امکان می دهد از طبیعی ترین تجربه شنوایی و بالاترین عملکرد شنوایی بهره مند شوید. میکروفون های CIC/IIC Insio صدا را در داخل کانال گوش دریافت می کنند. کیفیت صدا، به لطف دستگاه های شنوایی جدید و فناوری پیشرفته سرکوب نویز، به مکالمه اجازه می دهد تا به وضوح شنیده شود. حتی در محیط های پر سر و صدا مانند رستوران ها یا کنفرانس ها، درک آن را برای کاربر سمعک بسیار آسان می کند. عملکرد Classifier با بالاترین به شما امکان می دهد از شنوایی سه بعدی لذت ببرید، همچنین دارای کنترل خودکار پیشرفته نیز می باشد. برای ارائه شنوایی بهینه حتی در حال حرکت، mycontrol به طور خودکار تنظیمات سمعک را بر اساس داده های تراکنش برنامه تنظیم می کند.

  •  Oticon (اتیکن)

سمعک Intiga اتیکن دارای سایز کوچک تری نسبت به مدل های دیگر است. مدل IIC این سمعک دارای سایز بسیار کوچکی می باشد و در مجرای گوش قرار می گیرد.Intiga را می توان یک سمعک نامرئی IIC واقعی تلقی کرد. ظاهر ظریف و پردازش کاملا خودکار، باعث شده است سمعک intiga برای کاربر و اطرافیان نامرئی باشد. کمپانی سمعک اتیکن به دنبال بازخورد خوبی که نسبت به محصولات Oticon Intiga RITE دریافت کرده بود, تعدادی از سمعک های جدید IIC ( نامرئی داخل کانال ) را به بازار عرضه کرد. این نوع مدل سمعک نامرئی  تمام تکنولوژی های جدید موجود در سری قبلی یعنی Oticon Intiga RITE را داراست.
سمعک Intiga متناسب با اندازه کانال گوش، در عمق کانال قرار می گیرد. این سمعک کاملا خودکار و هوشمند است و در آن از آخرین تکنولوژی حفظ ویژگی های گفتاری استفاده شده است. این تکنولوژی منحصر به فرد موجب می شود که سمعک درهماهنگی با مغز کار کند. این مدل سمعک در سه سطح تکنولوژی6و 8 و10 در دسترس است.سمعک اینتیگا( Intiga IIC ) دارای محدوده ی پوشش تا 70 دسی بل همراه با پهنای باند بسیار موثر 10 کیلوهرتز می باشد.
این سمعک با برخورداری از قدرت پردازش دو گوشی بی سیم از قدرت مغز در پردازش اصوات حمایت می کند. بلندگو آن از لحاظ ارگونومیک به شیوه ای ساخته شده است که باعت استفاده از یک تنظیم راحت در طول روز می شود. وضوح گفتار و قدرت پردازش صدا و همچنین ارائه صدای طبیعی به کاربر نشان دهنده کیفیت بالا و فناوری پیشرفته به کار رفته در این سمعک است. این مدل سمعک در سه سطح تکنولوژی 6و 8 و10 در دسترس است. سمعک Siyaاز نوع سمعک نامرئی هوشمند بوده و در دو سطح تکنولوژی با پلتفرم (Velox) که پردازش صدا را به صورت سریع انجام داده و کیفیت عالی از صدا را به صورت شفاف ارائه می کند. این سمعک در دو سطح تکنولوژی (1,2) موجود بوده که دارای 48 کانال فرکانسی مدارات پیشرفته ضدنویز، قابلیت تطبیق سریع با محیط های شنوایی متفاوت می باشدواندازه آن بسیار ریز بوده و کاربر سمعک با توجه به قیمت مناسب آن  و دریافت به تکنولوژی بالای آن فرایند شنوایی مطلوبی را تجربه می کند.

  • Starkey (استارکی)

سمعک استارکی مدل Sound Lens یکی از کوچکترین سمعک های دنیا می باشد به دلیل اینکه این سمعک  در خم دوم طبیعی کانال گوش قرار گرفته است. این مدل برای افرادی با کم شنوایی ملایم تا شدید مناسب است.صدای بسیار شفاف و مطلوبی را به کاربر سمعک ارائه می دهد و همچنین دارای سیستم مدیریت و کنترل وزوزگوش نیز می باشد. سری جدید این سمعک ها، با طراحی جدید face plate و میکروفون، باعث کوچکتر شدن ۶۰% اندازه مدارات این سمعک ها نسبت به نسل قدیمی تر و همچنین آسیب کمتر به میکروفون به علت جرم گوش شده است و بهینه سازی سیستم درک گفتار نیز در سری جدید این مدل در نظر گرفته شده است. پلت فرم استفاده در این سمعک، بالاترین تکنولوژی به کار رفته در سمعک های استارکی یعنی Synergy است و پلت فرم هم افزایی آن 10 کیلوهرتز گسترش یافته است. این سمعک ها در سه رده انتخابی (۱۶۰۰)، پیشرفته (۲۰۰) و عالی (۲۴۰۰-i2400) موجود می باشند. این سمعک پذیرش سریعی را دارد زیرا دارای تکنولوژی است که به تدریج تنظیمات مخصوص شما را اعمال می کند. فناوری موجود در سمعک ساندلنز موجب می‌شود که رسایی صدا در فضاهای طبیعی بازیابی شود تا با دنیای اطراف ارتباط بیشتری داشته باشید.

  • Resound (ریساند)

   IIC LINX 3D جدیدترین سمعک نامرئی کمپانی ریساند است  که در واقع ارتقا یافته اولین سمعک ساخته‌شده برای آیفون یعنی2LINX می باشد. این سمعک فقط مخصوص افرادی است که کم‌شنوایی‌شان حداکثر در حد 60 دسی‌بل است و در فرکانس‌های بالاتر می‌تواند 75 دسی‌بل هم باشد؛ زیرا رسیوری که در این نوع سمعک قابل استفاده است، رسیور LP است. به علت این‌که خیلی کوچک است، استفاده از مزایای تکنولوژی وایرلس در این سمعک امکان‌پذیر نیست اما به دلیل نامرئی بودن آن, گزینه مناسبی است.

  • Widex (ویدکس)

سمعک IIC ویدکس به اندازه کافی کوچک است، تا در عمق مجرای گوش قرار بگیرد و دیده نشود. تکنولوژی سمعک IIC ویدکس، تکنولوژی نسبتا قدیمی Menu است، بااین‌حال، هنوز برخی ازاین تکنولوژی استفاده می‌کنند. این سمعک در عمق مجرای گوش قرار می‌گیرد، بنابراین هیچ قسمتی از آن دیدن نمی‌شود البته در مواردی که گوش مجرای باریک یا خم شدیدی داشته باشد، مدل IIC انتخاب مناسبی نیست. سمعک Widex Menu IIC در سه سطح تکنولوژی +IIC 5 ،IIC 3 و IIC 10 تولید می‌شود. . یکی دیگر از مزایای محصول Widex قالب گیری سفارشی آن است. این ممکن است منجر به تناسب بهتر برای افرادی شود که شکل کانال گوش غیر استاندارد دارند. 

سمعک نامریی

مشاوره انتخاب سمعک نامریی در مرکز ارزیابی شنوایی سمعک آلفا

اکنون این سوال پیش می آید که چه کسانی نمی توانند به راحتی از این سمعک استفاده کنند. در زیر به چند مورد اصلی اشاره می شود:

  • برای کسانی که نمی توانند سمعک خود را راحت در گوش بگذارند، دستگیره ای تعبیه می شود.

  • چون مجرای گوش کودکان در حال رشد است، از سمعک سفارشی نامرئی نمی توان استفاده کرد ولی در بعضی موارد سمعک های آماده در تکنولوژی جدید با سایز های مختلف قالب سیلیکون محبوبیت ویژه ای برای خانواده ها دارد.

  • بیمارانی که عفونت مداوم در گوش دارند، بهتر است از این مدل استفاده نکنند، زیرا مایع وارد سمعک نامرئی می شود.

  • باتری سمعک مخفی سایز 10 بوده و تقریبا هفته ای یکبار تمام می شود برای جبران این محدودیت می توانید از مرکز ارزیابی شنوایی سمعک آلفا باتری های مدت دار بخواهید.

به هنگام گذراندن اوقات فراغت با افراد خاص زندگیتان , یا دیدار یک فرد جدید, جدیدترین سمعک نامریی به شما تضمین می دهد که هیچ کس متوجه قرار داشتن سمعک بر روی گوش های شما نخواهد بود. سمعک نامریی یکی از کوچکترین سمعک موجود در دنیای شنوایی این امکان را دارد که در همان لحظه ی انتخاب, بر روی گوش های شما قرار گیرد. به کمک سر سیلیکونی نرم که امکان قرارگیری راحت در داخل گوش را فراهم می کند.
در یک خیابان شلوغ ,دفتر اداری یا رستورانی پر همهمه, در هر کجا که سطح بالایی از نویز محیط حکمفرماست ,مکالمه و ارتباط نیازمند تلاش و تمرکز است. سمعک نامریی این چالش ها را به مهارت پشت سر میگذارد. سمعک نامریی در کلینیک سمعک آلفا با تمرکز بر روی آنچه که اهمیت دارد, مانند گفتگوی طرف مقابل, با فیلتر کردن نویز ناخواسته ی پس زمینه به راحتی شنوایی کمک می کند. شما به راحتی آنچه که مایل به شنیدن آن هستید را می شنوید.
برخلاف سمعک هایی که در پشت گوش قرار می گیرند, میکروفن سمعک نامریی صدا را از داخل کانال گوش دریافت می کند. این ویژگی این امکان را برای شما فراهم می سازد تا تماس های تلفنی و صدای موزیک را به صورت طبیعی بشنوید. همچنین می توانید از هدفون های روگوشی استفاده کنید.
ریزترین سمعک دنیا به قدری سبک است که وجود آن را بعد از مدتی در گوش احساس نخواهید کرد.

کوچک ترین سمعک

سمعک سفارشی insio در کلینیک سمعک آلفا

سمعک سفارشی insio در کلینیک سمعک آلفا

اگر تمام راه‌های درمانی را رفته‌اید و نتیجه‌ای ندیده‌اید، به مرکز ارزیابی شنوایی سمعک آلفا مراجعه نمایید.

• جدیدترین سمعک دنیا سمعک سیلک X در آگوست 2020 به ایران آمد.
• ریزترین سمعک زیمنس رنگ قرمز برای گوش راست و رنگ آبی مختص گوش چپ می باشد.
• کوچکترین سمعک Signia Xperience در سه سطح تکنولوژی (3 – 5 - 7) می باشد.
• کیفیت بالا به صورت تعداد باند و کانال در رده 3X، 36 می باشد. در رده 5X، 48 و رده 7X، 68 است.
• هرچقدر رده سمعک نامریی بالاتر می رود، کیفیت شنیدن صدا طبیعی تر و صاف تر است. مثلا اگر narrow directionality را در این سه مدل در نظر بگیریم و با ستاره امتیاز بدهیم، در مدل 7Xاگر 5ستاره باشد، در مدل 5X، 4ستاره و در3X، 3 ستاره است.
• تعداد برنامه های از پیش تنظیم شده HD Music در 7X سه برابر مدل 3 و 5 است.
• Echoshield درمدل 7X وجود دارد.

سمعک نامرئی زیمنس SILK X

سمعک نامرئی زیمنس SILK X

• سیستم کراس و بای کراس در هر سه مدل وجود دارد. سیستم کراس و یا بای کراس برای افرادی استفاده می شود که یک گوش ناشنوا و گوش دیگر سالم یا نیمه شنوا است. در این سیستم صدا از گوش سالم یا نیمه شنوا به گوش ناشنوا(کر) بدون وجود هرگونه سیم منتقل می شود. سمعک در هر دو گوش قرار می گیرد اما سمعک ها مخفی است. در این روش جهت یابی از پشت سر برای دریافت صدا درست می شود. همچنین شنیدن صدا، موزیک و... از دوگوش امکانپذیر است و یکسان می باشد.
• فوکوس و زوم روی وضوح کلمات به ترتیب 7X، 5 ستاره/ 5X ، 4 ستاره و در 3X ، 3 ستاره می باشد.
• در این سمعک ها این قابلیت وجود دارد که در فرکانس هایی که بیمار شنوایی ندارد، انتقال فرکانسی به فرکانس هایی که شنوایی وجود دارد صورت می گیرد و درنتیجه هیچ حروفی حذف نمی شود. همین موضوع باعث افزایش زیاد در درک گفتاری می شود.
• حذف صدای اضافه و سوت سمعک در سه مدل سمعک جدید و ریز بالا است مخصوصا در مدل های 5 و 7
• درک گفتار با وجود سروصدا در این سه مدل بسیار قوی است و از مدل های قبلی پیشی گرفته است. و در سه سری سمعک X به ترتیب 3 ، 5 ، 7 ستاره می باشد.
• Sound Clarity یا شفافیت گفتار یعنی پوشش کلیه ی طیف های گفتاری در این سه مدل بسیار قوی است. اما مدل 7X، 5 ستاره / 5X، 4 ستاره / 3X، 3 ستاره را به خود اختصاص می دهند.
• Sound Quality فهم گفتار و ارتباط شنیداری و اجتماعی را در محیط های شلوغ بالا می برد. و در مدل های 7X ، 5X ، 3X ستاره ها به ترتیب 5 ، 4 ، 3 می باشند.


  • نسل جدید سیگنیا

    یعنی جدیدترین سمعک دنیا با استفاده از پیشرفته ترین فناوری ها، موقعیت مکانی، موقعیت شنیداری و اولویت های شنوایی کاربران را تجزیه و تحلیل می کند. یعنی این سمعک هوشمند اسکن و پردازشی انجام می دهد که حتی در شلوغ ترین محیط ها صدایی واضح و شفاف با جزییات داشته باشید.

  • محل جای‌گیری

    در این مدل سمعک مخفی که کاملا داخل کانال گوش می رود و در حقیقت در خم دوم گوش جای می گیرد، بدون نیاز به قالبگیری، سمعک همان لحظه تنظیم شده و به بیماردر کلینیک تخصصی سمعک آلفا تحویل داده می شود. یک دستگیره کوچک و بی رنگ جهت گذاشتن و برداشتن سمعک روی آن تعبیه شده است.

  • سمعک جدید Signia Xperience

     اولین سری سمعک هایی است که در تمامی برند ها توانسته گفتار را از تمام جهات ودر هر موقعیتی حتی هنگامی که در حرکت هستید درک کند. زیرا هر حرکتی تفاوت ایجاد می کند.

  • فناوری Your Sound

    فناوری جدیدی است که سنسور حرکتی و آکوستیکی باهم برای پردازش صدا انجام وظیفه کرده تا وضوح سمعک را چندصد برابر کند و نمایندگی مرکزی فروش سمعک زیمنس عرضه کننده این سمعک ها با برند اصلی است.

  • ضبط اطلاعات حرکتی

    در سمعک مکانی برای ضبط اطلاعات حرکتی کاربران وجود دارد که به آن سنسور حرکتی گفته می‌شود. بر اساس این داده ها چه در حال دویدن یا نشستن در یک جلسه پردازش صدا میتواند به صورت صدای طبیعی بدون خش خش و همهمه مفهوم به گوش برسد.

  • فناوری Sound scape

    فناوری Sound scape باعث می شود باز هم نسبت سیگنال به نویز یعنی گفتار به همهمه افزایش پیدا کرده، صدا بیشتر شبیه به گیرندگی گوش طبیعی بدون سمعک باشد.

  • پردازشگر Sound Scape Dynamic

    پردازشگر Sound Scape Dynamic صدا و گفتار را به طور طبیعی در هر موقعیتی حتی در حال حرکت دریافت می کند.

  • فناوری Yoursound

    یعنی فناوری Yoursound آنچه که برای کاربران سمعک های Signia Xperience در هر موقعیتی اهمیت دارد، را پیش بینی و فراهم می کند.

     
  • جدیدترین دستگاه های تنظیم

    کلینیک سمعک برتر، مجهز به جدیدترین دستگاه های تنظیم من جمله، REMاز آخرین تکنولوژی ها برای تنظیم سمعک هوشمند استفاده کرده و در نتیجه شما یک سمعک نامرئی کاملا راحت را صاحب خواهید شد.

  • سمعک SILK X

    که در سال 2019 به ایران آمد و علاوه بر اینکه دیگر مشکل میکروفنی بودن سمعک از بین رفته بود، به راحتی می توانید در جلسات کاری و دوستانه شرکت کنید، به پادکست و موسیقی مورد علاقه خود گوش دهید.

  • غلبه بر وزوز گوش

    افرادی که وزوز گوش دارند با راهکار های درمانی منحصر به فرد سیگنیا و البته برنامه ای که ادیولوژیست حاذق برای وزوز گوش می دهد، بر وزوز گوش خود غلبه می کنند. کلینیک سمعک آلفا یکی از سه کلینیک برتر رتبه اول در درمان وزوز گوش است. جهت مشاوره به صورت حضوری مراجعه بفرمایید.

  • اپلیکیشن MY HEARING

    با اپلیکیشن MY HEARING سفر آسوده شما با شنوایی بی دردسر بیش از پیش آسان می شود. این برنامه به شما کمک می کند تا در زمانی کوتاه به سمعک های خود عادت کنید. شما می توانید تمرینات خاص شنوایی را دنبال کنید از راهنمای کاربر استفاده کنید و در هر کجا که هستید با متخصص شنوایی شناس خود در ارتباط باشید.

خرید سمعک نامرئی

• بسیاری از کاربران سمعک به دلیل بلندی و غیر طبیعی بودن صدا شنیدن صدای خود را دوست ندارند، سمعک SILK X با ویژگی OVP یعنی پردازشگر صدای کاربر شنیدن صدای طبیعی را همراه با تجربه شنوایی لذت بخش برای شما به ارمغان می آورد.
• درک گفتار با نویز: ویژگی کیفیت گفتار در این سمعک کوچک با فناوری سرکوب نویز به شما کمک می کند تا در تمام موقعیت ها گفتار را به صوت واضح بشنوید. این ویژگی درک گفتار طرف مقابل را در محیط های پرسروصدا مانند رستوران یا سالن کنفرانس راحتتر می کند.
• صدای واضح و شفاف: ویژگی Sound Clarity در سمعک سیلک صدای طبیعی را در تمام محیط ها ارائه می دهد.
• کوچک، پنهان و پیشرفته: سمعکی با تکنولوژی پیشرفته که به صورت پنهان در داخل گوش شما قرار می گیرد، و طبیعی ترین صدا را برای شما ایجاد می کند.
• مناسب برای انواع افت شنوایی: این سمعک انواع افت شنوایی از ملایم تا متوسط را پوشش می دهد.
• قیمت سمعک جدید زیمنس با تکنولوژی 2019 و ورود آن به ایران در تیرماه 1399 با احتساب دستگاه های بکار رفته جهت تنظیمات و... از هرگوش شش میلیون و پانصد هزار تومان شروع می شود.
• سمعک x سیگنیا با کیفیت بالای گفتار و تکنولوژی روز در مرکز ارزیابی شنوایی سمعک آلفا تجویز می گردد.

سمعک SILK X

سمعک نامرئی

در این مدل سمعک مخفی که کاملا داخل کانال گوش می رود و در حقیقت در خم دوم گوش جای می گیرد، بدون نیاز به قالبگیری، سمعک همان لحظه تنظیم شده و به بیمار تحویل داده می شود.یک دستگیره کوچک و بی رنگ جهت گذاشتن و برداشتن سمعک روی آن تعبیه شده است.
مرکز ارزیابی شنوایی سمعک آلفا، مجهز به جدیدترین دستگاه های تنظیم من جمله، REM از آخرین تکنولوژی ها برای تنظیم سمعک هوشمند استفاده کرده و در نتیجه شما یک سمعک نامرئی کاملا راحت را صاحب خواهید شد.
سمعک زیمنس مدل SILK NX دارای میکروفن جهت دار بوده که صداهای مزاحم را کاهش داده و باعث وضوح و شفافیت گفتار می شود.عملکرد پیشرفته SPEECH MASTER اصوات را جستجو می کند تا درک گفتار بهبود یابد.هم چنین این سمعک نامرئی، قابلیت مدیریت با اپلیکیشن موبایل را دارد.

سمعک نامرئی زیمنس SILK NX

سمعک نامرئی زیمنس SILK NX

سمعک نامرئی زیمنس SILK NX

پوشش سیلیکونی نرم در سایزهای مختلف باعث می شود که کاربر با هر سایز گوش همان لحظه در مرکز ارزیابی شنوایی سمعک خود را تحویل گرفته و نرمی سیلیکونی آن احساس راحتی را در گوش ایجاد می کند.
سیستم OWN VOICE MANAGERمدیریت صدای کاربر است که باعث از بین رفتن صدای میکروفونی شخص می شود. ایرادی که در سمعک های تکنولوژی 2018 به پایین وجود داشت.
قیمت این مدل سمعک نامرئی، درهر گوش حدود 5 میلیون به بالا می باشد که مقداری از آن را تقریبا تمامی بیمه ها تقبل می کنند.

این نوع سمعک نامرئی به صورت سفارشی ساخته شده، بنابراین تحویل آن همان لحظه نیست و بین سه روز تا یک هفته زمان می برد. قالب ریز از خم دوم گوش گرفته می شود و در هنگام ساخت از فیس یا سطح تیره استفاده می کنند تا با تیرگی مجرای گوش یکی شود. روی سطح یک دستگیره کوچک و ریز قرار داده می شود تا کاربر به راحتی بتواند آن را داخل گوش بگذارد و بردارد. سیستم جهت یابی در این سمعک قوی است زیرا از میکروفن جهت دار استفاده می شود تا گفتار، وضوح و شفافیت بیشتری داشته باشد.عملکرد پیشرفته SPEECH MASTER که اصوات را جستجو می کند تا درک گفتار بهبود یابد.
این نوع سمعک نامرئی با سیستم OWN VOICE MANAGER کامل گشته و صدای میکروفونی از بین می رود، به این صورت که سمعک صدای کاربر را ضبط کرده و دیگر تقویتی در صدای کاربر نداریم در نتیجه کاربر سمعک صدای خود را بلندتر و میکروفونی نمی شنود.
همچنین روی موبایل شما اپلیکیشنی نصب می کنیم که با آن می توانید یک تا شش برنامه در دسترس داشته باشید و هر وقت بخواهید صدا ها را در محیط های مختلف مانند خیابان، رستوران، کنسرت ها، مکان های ورزشی و هنگام گوش دادن تلویزیون کم یا زیاد کنید.
قیمت این سمعک مخفی از حدود 5 میلیون تومان به بالا در هر گوش است که تقریبا تمامی بیمه ها مقداری از آن را تقبل می کنند.

سمعک سفارشی زیمنس INSIO NX

سمعک سفارشی زیمنس INSIO NX

 

سمعک نامرئی سفارشی زیمنس INSIO NX

سمعک نامرئی ضد آب

امروزه سمعک های ضد آب (مقاوم به آب) در مدل های گوناگون پشت گوشی , داخل گوشی و نامرئی به بازار عرضه شده اند. این سمعک ها برای افرادی که زیاد عرق میکنند یا در مناطق شرجی زندگی میکنند گزینه ی مناسبی است. سمعک های نامرئی ضد آب با استفاده از فناوری نانو ساخته شده اند که این نوع پوشش بر روی قسمت های مختلف سمعک قرار میگیرد که مانع نفوذ رطوبت و جرم گوش به داخل سمعک می شود. این پوشش بر روی قسمت های مختلف سمعک از جمله رسیور, میکروفون و...قرار میگیرد و مانع نفوذ رطوبت به داخل قطعات می شود. برندهای معتبری مانند زیمنس (سیگنیا), اتیکن, ویدکس, فوناک وغیره سمعک های نامرئی ضد آب با کیفیت مطلوبی را تولید کرده اند. ممکن است برای برخی از افراد این سوال پیش بیاید که آیا در حین شنا یا استحمام می توان از این نوع سمعک استفاده کرد؟پاسخ خیر است. زیرا پوشش نانویی این سمعک ها ممکن است دچار خوردگی ناشی از عرق بدن شود بنابراین با استفاده از این سمعک حین شنا یا استحمام سمعک آسیب می بیند. بیشترین کاربردی که این نوع سمعک ها دارد مقاومت در برابر جرم گوش, رسیدن رطوبت در اثر هوای بارانی وتعریق می باشد که در نتیجه استفاده از سمعک های مقاوم در برابر آب باعث کمتر آسیب دیدن, افزایش عمر سمعک و همچنین کاهش تعمیرات ناشی از نفوذ رطوبت در سمعک می شود.

نکات مهم برای خرید سمعک نامرئی

  • خرید سمعک، سازگار با نوع کم شنوایی باشد
  • استفاده از سمعک خریداری شده، راحت باشد
  • مطابقت سمعک خریداری شده با سبک زندگی شما
  • توجه به قیمت سمعک
  • بررسی برند تولید کننده سمعک و سال ساخت آن

بهترین سمعک نامرئی

برای تشخیص بهترین سمعک نامرئی برای شما نیاز به اطلاعاتی نظیر شکل و اندازه مجرای گوش , نوع و درجه کم شنوایی , سلیقه و سبک زندگی شما می باشد.بهترین سمعک نامرئی سمعکی است که بتوان کم شنوایی شما را بهبود بخشد و از لحاظ استفاده حس راحتی را برای کاربر سمعک به وجود آورد.برای خرید بهترین سمعک نامرئی متناسب با نیاز های شنیداری شما می توانید به کلینیک های معتبر مراجعه و توسط شنوایی شناس با تجربه سمعک مناسب خود را دریافت نمایید.

خرید سمعک نامرئی

برای خرید سمعک نامرئی مناسب باید فاکتور هایی را در نظر گرفت.سبک زندگی, میزان و نوع کم شنوایی, آناتومی و شکل گوش مواردی هستند که هنگام خرید سمعک نامرئی باید در نظر گرفته شود.البته برای بررسی تمام موارد مورد نیاز برای خرید سمعک نامرئی متناسب با نیاز های شنیداری شما, مشورت با شنوایی شناس گزینه ی مهمی است.

 قیمت سمعک نامرئی

قیمت سمعک نیز از مواردی است که افراد در حین خرید سمعک مورد نظر خود به آن توجه می کنند.قیمت سمعک نامرئی چندان تفاوتی با مدل های دیگر مانند پشت گوشی ندارد البته این در صورتی است که سطح تکنولوژی آنها یکسان باشد. قیمت سمعک نامرئی علاوه بر اینکه درجه کم شنوایی و شکل فعالیت و شرایط زندگی فرد برآن تاثیر گذار است عوامل دیگری مانند برند سازنده آن , سال ساخت آن, تکنولوژی به کار رفته در سمعک و قابلیت های اتصال و تنظیم آن نیز می توانند بر قیمت آن تاثیر بگذارند.

خرید سمعک نامریی اقساطی

بیماران ومراجعین محترم می توانند از طرح خرید اقساطی انواع سمعک نامرئی در کلینیک سمعک آلفا, استفاده نمایند. کلینیک سمعک آلفا تلاش کرده با طرح سمعک اقساطی این امکان را به مراجعه کنندگان گرامی بدهد که مقداری از هزینه سمعک را ابتدا پرداخت کرده و باقی مبلغ را به صورت چند چک معتبر در بازه زمانی متغیر پرداخت نمایند. بازه زمانی پرداخت معمولا با توجه به قیمت سمعک تعیین می شود.

نمایندگی خرید سمعک نامرئی

کلینیک تخصصی سمعک آلفا, مرکز فروش انواع سمعک های نامرئی برند های معتبر دنیا, دارای مشاوره رایگان قبل از خرید سمعک تجویزی می باشد و همچنین انواع تست ها و آزمایشات شنوایی نیز انجام می شود.تعمیر سمعک های نامریی و تنظیم سمعک ها با استفاده از جدیدترین دستگاه های تنظیمی از دیگر خدمات کلینیک تخصصی سمعک آلفا می باشد.

از کجا سمعک نامریی بخرم؟

برای خرید سمعک نامریی متناسب با نوع و درجه کم شنوایی , توصیه می شود به کلینیک ها و مراکز معتبر سمعک مراجعه فرمایید.یک کلینیک و مرکز شنوایی بسیار خوب دارای ویژگی هایی مانند: داشتن تجهیزات و دستگاه های به روز برای تنظیم سمعک ها, پاسخ گویی و برخورد مناسب با بیماران, خدمات مناسب بعد از تجویز سمعک, تعمیر انواع سمعک ها و داشتن متخصصین و پرسنل با تجربه و حرفه ای می باشد.

چه برندی از سمعک نامرئی بخرم؟

برای خرید سمعک نامرئی مناسب بهتر است به مراکز شنوایی معتبر مراجعه کرده و بعد از انجام تست ها و آزمایشات شنوایی و مشخص شدن نوع و درجه کم شنوایی, با مشورت شنوایی شناس سمعک متناسب با شرایط شنوایی خود را دریافت نمایید.ممکن است برای یک فرد سمعک نامرئی اتیکن تاثیر بهتری داشته باشد و برای شخص دیگری سمعک نامرئی سیگنیا(زیمنس) دارای کارکرد بهتری باشد.بنابراین برای خرید سمعک مناسب خود باید به متخصص شنوایی یا شنوایی شناس مراجعه فرمایید.

کلینیک سمعک آلفا - خرید سمعک نامرئی

خرید سمعک نامرئی در تهران

کلینیک سمعک آلفا, نمایندگی فروش سمعک در تهران, با 24 سال سابقه علاوه بر تجویز سمعک,تعمیر انواع سمعک و خدمات پس از فروش مناسب, در حوزه تست ها و آزمایشات شنوایی نیز فعالیت می کند.انواع سمعک های نامرئی برند های معتبر دنیا مانند زیمنس(سیگنیا),فوناک,اتیکن و...در کلینیک تخصصی و مرکز شنوایی آلفا تجویز می شود.مشاوره پس از تجویز سمعک  و ارائه برنامه درمانی نیز انجام می شود.تنظیم سمعک های نامرئی نیز با استفاده از جدیدترین دستگاه های تنظیمی و تکنولوژی های روز دنیا انجام میگیرد. برای اطلاعات بیشتر و دریافت نوبت با شماره تلفن های مربوطه تماس بگیرید.

سمعک مخفی

سمعک مخفی یا سمعک نامرئی نوعی از سمعک های داخل گوشی به شمار می رود که با ابعاد ریزی که دارد کاملا در داخل کانال گوش جاسازی می شود. این سمعک ها عمدتا به طور سفارشی ساخته می شوند. زیرا باید از گوش های بیمار قالب گیری شود و با توجه به آن سمعک مناسب وی طراحی و ساخته شود. سمعک های مخفی در داخل کانال گوش و درون خم دوم گوش جاسازی می شود. به طوری که هیچ کس قادر به مشاهده این سمعک نیست و به همین دلیل به آن نامرئی یا مخفی گفته می شود. امروزه سمعک نامرئی با فناوری های بالایی طراحی و ساخته می شود که شامل سمعک های نامرئی دیجیتال، هوشمند و فراهوشمند است.  

قیمت سمعک مخفی

قیمت سمعک مخفی کاملا متغیر است و به عوامل مختلفی بستگی دارد. عواملی از قبیل نوع برند سازنده، فناوری های مورد استفاده، قابلیت ها و امکانات سمعک، کیفیت میکروفون و بلندگوی سمعک، نوع باتری و مدت زمان ذخیره انرژی در آن، گارانتی و خدمات پس از فروش و .... می تواند روی قیمت سمعک مخفی تاثیرگزار باشد. برای مثال هر چه قابلیت ها و امکانات سمعک بالاتر باشد، مسلما قیمت سمعک مخفی هم افزایش خواهد یافت. در این زمینه کلینیک سمعک آلفا با برخورداری از اعتبار و سابقه بالا در میان مشتریان، انواع سمعک های مخفی را با مناسب ترین قیمت ها در اختیار مشتریان قرار می دهد. بنابراین خرید سمعک مخفی یا نامرئی از فروشگاه کلینیک آلفا می تواند بهترین گزینه برای خریداران باشد.  

سمعک هوشمند نامرئی

سمعک هوشمند نامرئی با داشتن قابلیت های متعدد، طرفداران بسیاری را در میان کاربران دارد. این سمعک ها قادر هستند از طریق بلوتوث و به شکل وایرلس با دستگاه هایی همانند تلفن همراه، تلویزیون، لپ تاپ و .... ارتباط برقرار کنند. به طوری که ارتباط سمعک با این دستگاه ها بدون نیاز به رابط انجام می شود. در این حالت بیمار از امکان برقراری مکالمات تلفنی، تماس گرفتن، شنیدن موسیقی های دلخواه و دیگر اصوات را با کیفیت بالایی برخوردار خواهد شد. برای خرید سمعک هوشمند نامرئی، ما به شما کلینیک سمعک آلفا را پیشنهاد می کنیم. این کلینیک می کوشد تا با عرضه بهترین مدل های سمعک نامرئی با قیمتی مناسب، رضایت و اعتماد حداکثری مشتریان را به خود جلب کند.

جدیدترین سمعک نامرئی

هر کدام از برندهای معتبر و معروف، جدیدترین سمعک نامرئی خود را هر سال یا هر دو سال یک بار معرفی و به بازار عرضه می کنند. در واقع جدیدترین سمعک نامرئی در میان برندهای مختلف متفاوت است و هر برند محصول منحصر به فرد خود را دارد. برندهای معتبری همانند اتیکن، برنافن، فوناک، زیمنس، رکستون و  A&M، هر کدام در محصولات خود جدیدترین سمعک نامرئی را هم برای کاربران معرفی می کنند. به این منظور اگر شما قصد دارید جدیدترین سمعک نامرئی را خریداری کنید، کلینیک سمعک آلفا آماده عرضه چنین سمعکی است. این کلینیک همواره کوشش می کند تا جدیدترین محصولات برندهای معتبر دنیا را در بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت برای مشتریان عرضه کند.

قیمت سمعک گوش نامرئی

قیمت سمعک گوش نامرئی در میان مدل های مختلف، تفاوت های زیادی داشته و به عوامل مختلفی بستگی دارد. عواملی که روی قیمت سمعک گوش نامرئی تاثیرگزار است، شامل موارد زیر است:

  • نوع برند سازنده که اگر سمعک محصول برندهای معتبر باشد، قیمت بالاتری خواهد داشت.
  • عامل دوم رده سمعک است. سمعک نامرئی رده بالا نسبت به رده میانه و پایین قیمت بالاتری دارد.
  • کیفیت ساخت سمعک هر چقدر بالاتر باشد، مسلما قیمت خرید آن هم بالاتر خواهد رفت.
  • ابعاد سمعک نامرئی هم عامل دیگر در تعیین قیمت آن است. هر چقدر سمعک ابعاد کوچک تری داشته باشد، قیمت آن افزایش می یابد.
  • قدرت سمعک عامل دیگر در این مورد است. سمعکی که قدرت بالاتری در دریافت و انتقال اصوات داشته باشد، از قیمت بالاتری هم برخوردار است.
  • قابلیت ها و فناوری های سمعک از قبیل وایرلس، اتصال به شکل بلوتوث، ضد آب بودن، فناوری نانو و .... روی قیمت آن تاثیرگزار بوده و آن را بالاتر می برد.
  • گارانتی و خدمات پس از فروش عامل تاثیرگذار دیگر در قیمت سمعک نامرئی گوش است. اگر سمعک از گارانتی معتبر و خدمات پس از فروش مناسبی برخوردار باشد، با قیمت بالاتری عرضه می شود.

با توجه به این موضوع، مشتریان می‌توانند انواع سمعک‌های نامرئی را در بالاترین کیفیت و قیمتی مقرون به صرفه از کلینیک سمعک آلفا تهیه کنند. در این کلینیک جدیدترین سمعک‌های مخفی از نوع هوشمند، فراهوشمند و دیجیتال قابل عرضه است.

 

برخی سوالات متداول درباره سمعک های نامرئی:

  • آیا سمعک های نامرئی برای تمام سطوح کم شنوایی مناسب هستند؟

    سمعک های نامرئی برای کم شنوایی تقریبا شدید، کم شنوایی متوسط ​​و کم شنوایی خفیف وجود دارد. نوع کم شنوایی شما و نیازهای شخصی شما ممکن است مدل سمعک نامرئی  را که متخصص مراقبت شنوایی شما توصیه می کند، تحت تاثیر قرار دهد.البته سمعک های نامرئی مدلCIC برای کم شنوایی های شدید و همچنین کم شنوایی های عمیق می تواند خوب عمل کند , که در این صورت متخصص شنوایی به شما سمعک پشت گوشی را توصیه می کند.

  • آیا سمعک های نامرئی صد در صد پنهان هستند و دیده نمی شود؟

    شکل و مجرای گوش افراد با هم متفاوت است و درصد دیده نشدن سمعک بستگی به شکل و مجرای گوش فرد دارد.

  • آیا سمعک های نامرئی موثر هستند؟

    بله. با توجه به پیشرفت های مدرن در فناوری سمعک دیجیتال، سمعک های نامرئی به اندازه سمعک های پشت گوشی موثر هستند. توجه به این نکته ضروری است که کم شنوایی هر فردی متفاوت است. بنابراین، در حالی که برخی از کاربران ممکن است با سمعک نامرئی و داخل گوشی بهبود بیشتری را تجربه کنند، برخی دیگر از کاربران سمعک ممکن است رفع مشکل کم شنوایی را با سمعک پشت گوشی بهتر تجربه کنند. 

  • آیا سمعک داخل گوشی و نامرئی شارژی وجود دارد؟

    خیر. همه سمعک های داخل گوشی و نامرئی با باتری کار می کنند و هنوز سمعک داخل گوشی شارژی ساخته نشده است اما سمعک پشت گوشی شارژی به بازار عرضه شده است.

  • چه نوع باتری در سمعک های نامرئی استفاده می شود؟

    باتری سمعک های نامرئی , باتری سایز 10 زرد رنگ می باشد و به طور متوسط هر 5 تا 7 روز یکبار باید تعویض شود.

ادامه مطلب

سمعک ریک

سمعک ریک

سمعک پشت گوشی بر خلاف سمعک داخل گوشی از دوقسمت تشکیل شده است: اجزا اصلی در پشت گوش قرارمی گیرد و ازطریق لوله و قالب به داخل گوش وصل می شود. سمعک پشت گوشی معمولا دکمه تغییرولوم و برنامه هم دارند و گاها برای کم شنوایی متوسط تا عمیق قابل استفاده هستند.
با افزایش قدرت سمعک،شکل سمعک هم بزرگ می‌شود. در سمعک هوشمند، سمعک فراهوشمند مدل شارژی و باتری خوروجود دارد. در مرکز ارزیابی شنوایی سمعک آلفا انواع سمعک دیجیتال، سمعک هوشمند، سمعک فراهوشمند، سمعک شارژی، انواع مدل سمعک 2019، سمعک 2018، سمعک 2017 ارائه می‌شود. سمعک زیمنس، سمعک اتیکن، سمعک ویدکس به ترتیب می توانند انتظارات بیمار را برآورده نمایند.

هرچه تکنولوژی پیشرفت می کند، شنوایی به وسیله سمعک طبیعی تر بوده و سایز سمعک نیز ریزتر می شود. سابقا سمعک پشت گوشی با قالب استفاده متداول تری داشت اما رضایت کاربر بسیار پایین بود زیرا میکروفن پشت گوش قرار داشت و صدای باد، صدای روسری یا حرکت موها بر روی سمعک به صورت یک صدای اضافه باعث کاهش درک شنیداری در کاربر می شد. میکروفن سمعک پشت گوشی با تکنولوژی جدید، این معضلات را بسیار کمتر دارد. سمعک های BTE جدا از طراحی ظاهرشان برای هر نوع افت شنوایی مناسب است. روی سمعک اصولا دکمه ای برای کم و زیاد کردن وجود دارد. در سمعک پشت گوشی قدیمی این دکمه به حالت پیچ ولوم، در سمعک هوشمند و سمعک فراهوشمند جدید به صورت دکمه فشاری وجود دارد.

انواع سمعک پشت گوشی

  • BTE(Behind The Ear) شامل سمعک، قالب و لوله می باشد.
  • BTE همراه با Thin Tube
  • RITE(Reciver In The Ear) سمعک گیرنده درون گوش
  • RIC(Reciver In the Canal) رسیور داخل کانال

سمعک ریک مخفی پشت گوشی

سمعک ریک مخفی پشت گوشی

سمعک پشت گوشی RITE یا RIC

مزیت این سمعک ریز پشت گوشی، درطراحی زیبا و تکنولوژی بالای آن می باشد. با ورود سمعک ریک تکنولوژی آن ها نیز تغییر کرد و به صورت هوشمند و فراهوشمند ظاهر شد. تعداد باند و کانال در این سمعک ها به گونه ای است که درک در محیط سخت شنیداری را راحتتر می سازد. میکروفن های جهت دار به جای یک میکروفن و سنسور حرکتی – آکوستیکی  سمعک باعث شده است که زوم روی لب گوینده بالاتر رود. سمعک ریک دارای سیستم محافظ باد، جهت یابی دقیق و باریک و زوم روی لب گوینده، درک موقعیت فضایی و... می باشند. سمعک جدید ریک با تکنولوژی Sound scape  و YourSound شما را در موقعیت سخت شنیداری به بهترین درک شنیداری می رساند.  شعار سمعک آلفا خرید خوب با خدمات درست برای حس بهتر شنیدن است. تنها خریدن ارزانترین سمعک در یک مدل خاص هنر نیست.

 
  • packet-hearing-aids
  • Thin-Tube1

سمعک استخوانی و سمعک جیبی

سمعک استخوانی برای افرادی که آترزی گوش خارجی دارند یعنی گوش خارجی شان به نحوی است که نمی تواند سمعک های پشت گوشی نیز استفاده کنند توصیه می شود.
سمعک جیبی برای افرادی است که حتی قوی ترین سمعک های پشت گوشی در دو گوش به دردشان نمی خورد و مجبوریم که از سمعک های بسیار قوی جیبی استفاده کنیم.
مرکز ارزیابی شنوایی سمعک آلفا نمایندگی فروش سمعک استخوانی یا سمعک BONE و سمعک جیبی یک پین یا Ycord است.

  • packet-hearing-aids
  • Thin-Tube1

ادامه مطلب

سمعک داخل گوشی

سمعک داخل گوشی
 

سمعک داخل گوش جهت ارتباط بهتر شنیداری برای افراد کم شنوا تجویز می گردد. اولین سمعک داخل گوش ITE نام دارد. در سمعک داخل گوش ITE اندازه بزرگ است اما میزان تقویت میتواند تا 90 دسی بل باشد. حتی ولوم کم و زیاد می تواند روی سمعک تعبیه گردد. رنگ سمعک اصولا به رنگ پوست است و به اندازه Full shell و Half shell می باشد، در حقیقت کل گودی گوش یا همان Shell و یا نصف گودی گوش یعنی نصف Shell پر می گردد. سمعک داخل گوشی ITE اولین طراحی سمعک به جای سمعک پشت گوشی است.

بعد از سمعک ITE نوبت به سمعک ITC می رسد، یعنی سمعکی که داخل کانال گوش جای می گیرد و سایز سمعک به مراتب از سمعک Half shell و Full shell کوچکتر است. می تواند ولوم روی سمعک تعبیه شود یا اینکه سمعک بدون ولوم باشد. کم کم دیزاین سمعک شکل گرفت و به صورت CIC و IIC نمودار پیدا کرد.

رسيور داخل كانال گوش

in-ear-reciver-channel

در سمعک ریک رسیور داخل کانال گوش قرار میگیرد و نسبت به سمعک پشت گوشی معمولی کوچکتر هستند و صدای بهتر وبا کیفیت تری دارند، زیرا رسیور داخل مجرای گوش و نزدیک به پرده گوش قرار می گیرد.

این سمعک به علت اینکه فاصله بین میکروفن  و رسیور زیاد است، سوت سمعک ندارد و چون مجرای گوش توسط قالب پر نمی شود، فاقد اکو و پیچش صدا می باشد. سمعک ریک برای کم شنوایی ملایم تاکم شنوایی عمیق مناسب است. در مدل سمعک دیجیتال هوشمند و سمعک فراهوشمند شارژر سمعک وجود دارد. مرکز ارزیابی شنوایی سمعک آلفا ارائه کننده بهترین برند و مدل سمعک می باشد.

سمعک داخل گوشی نامریی

درسمعک نامرئی یا سمعک داخل گوشی آلفا گاهی از گوش بیمار قالب گوش گرفته می شود. همه قطعات سمعک درون قالب و پوسته جایگذاری می شود و بدون نیاز به قالبگیری سمعک، همان لحظه تحویل داده می شود.(سمعک 2018 – سمعک 2019)؛ بسته به میزان کم شنوایی، اندازه سمعک مختلف است. هرچه میزان کم شنوایی بیشتر باشد اندازه سمعک هم بزرگتر می شود.
از مزایای این سمعک می‌توان ظاهر کوچک، نامرئی بودن، نیازمند نظافت بودن و شنوایی تا 85 دسی بل را برشمرد.

تکنولوژی سمعک داخل گوشی

 

in-ear-hearing-aids

تکنولوژی سمعک داخل گوشی، آنالوگ، دیجیتال، دیجیتال پیشرفته و هوشمند است. اکنون سمعک نامرئی با میزان تقویت بالا و سمعک ریک جای ITE را گرفته است زیرا دید بسیار کمتری دارند و اصولا تکنولوژی آن ها به مراتب بسیار بالاتر است. برای سفارش ابتدا بعد از گرفتن نوارگوش و ارزیابی پرده گوش و گوش میانی، از کل صدفه گوش قالب اولیه گوش گرفته می شود و سمعک داخل لابراتوار شرکت سازنده ساخته می شود. برد سمعک داخل گوشی و پوسته آن تماما از کشور تولید کننده سمعک بوده و فقط جمع آوری سمعک توسط کارشناسان ساخت صورت می گیرد. مرکز ارزیابی شنوایی سمعک آلفا با لابراتوارهایی مانند سمعک زیمنس قرارداد مستقیم دارد.

قیمت سمعک داخل گوشی

قیمت سمعک داخل گوشی بسته به تکنولوژی آن از 2 میلیون تومان شروع می شود. در این سمعک می تواند سیستم تله کویل و تلویزیون و افزایش درک شنوایی در محیط شلوغ در تکنولوژی های بالاتر تعبیه گردد. همچنین می تواند این سمعک فقط به صورت آنالوگ یا دیجیتال دارای پیچ تنظیم باشد. سمعک داخل گوشی در مرکز ارزیابی شنوایی سمعک آلفا دارای گارانتی شرکتی می باشد. در صورتی که این سمعک دارای سیستم وایرلس یعنی ارتباط دو سمعک جهت افزایش درک شنیداری باشد، روی قیمت آن تاثیر می گذارد. ارتباط سمعک با موبایل و یا اتصال آن به تلویزیون توسط یک سری لوازم جانبی فاکتور دیگری است که قیمت آن را تحت تاثیر قرار می دهد. وقتی تکنولوژی سمعک بالاتر می رود به این معنا نیست که سمعک مناسب افراد سالمند نمی باشد زیرا در تکنولوژی بالای سمعک کیفیت صدا و درک شنوایی بهتر است. ابعاد بزرگ این سمعک برای کسانیکه لرزش دست، سر ومشکلاتی از این قبیل دارند و نمی خواهند به هر دلیلی سمعک پشت گوشی بگذارند، بسیارمناسب است. قیمت سمعک با توجه به نحوه تنظیم آن توسط ادیولوژیست و سابقه کاری دستخوش تغییراست بنابراین افرادی که اصولا فقط به دنبال ارزانی هستند برنده خدمات و کیفیت نمی شنوند.کیفیت خدمات در ادیولوژی از پارامترهای مهم است.

ادامه مطلب

انواع سمعک

انواع سمعک

در مرکز ارزیابی شنوایی سمعک آلفا انواع سمعک در برند ها و مدل‌های مختلف سمعک موجود است. سمعک سیگنیا، سمعک اتیکن و ... از جمله برندهای مطرح قابل ارائه در کلینیک آلفا میباشد. سمعک‌های هوشمند و فراهوشمند با برندهای مختلف از جمله سمعک های فراهوشمند زیمنس به صورت داخل گوشی، پشت گوشی و ریک دارای بهترین کیفیت و تکنولوژِی هستند و به صورت شارژی (سمعک بدون باتری) و باتری خور موجود می باشند. در رده‌های پایینتر سمعک‌های دیجیتال و آنالوگ است که البته به خاطر حفظ سلامت گوش این دو نوع سمعک توصیه نمی شود.

کلینیک سمعک آلفا

درباره سمعک

سمعک ها دستگاه های تقویت کننده صدا هستند که برای کمک به افرادی که دارای اختلال شنوایی هستند طراحی شده اند. سمعک ها تجهیزات شنوایی کوچکی هستند که زندگی را برای افراد کم شنوا و افراد دارای اختلالات شنوایی راحت کرده اند. سمعک ها توسط ادیولوژیست (شنوایی شناس) تجویز و تنظیم می شود.

اکثر سمعک ها از چندین قطعه الکترونیکی مشابه استفاده می کنند، از جمله میکروفونی که صدا را دریافت می کند، مدار تقویت کننده ای که صدا را بلندتر می کند، یک بلندگوی مینیاتوری (گیرنده) که صدای تقویت شده را به داخل کانال گوش می رساند و باتری هایی که قطعات الکترونیکی را تغذیه می کنند. میکروفون های کوچک صداهای محیط را جمع آوری می کنند. یک تراشه کامپیوتری با تقویت کننده، صدای ورودی را به کد دیجیتال تبدیل می کند. این صدا را بر اساس کم شنوایی، نیازهای گوش دادن و سطح صداهای اطراف شما تجزیه و تحلیل و تنظیم می کند. سپس سیگنال های تقویت شده دوباره به امواج صوتی تبدیل می شوند و از طریق بلندگوها که گیرنده نامیده می شوند به گوش شما می رسند.

منبع تغذیه سمعک از طریق باتری تامین می شود. بسته به مدل، سمعک دارای دهانه ای برای محفظه باتری یا نقاط تماس برای شارژ باتری است. بعضی از سمعک ها دارای باتری های قابل شارژ می باشد که تکنولوژی جدیدی است و استفاده از سمعک را برای فرد آسان می کند. سمعک دارای ویژگی های اختیاری نیز می باشد که می تواند برای کمک به موقعیت های ارتباطی مختلف قرار گیرد و استفاده شود. مانند میکروفون جهت دار که به شما در مکالمه در محیط های پر سر و صدا کمک می کند و به طور خاص، این امکان را فراهم می کند که صدایی که از یک جهت خاص می آید در مقایسه با صدای سایر جهات در سطح بیشتری تقویت شود.

با پیشرفت تکنولوژی, سمعک ها نیز به مرور زمان با استفاده از فناوری های پیشرفته ,شنوایی واضح و شفافی را برای کاربران سمعک فراهم کرده است. سمعک ها از نظر طراحی و قابلیت استفاده بسیار پیشرفت کرده اند. سمعک های هوشمند محبوب ترین و موثرترین گزینه درمانی برای هر نوع کم شنوایی هستند زیرا عملکرد خودکار را ارائه می دهند. این به کاربران اجازه می دهد تا به طور طبیعی با محیط خود تعامل داشته باشند در حالی که الگوریتم های دستگاه صدای مورد نظر را افزایش می دهند. 

با سمعک‌های هوشمند، می‌توانید به راحتی همه دستگاه‌های خود را مانند تلویزیون و تلفن همراه هوشمندتان را با سمعک خود همگام‌سازی کنید. ویژگی‌های بی‌سیم همچنین برای بهبود توانایی شنوایی شما و سهولت برقراری ارتباط با دیگران کار می‌کنند. بسیاری از سمعک ها می توانند از طریق فناوری بلوتوث به تلفن شما متصل شوند تا مکالمات واضح و واضحی را ارائه دهند. اولین قدم برای یافتن سمعک مناسب برای شما با شنوایی سنجی همراه است که به شنوایی شناس این امکان را می دهد که سمعک مناسب با بهترین کارکرد را برای شما مشخص کند. سمعک مناسب شما , باتوجه به نتایج تست های شنوایی سنجی , میزان و نوع کم شنوایی شما, شرایط زندگی و کار و فعالیت شما و... تعیین می شود.

انواع سمعک

انواع سمعک

سمعک ها از لحاظ شکل و اندازه, برند و همچنین  تکنولوژی به انواع مختلفی تقسیم بندی می شوند:

 انواع سمعک از لحاظ ظاهری

  • سمعک های پشت گوشی (BTE): 

 بیشتر قطعات در یک قالب سخت پلاستیکی قرار دارند که پشت گوش قرار می گیرد. کیس توسط یک قطعه لوله شفاف به یک قالب گوش یا گوشی متصل می شود. این نوع سمعک در تمامی سنین برای کم شنوایی های خفیف تا شدید و عمیق قابل استفاده است. همچنین، سمعک های پشت گوشی به راحتی قابل تمیز کردن و جابجایی هستند و نسبتاً محکم هستند. نوع جدیدی از سمعک های BTE به نام mini BTE (یا "روی گوش") امروزه عرضه شده اند. همچنین پشت/روی گوش قرار می گیرد، اما کوچکتر است. یک لوله بسیار نازک و تقریبا نامرئی برای اتصال کمک به کانال گوش استفاده می شود. Mini BTE نه تنها باعث کاهش انسداد در کانال گوش می شود، بلکه باعث افزایش راحتی، کاهش بازخورد و رفع نگرانی های زیبایی برای بسیاری از کاربران می شود.

  • سمعک های داخل گوش (ITE):

 تمام قسمت های سمعک در پوسته ای قرار دارند که در قسمت بیرونی گوش قرار می گیرد. این نوع سمعک  بزرگ‌تر از سمعک های درون کانال و کاملاً درون کانال گوش هستند اما برای برخی افراد که به دلیل زیبایی و اندازه کوچکتر نسبت به سمعک های پشت گوشی تمایل استفاده از سمعک های داخل گوش را دارند می تواند مناسب باشد. قاب نگهدارنده اجزای الکترونیکی آن از پلاستیک سخت ساخته شده است. با سمعک ITE، بلندگو در داخل قالب قرار می گیرد و صداهای بهینه شده را به گوش کاربر می رساند. تنظیمات با استفاده از کنترل از راه دور انجام می شود و بسیاری از مدل ها قابلیت اتصال بی سیم مانند بلوتوث به تلفن های همراه و تلویزیون در دسترس هستند.  این نوع سمعک نیز برای انواع کم شنوایی های خفیف تا شدید به کار گرفته می شود.استفاده از سمعک های داخل گوش برای افرادی که سابقه پارگی پرده گوش یا عفونت های مزمن و مکرر گوش دارند توصیه نمی شود.

  • سمعک‌های داخل کانال (ITC): 

این نوع سمعک ها بزرگتر از سمعک هایCIC هستند.محل قرارگیری این سمعک ها در بخش کوچکی از کانال و ابتدای مجرای گوش می باشد.برای این مدل ,باتری سمعک سایز 312 استفاده می شود.این نوع سمعک ها را می توان برای طیف وسیعتری از افت شنوایی در مقایسه با سمعک های CIC تجویز کرد. ITC برای اکثر سطوح کم شنوایی توصیه می شود. با این حال، باید به یک شنوایی شناس مراجعه کنید تا ببینید چه چیزی برای شما مفید است.  میکروفون های دوگانه تعبیه شده در آنها به بهبود درک گفتار در یک محیط پر سر و صدا کمک می کند. ITC ها می توانند با طیف گسترده ای از ویژگی های مولد و راحت مانند بی سیم و تله کویل همراه باشند. این ویژگی ها برای اتصال دستگاه هایی مانند تلفن همراه کار می کنند.

  •  سمعک‌های کاملاً درون کانال (CIC): 

 این نوع سمعک ها در رده سمعک های نامرئی قرار می گیرند . برای کم شنوایی های ملایم تا متوسط برای بزرگسالان تجویز می شوند.سمعک های CIC با قالبگیری از کانال گوش, کاملا داخل مجرای گوش فرد قرار داده می شوند. سمعک های کاملاً درون کانال (CIC) در عمق کانال گوش شما قرار می گیرند به طوری که عملاً نامرئی هستند. از مزایای آن می توان به زیبایی ظاهری، کاهش بازخورد و کیفیت صدای عالی اشاره کرد. همچنین این مدل سمعک کمتر مستعد تداخل صدا ,مانند باد است. اگر سبک زندگی شما شامل ورزش و فعالیت باشد ,  این مدل سمعک می تواند انتخاب مناسبی باشد.

.h_iframe-aparat_embed_frame{position:relative;}.h_iframe-aparat_embed_frame .ratio{display:block;width:100%;height:auto;}.h_iframe-aparat_embed_frame iframe{position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;}

انواع سمعک از لحاظ تکنولوژی

  • سمعک های آنالوگ:

این دسته از سمعک ها از ابتدایی ترین و ساده ترین سمعک ها برای افراد کم شنوا بودند.اجزای آن , دارای سه قسمت اصلی میکروفون , تقویت کننده و بلندگو می باشد.سمعک های آنالوگ امواج صوتی را به سیگنال های الکتریکی تبدیل کرده و سپس بلندتر می کنند. این سمعک ها معمولاً ارزان تر هستند و دارای کنترل های ساده صدا هستند.در سمعک های آنالوگ تمامی صدا ها افزایش می یابد و سمعک بین صدای گفتار و سر و صدا تفاوتی قائل نمی شود.یک مزیت آن این است که اجزای سمعک ساده تر می باشد و در نتیجه تعمیرات آن کم هزینه تر و ساده تر است.البته این سمعک معایبی دارد از جمله عدم توانایی سمعک در کنترل خروجی صدا و افزایش همه صدا ها از جمله صداهای مزاحم.همچنین این سمعک ظاهر بزرگی نیز دارد و برای کسانی که به طراحی و ظاهر کوچک سمعک اهمیت می دهند , مناسب نیست.

  • سمعک های دیجیتال:

سمعک های دیجیتال نسل دوم سمعک ها می باشند که امواج صوتی را به کدهای عددی مشابه کدهای کامپیوتری تبدیل می کنند و سپس آنها را تقویت می کنند. این کد شامل اطلاعاتی در مورد جهت صدا و زیر و بم یا حجم آن است.مدار پردازشی این نوع, دیجیتال است که یکی از مزیت های این دسته از سمعک ها می باشد که کارایی بهتری نسبت به سمعک های آنالوگ ارائه می دهند. اکثر آنها به طور خودکار تنظیم می شوند. اگرچه هزینه این نوع از سمعک آنالوگ بیشتر است، اما کارکرد بسیار بهتر است, همچنین کوچکتر و قدرتمندتر هستند. در سمعک های دیجیتال صدا از طریق میکروفون دریافت می شود و توسط پردازنده هایی که در سمعک وجود دارد پردازش می شود و در نهایت توسط سیگنال هایی به مغز می رسد.این سمعک ها دارای پردازشگر DSP می باشند که موجب عملکرد بهتر در سمعک می شوند.

  • سمعک های هوشمند و فراهوشمند:

سمعک های هوشمند و فراهوشمند با تکنولوژی پیشرفته خود صدای واضح و شفافی را به فرد ارائه می کند. دارای فناوری های جدید و سیستم بلوتوث و وایرلس پیشرفته امکان اتصال به دستگاه های هوشمند مختلفی را فراهم می کند.
تنظیماتی که برای سمعک های قدیمی انجام می دادید، دستی بودند. شما خودتان صدا را تغییر می دادید و تنظیمات مورد نظر را انجام می دادید. یکی از پیشرفت های قابل توجه در فناوری های سمعک، توانایی سمعک های هوشمند جهت یادگیری آنچه شما می خواهید و تنظیمات مد نظر شماست. آنها تنظیمات مختلف را حفظ می کنند و تغییراتی را برای شما ایجاد می کنند که ترجیح شماست. بنابراین نیاز به هر گونه تنظیمات دستی را از بین می برد. سخت ترین گزینه برای مقابله با کم شنوایی، قرار دادن خود در موقعیت های اجتماعی است. حتی با استفاده از سمعک، در محیط های پر سر و صدا ممکن است با مشکل مواجه می شوید. تعیین دقیق محل  صدای مورد نظر دشوار است، بنابراین شما همیشه در موقعیت هایی قرار می گیرید که با دوستان و آشنایان در حال مکالمه هستید ولی به دلیل شلوغی و محیط پر سرو صدا ممکن است فرایند شنوایی به مشکل بخورد. سمعک های هوشمند و فراهوشمند این موضوع را کاملاً تغییر می دهند و این مشکل را برطرف می نماید.
 به لطف فناوری پیشرفته خود، می توانند صدای پس زمینه را در حالی که منبع گفتار را هدف قرار می دهند، سرکوب کنند. به طور خلاصه، وقتی در یک محیط پر سر و صدا هستید، شنیدن صحبت های دیگران را برای شما آسان می کنند. بنابراین، نگرانی شما برای معاشرت و حضور در محیط های اجتماعی از بین می رود. البته هر چقدر فناوری به کار رفته در سمعک پیشرفته تر باشد, قیمت آن بیشتر خواهد بود.

انواع سمعک - سیگنیا

انواع برند ها و کمپانی های معتبر تولید کننده سمعک

 کمپانی زیمنس توسط دو فرد به نام های ورنر زیمنس و هالسکی در سال 1847 تاسیس شد و در زمینه های مختلف بصورت بین المللی فعالیت می کند. زیمنس اولین تولید کننده سمعک در سال 1913 می باشد.
اولین سمعک BTE (پشت  گوشی) آنها در سال 1959 و اولین سمعک داخل گوش (ITE) آنها در سال 1966 عرضه شد. در سال 2015 خط تولید سمعک زیمنس توسط کمپانی سیوانتوس خریداری شد. سپس این کمپانی خط تولید سمعک جدیدی را با نام سیگنیا راه اندازی کرد و از آن پس سمعک های تولیدی با نام سیگنیا به بازار عرضه می شود.
سمعک های زیمنس نسبت به برخی از سمعک های پیشرفته ای که امروزه تولید می شوند مقرون به صرفه تر هستند. سیگنیا پلتفرم جدیدی به نام Xperience راه اندازی کرده است. با جدیدترین فناوری YourSound، سمعک Signia Xperience می‌تواند متغیرهای محیطی را بیش از هر زمان دیگری تشخیص دهد. آنها همچنین دارای یک حسگر حرکت یکپارچه برای درک اینکه چگونه شنوایی تحت تأثیر حرکت کاربر قرار می گیرد. 
سمعک های سیگنیا با فناوری پلتفرم Xperience Signia Pure 312 و Signia Pure Charge&Go X به بازار عرضه شده اند.همچنین به تازگی  در سال 2021 سیگنیا پلتفرم Ax را معرفی کرده است. این پلتفرم صدا را هوشمندانه و به صورت خودکار پردازش کرد. تقویت صدا تغییر میکند و در شنیدن با کیفیت و تشخیص بالا بسیار کمک کننده می باشد.این پلتفرم اولین فن آوری پردازشی تقسیم در جهان است. سمعک Signia Pure Charge&Go X یک سمعک گیرنده قابل شارژ در کانال (RIC) با اتصال بلوتوث است. باتری‌های قابل شارژ لیتیوم یون بهبودیافته 16 درصد کوچک‌تر هستند و 20 درصد ظرفیت شارژ بیشتری نسبت به Signia Pure Charge&Go Nx دارند. این دستگاه ها همچنین دارای یک سوئیچ جدید برای تنظیم آسان تر هستند و دارای یک شارژر القایی جدید است که به عنوان رطوبت گیر نیز عمل می کند. سمعک های Styletto به دلیل طراحی براق، عملکرد بالا و کیفیت صدای طبیعی شناخته شده اند. باتری‌های قابل شارژ لیتیوم یون آن‌ها به شکلی باریک و منحنی شکل می‌گیرند که به صورت صاف در کنار سر قرار می‌گیرد و در رنگ‌های مختلف موجود است. سمعک های Styletto X دارای پخش بی سیم استریو تماس های تلفنی و موسیقی به طور مستقیم از گوشی های هوشمند هستند و همچنین پخش بی سیم از تلویزیون ها را از طریق میکروفن StreamLine و لوازم جانبی تلویزیون StreamLine Signia فعال می کنند.

Oticon  توسط هانس دمانت در سال 1904 تأسیس شد و این کمپانی در دانمارک مستقر است. اتیکن پیشگام در فناوری سمعک ها همراه با تأکید زیادی بر تحقیق و توسعه است. این شرکت در بیش از 130 کشور فعال است و نمایندگی های زیادی در سرتاسر جهان دارد. مانند تمام تولید کنندگان بزرگ، Oticon مدل های سمعک خود را در سطوحی از فناوری و ویژگی ها سازماندهی می کند تا متناسب با سبک زندگی و بودجه هر بیمار باشد.
سمعک اتیکن در سال 1991 توانست برای اولین بار در دنیا، سمعکی تمام اتوماتیک طراحی و عرضه کند و در سال 1996 نیز با رونمایی از سمعک کاملا دیجیتال خود به نام DigiFocus، صنعت سمعک را دچار پیشرفتی چشمگیر کرد.
Oticon در زمینه سمعک برای کسانی که کم شنوایی متوسط ​​تا عمیق دارند و خدماتی برای کسانی که کم شنوایی شدیدتر دارند تخصص دارد. یکی از پیشگامانه ترین فناوری های آنها، شنوایی مغزی نام دارد. این ویژگی‌ها کمک می‌کنند گفتار تا حد ممکن آشنا باشد، توانایی درک گفتارکه از کدام جهت می‌آید و گفتار را از نویز پس‌زمینه متمایز می‌کند. در نتیجه درک گفتار برای کاربر سمعک بسیار مطلوب تر خواهد بود.
برنامه Oticon On در گوشی های هوشمند به شما امکان می دهد سمعک را تنظیم کنید. برنامه Oticon On  دارای کنترل از راه دور، HearingFitness (آموزش شنوایی)، پشتیبانی از صدای وزوز و ابزارهایی برای اتصال به شبکه IFTTT است. Oticon لوازم جانبی و فناوری کمکی را برای کمک به افراد در ارتباط بهتر با دنیای اطراف خود ارائه می دهد. جدیدترین محصول Oticon ConnectClip است، یک لوازم جانبی چند منظوره برای Oticon More، Opn، Xceed و Ruby که امکان پخش تماس های تلفنی و صدا را فراهم می کند. همچنین می تواند به عنوان یک میکروفون از راه دور در جلسات، مراسمات مختلف، اتومبیل ها و استادیوم های ورزشی عمل کند. Oticon مجموعه کاملی از انواع مدل های سمعک را در همه اندازه ها و رنج های قیمتی تولید می کند. 
آخرین محصول شاخص آنها Oticon More  نام دارد. Oticon More دارای سریع‌ترین سرعت پردازش در بین تمامی مدل‌های خود است و نمایش دقیق و طبیعی صداها را با استفاده از پلتفرم Polaris ارائه می‌کند. این مدل سمعک برای سطوح خفیف تا شدید کم شنوایی مناسب است.
اتیکن برای بزرگسالانی که کم شنوایی شدید یا عمیق دارند، Oticon Xceed را نیزارائه کرده است. Xceed یک سبک BTE فوق العاده با یک تقویت کننده است که صدای قوی و واضحی رامنتشر می کند. برای افرادی که ناشنوایی یک طرفه دارند ، Oticon سمعک CROS PX را نیزارائه می دهد. سمعک CROS حاوی یک فرستنده با یک میکروفون است که به صورت بی سیم صدا را از گوش ضعیف شما به گوش با وضعیت بهتر می فرستد.این مدل با باتری قابل شارژ موجود است.

Widex که در سال 1956 تأسیس شد، یک کمپانی سازنده سمعک دردانمارک است که به دلیل علامت تجاری Widex Sound شناخته شده است. Widex Sound دسترسی افراد کم شنوایی را به طیف کاملی از صداها فراهم می‌کند، ملایم‌ترین صداها را تقویت می‌کند. Widex متعهد به پیشرفت فناوری سمعک است و اولین کسی بود که سمعک دیجیتال داخل گوش را توسعه داد.
ویدکس سمعک های هوشمند با کارایی بسیار زیادی به بازار عرضه کرده است. سمعک EVOKE ویدکس به طور خودکار تنظیمات سمعک را متناسب با نیازهای شما و محیط شما انجام می دهد. همچنین این سمعک دارای قابلیت اتصال بلوتوثی می باشد و صدای واضح و شفافی را به شما ارائه می کند.
سمعک BEYOND ویدکس به کاربران این امکان را می دهد که با یک برنامه راحت و کارآمد، موسیقی، رسانه و تماس های تلفنی را از گوشی های هوشمند آیفون و اندروید خود مستقیماً به سمعک خود پخش کنند. از طریق برنامه BEYOND، کاربران سطح بالایی از شخصی‌سازی را تجربه می‌کنند تا از بهترین صدا برای رفع نیازهای خاص خود اطمینان حاصل کنند. با امکان انتخاب از میان فهرستی از اولویت‌های شنیداری، کاربران می‌توانند تنظیمات صدا و الگوهای برنامه‌ای را تنظیم کنند که عناصری را که به شنوایی آنها در محیط‌های مختلف کمک می‌کنند، ترکیب کنند. 
کاربران سمعک ممکن است صدای هر سمعک را جداگانه تنظیم کنند، وضوح گفتار و راحتی را سفارشی کنند، باندهای فرکانس بالا، متوسط ​​و پایین را یکسان کنند، صداهای هر دو سمعک را با هم ترکیب کنند و جهت میکروفون ها را انتخاب کنند. 
Unique ویدکس یک سمعک دیجیتالی است که صدا را به سرعت پردازش می کند و تنظیمات خودکار را برای تجربه گوش دادن یکپارچه انجام می دهد. با کاهش صدای باد و از بین بردن صدای پس‌زمینه، راحتی را برای کاربران سمعک در تنظیمات مختلف فراهم می‌کند. 
این مدل سمعک ها در سبک های زیر موجود هستند: میکرو کاملاً داخل کانال، کاملاً داخل کانال، داخل گوش، گیرنده در کانال و پشت گوش. سمعک Dream صدایی شفاف و واضحی را به کاربران ارائه می دهد. با تشخیص گفتار بهبود یافته در محیط‌های پر سر و صدا و برنامه‌های ویژه‌ای که برای گوش دادن به موسیقی و رسانه طراحی شده‌اند از ویژگی های این مدل سمعک می باشد. تشخیص گفتار در نویز بلند 21 درصد بهبود یافته است. فناوری True-Input طیف وسیع تری از صدا را در اختیار کاربران قرار می دهد.
 با پیشرفت های تکنولوژیکی سمعک Dream، عمر باتری آن 20 درصد بیشتر افزایش یافته و باعث شده خیال کاربر را از لحاظ ظرفیت و عمر باتری سمعک راحت کند. سمعک های Dream در سبک های زیر موجود می باشند: کاملاً داخل کانال میکرو، کاملاً داخل کانال، داخل گوش، گیرنده در کانال و پشت گوش.

  • فوناک (Phonak)

برای بیش از 70 سال، این شرکت سمعک های شنوایی را توسعه، تولید و توزیع کرده است. کمپانی فوناک در سال 1947 در کشور سوییس تاسیس شد. هدف این شرکت برآوردن نیازهای اجتماعی و روانی افراد مبتلا به کم شنوایی است از اهمیت حیاتی برخوردار می باشد. فوناک مجموعه کاملی از راه حل های شنوایی برای هر نسلی، از نوزادان گرفته تا بزرگسالان مسن، دارد. 
فناوری FM فوناک کاملا دیجیتال است و کیفیت صدای بی نظیری دارد. در نوامبر 2018، سمعک های فوناک با راه اندازی مارول، اولین سمعک با قابلیت پخش صدای استریو به طور مستقیم به و از هر گوشی هوشمند، بدون نیاز به پخش کننده میانی، امواج شوکی را به سراسر جهان شنوایی فرستاد. فوناک خدمات فوق العاده ای را برای کاربران سمعک در سراسر جهان انجام داده است.
در سال 2020، Phonak به روز رسانی Marvel in the Phonak Paradise را راه اندازی کرد که تجربه شنوایی عالی را با اتصال بی سیم پیشرو در صنعت ارائه می کند.

  • ریساند Resound

شرکت دانمارکی Resound از سال 1943 شروع به تولید و ساخت سمعک کرده است. Resound یک شرکت تابعه از شرکت عمومی GN Store Nord است.
ریساند یکی از بزرگترین کمپانی های تولید سمعک در جهان می باشد و انواع سمعک در تمام سطوح کم شنوایی را تولید می کند. سمعک Enya Resound به عنوان سمعک BTE و ITE موجود است. این مدل سمعک بی سیم با ظاهر محتاطانه و کیفیت صدای مطلوب ارائه می شود. حتی در محیط های پر سر و صدا و شنیدن صدای فردی که با او صحبت می کنید برای شما مشکلی به وجود نمی آورد.
 با سیستم میکروفون جهت دار، صدای  مخرب پس زمینه سرکوب می شود و تمرکز به جلو منتقل می شود. Enzo Resound یکی دیگر از انواع مدل های سمعک ریساند می باشد. سیستم شنوایی Enzo BTE Resound  برای کم شنوایی های خفیف تا عمیق مناسب است . 
فناوری صدای فراگیر یک تجربه شنوایی طبیعی را در هر دو گوش ایجاد می کند. طراحی کوچک و مستحکم سمعک احساس راحتی و یک سمعک بادوام را برای کاربر سمعک تامین می کند. Linx یک سمعک بسیار کوچک BTE است که برای کم شنوایی خفیف تا عمیق مناسب است. می توان آن را مستقیماً به گوشی های هوشمند متصل کرد و بدون هیچ گونه لوازم جانبی از طریق آن کار کرد . 
به لطف فناوری های مورد استفاده، به طور خودکار با نویز پس زمینه سازگار می شود و شنوایی فضایی بسیار خوبی را امکان پذیر می کند. علاوه بر این، سمعک به طور خودکار صدای پس زمینه را سرکوب می کند. Linx Resound یکی از برترین محصولات Resound است. این یک تجربه صدای طبیعی به خصوص برای کاربر ایجاد می کند. مدل های Linx Resound را می توان به سه دسته مختلف تقسیم کردکه ازنظر قیمت وعملکرد متفاوت هستند.مدل های 2 Linx,Resound مدل های 3D Linx Resound و مدل‌های Quattro Resound از این مدل ها می باشد.

انواع سمعک و قیمت

هر چقدر تکنولوژی به کار رفته در سمعک ها پیشرفته تر باشد, قیمت سمعک افزایش پیدا می کند. سمعک های آنالوگ به دلیل قدیمی تر بودن، ارزان تر هستند. سمعک های دیجیتال به دلیل فناوری های پیشرفته تر به کار رفته در سمعک نسبت به سمعک های آنالوگ گران ترند. نسل جدید سمعک های هوشمند و فراهوشمند به دلیل ارائه تکنولوژی های پیشرفته تر و جدید که موجب فراهم کردن صدای واضح تر می شود, قیمت های بالاتری دارند.همچنین مدیریت وزوزگوش, سیستم کاهش نویز و قابلیت بلوتوث و وایرلس از دیگر قابلیت های سمعک های جدید هستند که بر روی قیمت تاثیردارند. برند سازنده, سال ساخت, گارانتی و خدمات پس از فروش نیز دیگر گزینه های تاثیرگذار بر قیمت سمعک می باشند.

کلینیک تخصصی سمعک آلفا

برای خرید سمعک , ابتدا تست های شنوایی سنجی انجام میگیرد, تا سمعک متناسب با نوع و میزان کم شنوایی و همچنین میزان کم شنوایی فرد برای او مشخص شود. در کلینیک تخصصی آلفا انواع تست های شنوایی, همراه با تجویز و ارائه انواع سمعک توسط متخصصین و پرسنل با تجربه انجام می گیرد.

کلینیک سمعک آلفا ارائه دهنده انواع سمعک

انواع سمعک موجود در کلینیک آلفا

انواع سمعک در کلینیک آلفا, با توجه به نتایج آزمایشات شنوایی و همچنین شرایط کار و زندگی فرد تجویز و ارائه می شود. تجویز انواع سمعک در مدل ها و اندازه های گوناگون متناسب با انواع کم شنوایی ها, توسط پرسنل و متخصصین آموزش دیده کلینیک آلفا صورت می گیرد. همچنین مشاوره و ارائه برنامه درمانی نیز در کلینیک انجام میگیرد.

کلینیک تخصصی سمعک آلفا به عنوان مجهزترین شنوایی سنجی در تهران،  نمایندگی فروش انواع مدل های سمعک تولید شده برند های معتبر دنیا را داراست. انواع سمعک ها در مدل های پشت گوشی, داخل گوشی, نامرئی, شارژی , باتری خور , هوشمند و فراهوشمند و... در کلینیک آلفا موجود می باشد. همچنین در این مرکز میتوانید بهترین سمعک برای سالمندان را نیز تهیه بفرمایید. برای اطلاعات بیشتر و دریافت نوبت با شماره تلفن های مربوطه تماس بگیرید.

  • آیا سمعک شنوایی طبیعی و واقعی من را به حالت عادی برمیگرداند؟

    خیر. سمعک با تقویت صدا ها باعث می شود راحت تر بشنوید, اما نمی تواند عملکرد طبیعی گوش شما را برگرداند.

  • سمعک را از کجا تهیه نماییم؟

    توصیه می شود جهت خرید سمعک به مراکز شنوایی و کلینیک های تخصصی سمعک مراجعه شود.

  • عمر مفید سمعک چند سال است؟

    عمر مفید سمعک حدود 5 تا 6 سال می باشد.بسیاری از سمعک ها پس از این مدت نیز هنوز به خوبی کار می کنند در حالی که بعضی دیگر ممکن است نیاز به تنظیم یا تعمیر داشته باشند.

  • در صورت کمبود یک نوع مدل سمعک , اصرار برخرید یک مدل خاص درست است؟

    خیر, چون شخص را از استفاده از سمعک محروم می نماید و بهتر است از مدل های سمعک موجود در کشور که به بازار عرضه شده است, یک مدل خوب و معقول را با توجه به بودجه شخص خریداری شود تا از پیشرفت کم شنوایی و ایجاد عوارض و مشکلات متعدد جلوگیری شود.

  • چه عواملی باعث افزایش عمر یک سمعک می شود؟

    قرار ندادن سمعک در جای مرطوب, نظافت سمعک, ضربه ندیدن سمعک و در صورت ایجاد مشکل در سمعک توسط افراد غیر متخصص تعمیر نشود.

اگر تمام راه‌های درمانی را رفته‌اید و نتیجه‌ای ندیده‌اید، به کلینیک سمعک آلفا مراجعه نمایید.

ادامه مطلب

سمعک برتر آماده ارائه خدمات شنوایی سنجی به شما همراهان گرامیست.

. آماده‌ی پاسخگویی به شما هستیم...
Close and go back to page
سمعک آلفا

نشانی: تهران، گاندی شمالی، تقاطع خیابان شریفی، روبروی کلانتری ۱۰۳، ساختمان پزشکان گاندی، پلاک ۸، طبقه همکف، واحد یک
تلفن: ۸۸۶۷۴۸۸۶-۰۲۱

  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • تلفن تماس ضروری: ۰۹۱۰۳۰۶۱۹۴۹
اینستاگرام سمعک برتر
فیس بوک سمعک برتر

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت نزد مدیریت سمعک آلفا محفوظ می‌باشد.

تماس و مشاوره با سمعک آلفا