خرید سمعک در ملاصدرا

خرید سمعک در ملاصدرا

کم شنوایی یکی از اختلالات رایج در بین افراد مسن است که کیفیت زندگی را بسیار پایین می­آورد. علاوه بر پیری و افزایش سن، دلایل دیگری نیز ممکن است باعث بروز کم شنوایی شوند؛ به طوری که کم شنوایی در کودکان و نوزادان نیز بروز پیدا می­کند.

روش های درمانی بسیاری برای حل مشکل کم شنوایی ارائه شده است که یکی از بهترین و موثرترین آنها استفاده از سمعک است. چنانچه قصد خرید سمعک در ملاصدرا را دارید، مطالعه این مقاله می­تواند در این مورد بسیار به شما کمک کند.

مرکز خرید سمعک در ملاصدرا

برای خرید سمعک در ملاصدرا تهران، میتوانید به کلینیک سمعک آلفا مراجعه نمایید.

در فرایند خرید سمعک در ملاصدرا باید به نکات خاصی توجه کنید تا مناسب ترین سمعک را برای خود تهیه نمایید. قبل از خرید سمعک در ملاصدرا باید آزمایشات شنوایی انجام دهید تا درجه و میزان کم شنوایی شما تشخیص داده شود. شنوایی شناس طبق نتایج شنوایی سنجی و بررسی شرایط شغلی و زندگی شما، سمعک مناسب را به شما پیشنهاد می­کند.

پس از این مراحل نوبت به تنظیم سمعک می­رسد که از اهمیت خاصی برخوردار است. در انتها نیز شنوایی شناس توصیه هایی را برای استفاده بهتر و نگهداری از سمعک به شما ارائه می­کند. مشاوره های فوق کمک می­کند بهترین عملکرد را از سمعک خود شاهد باشید و سمعک شما طول عمر بیشتری داشته باشد. از اعتبار و مدت زمان گارانتی و خدمات پس از فروش برند تولید کننده سمعکتان نیز اطلاع یابید.

خرید سمعک در ملاصدرا کلینیک آلفا

کلینیک خرید سمعک در ملاصدرا

توصیه می­شود برای خرید سمعک در ملاصدرا به مراکز شنوایی معتبر و کلینیک های سمعک با سابقه مراجعه کنید. کلینیک سمعک آلفا با 24 سال سابقه حرفه ای، یکی از بهترین کلینیک های شنوایی در تهران است که خدمات باکیفیتی را به شما ارائه می­کند.

بهترین کلینیک خرید سمعک در ملاصدرا

کلینیک سمعک آلفا یکی از معتبرترین مراکز شنوایی در تهران محسوب می­شود و با بهره مندی از پرسنلی مجرب و جدیدترین دستگاه های شنوایی روز دنیا، تلاش کرده مشکلات شنوایی بیماران را به بهترین نحو برطرف نماید. انجام انواع آزمایشات شنوایی بزرگسالان و کودکان و نوزادان، تجویز سمعک، تنظیم سمعک با جدیدترین دستگاه تنظیمی REM، تعمیر انواع سمعک و ارائه مشاوره درمانی از جمله خدمات این مرکز شنوایی معتبر است. برای دریافت نوبت و یا هرگونه اطلاعات بیشتر می­توانید از طریق شماره تلفن های مربوطه با کارشناسان سمعک آلفا در تماس باشید.

کم شنوایی چیست؟

ممکن است با افزایش سن فرد احساس کند که قدرت شنوایی او در حال ضعیف شدن است. علاوه بر پیری، طولانی مدت در معرض سر و صدای بلند قرار داشتن نیز می­تواند باعث آسیب دائمی و موقت به شنوایی شود. کم شنوایی در سنین پایین نیز ممکن است اتفاق بیفتد. همچنین بروز حادثه و برخی بیماری ها نیز می­توانند باعث کم شنوایی شوند.

دلایل بسیاری می­توانند باعث افت شنوایی در فرد شوند:

  • آسیب به گوش داخلی
  • آسیب دیدن پرده گوش
  • ترشحات وجرم بیش از حد گوش
  • عفونت گوش
  • برخی بیماری ها مانند منییر و...
  • رشد غیرطبیعی استخوان
  • تومور

و غیره.

کم شنوایی انواع مختلفی دارد. سه نوع کم شنوایی داریم که شامل کم شنوایی هدایتی یا انتقالی، حسی – عصبی و ترکیبی(مختلط) می­باشند.

کم شنوایی انتقالی بر اثر آسیب دیدن یا انسداد گوش داخلی و میانی به وجود می­آید و باعث به وجود آمدن اختلال در هدایت اصوات به گوش داخلی می­شود. کم شنوایی انتقالی، شیوع کمتری نسبت به نوع حسی – عصبی دارد. کم شنوایی حسی – عصبی در اثر آسیب به سلول های مویی یا عصب شنوایی رخ می­دهد و شایع­ترین شکل کم شنوایی است. در بسیاری از موارد، این نوع کم شنوایی دائمی بوده و درمان قطعی ندارد. بیماری منییر یکی دلایل ایجاد کم شنوایی حسی – عصبی است. کم شنوایی مختلط نیز در واقع ترکیبی از علائم کم شنوایی انتقالی و حسی – عصبی می­باشد.

علائم کم شنوایی

علائم کم شنوایی عبارتند از:

  • کاهش درک گفتار
  • سختی در درک کردن کلمات
  • درک سخت گفتار در محیط های شلوغ
  • به سختی شنیدن حروف صامت
  • درخواست از دیگران برای تکرار صحبت هایشان
  • بلند صحبت کردن
  • افزایش مرتب صدای رادیو و تلویزیون
  • نشنیدن صدای آیفون و یا زنگ در
  • دوری از محیط های اجتماعی و خودداری از ادامه مکالمات

درمان کم شنوایی

روش های درمانی مختلفی وجود دارند که می­توانند مشکل کم شنوایی را تا حد زیادی حل کنند. ایمپلنت های گوش میانی، کاشت حلزون، رفع انسداد کانال گوش، برطرف کردن عفونت گوش، جراحی و استفاده از سمعک از جمله روش های درمانی رایج برای حل مشکل کم شنوایی هستند. استفاده از سمعک بهترین روش در این مورد محسوب می­شود و دلیل آن داشتن کم ترین عوارض در حین موثر بودن است. کم شنوایی باعث می­شود فرد از گفت و گوهای دوستانه گریزان شود و از موقعیت های اجتماعی دوری کند. همین موارد باعث افسردگی در فرد کم شنوا شده و او را منزوی و گوشه­گیر می­کند. با استفاده از سمعک می­توان تا حد زیادی از بروز این مشکلات جلوگیری نمود.

سمعک چیست؟

سمعک یک وسیله الکترونیکی کوچک است که به فرد کم شنوا این امکان را می­دهد که صداهای مختلف را بهتر بشنود. سمعک دارای سه قطعه اصلی است که عبارتند از: میکروفون، پردازنده و رسیور یا همان بلندگو. میکروفون صداهای اطراف را دریافت کرده و به سیگنال های دیجیتالی تبدیل می­کند. سپس این سیگنال ها به پردازنده منتقل شده و پس از پردازش به بلندگو انتقال می­یابند. رسیور نیز وظیفه ارسال صداها به گوش بیمار را بر عهده دارد.

سمعک این امکان را فراهم می­کند که کاربر در مکالمات روزانه خود با مشکلی مواجه نشود و گفتار را به بهترین شکل درک کند. این وسیله کوچک الکترونیکی باعث می­شود فرد به گفت و گوهای دوستانه خود بازگردد و حضور فعالی در اجتماع داشته باشد.

درست است که سمعک باعث نمی­شود شنوایی طبیعی فرد بازگردد اما کمک می­کند بهتر بشنود و در درک مکالمات روزانه خود مشکلی نداشته باشد. با استفاده از سمعک، شنیدن صحبت های بیمار بسیار راحت می­شود و فرد دیگر از دورهمی های دوستانه دوری نمی­کند و به صورت فعال مشارکت می­کند.

با استفاده از سمعک فرد می­تواند صداهای کم قدرتی مانند صدای پرندگان، زوزه باد و یا زنگ در را نیز بشنود. کاربر سمعک دیگر نیازی ندارد صدای تلویزیون و رادیو را مدام افزایش دهد و یا از دیگران بخواهد صحبت های خود را تکرار کند. با استفاده از سمعک کیفیت زندگی بیمار بسیار بهتر از قبل می­شود.

انواع سمعک از لحاظ تکنولوژی

سمعک ها به طور کلی در دو دسته آنالوگ و دیجیتال قرار می­گیرند. سمعک های آنالوگ نسل قدیمی این دستگاه ها محسوب می­شوند و امروزه به ندرت مورد استفاده قرار می­گیرند. این دسته از سمعک ها اصوات را دریافت کرده و تقویت می­کنند. سپس بدون هیچگونه تغییری در آنها، صداها را به گوش بیمار منتقل می­نمایند.

سمعک های نسل جدید، دیجیتال هستند و دریافت و پردازش صداها را به صورت کاملاً دیجیتال انجام می­دهند. سمعک های دیجیتال امکانات منحصربفردی دارند که سمعک های نسل گذشته از آنها محروم بودند. اتصال بی سیم، میکروفون جهت دار، تشخیص خودکار محیط و مدارات حذف فیدبک و نویز محیطی از جمله امکاناتی هستند که در سمعک های دیجیتالی وجود دارند.

تنظیم سمعک های دیجیتال نیز به طور کامل توسط کامپیوتر انجام می­شود. سمعک های دیجیتالی تعداد کانال پردازشی بیشتری نسبت به آنالوگ دارند. در نتیجه کیفیت صدای بهتری را برای کاربر سمعک فراهم می­کنند. قیمت سمعک­های دیجیتال نسبت به آنالوگ بسیار بالاتر است و دلیل آن کیفیت و امکانات بهتری است که برای فرد کم­شنوا فراهم می­کنند.

سمعک های هوشمند و فراهوشمند نسل جدیدی از سمعک های دیجیتالی هستند که در سالیان اخیر به بازار عرضه شده­اند. سمعک های فراهوشمند قوی ترین سمعک­های موجود به شمار می­آیند؛ در نتیجه بالاترین قیمت را در بین انواع سمعک دارند. سمعک های فراهوشمند برای انواع کم شنوایی خفیف تا شدید و عمیق مناسب اند و از جدیدترین فناوری ها در آنها استفاده شده است.

 انواع سمعک از لحاظ شکل ظاهری

سمعک های پشت گوشی رایج ترین سمعک های مورد استفاده هستند که انواع کم شنوایی خفیف تا شدید و عمیق را پوشش می­دهند. تمامی قطعات این نوع سمعک در یک محفظه حفظ می­شود که در پشت گوش قرار می­گیرد. صداهای دریافتی نیز از طریق یک تیوپ نازک به گوش بیمار می­رسند.

سمعک های رسیور داخل مجرای گوش شکل و طراحی ظریف­تری نسبت به نوع پشت گوشی دارند. در این دسته از سمعک­ها نیز تمامی قطعات به جز بلندگو داخل یک محفظه کوچک در پشت گوش قرار می­گیرند. بلندگو یا همان رسیور در داخل مجرای گوش قرار می­گیرد و در نتیجه صدای بهتری را برای بیمار فراهم می­کند.

سمعک های داخل گوشی و نامرئی نیز در سالیان اخیر بسیار موردتوجه بوده اند. این دسته از سمعک ها در داخل مجرای گوش قرار گرفته و به سختی دیده می­شوند. سمعک نامرئی برای آن دسته از افرادی که بسیار به زیبایی ظاهری خود اهمیت می­دهند و مایل نیستند سمعکشان در معرض دید باشد، بسیار گزینه­ی مناسبی به شمار می­آید.

شایان ذکر است که به دلیل کوچک بودن این نوع سمعک، بسیاری از امکانات در آن استفاده نشده است. سمعک نامرئی به دلیل اینکه در نزدیکی گوش قرار می­گیرد، صدای بسیار واضح و شفافی را برای کاربر سمعک فراهم می­کند. معمولاً این دسته از سمعک ها برای کم شنوایی های خفیف تا متوسط تجویز می­شوند. برای سالمندان و آن دسته از بیمارانی که از کم شنوایی های شدید تا عمیق رنج می­برند، سمعک های پشت گوشی انتخاب مناسب­تری هستند.

جمع بندی

سمعک بهترین روش درمانی کم شنوایی است اما بسیاری از افراد دغدغه این موضوع را دارند که بتوانند سمعکی متناسب با وضعیت شنوایی خود تهیه کنند. بدین منظور بهتر است برای خرید سمعک ملاصدرا به مراکز شنوایی معتبر مراجعه کنید تا با دریافت خدمات شنوایی باکیفیت، سمعکی مناسب و با عملکردی فوق العاده دریافت کنید.

سوالات متداول

  • قیمت سمعک به چه مواردی بستگی دارد؟

معمولاً نوع تکنولوژی به کار رفته در سمعک، نقش اصلی را در تعیین قیمت دارد اما سال ساخت، برند تولیدکننده، شکل و ظاهر و خدمات پس از فروش نیز می­توانند تاثیرگذار باشند.

  • آیا امکان خرید اینترنتی سمعک وجود دارد؟

بهتر است برای خرید سمعک به صورت حضوری به کلینیک کلینیک سمعک آلفا مراجعه کنید. انجام شنوایی سنجی و همچنین تنظیم سمعک از جمله موارد ضروری هستند که در خرید اینترنتی سمعک وجود ندارند.

  • امکان تجویز سمعک در منزل وجود دارد؟

بله. کلینیک سمعک آلفا برای رفاه حال سالمندان و بیماران ناتوان حرکتی، تلاش کرده انواع خدمات شنوایی در منزل را با کیفیت بالا ارائه کند. با استفاده از خدمات تجویز سمعک در منزل، فرد کم شنوا دیگر نگرانی بابت سختی رفت و آمد به کلینیک نخواهد داشت.

سمعک برتر آماده ارائه خدمات شنوایی سنجی به شما همراهان گرامیست.

. آماده‌ی پاسخگویی به شما هستیم...
Close and go back to page
سمعک آلفا

نشانی: تهران، گاندی شمالی، تقاطع خیابان شریفی، روبروی کلانتری ۱۰۳، ساختمان پزشکان گاندی، پلاک ۸، طبقه همکف، واحد یک
تلفن: ۸۸۶۷۴۸۸۶-۰۲۱

  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • تلفن تماس ضروری: ۰۹۱۰۳۰۶۱۹۴۹
اینستاگرام سمعک برتر
فیس بوک سمعک برتر

© تمام حقوق مادی و معنوی این سایت نزد مدیریت سمعک آلفا محفوظ می‌باشد.

تماس و مشاوره با سمعک آلفا